Romance cu Farmec – Regina Maria

de către Alina Anghel
Cu farmecul nu-i totuna, ori il ai, ori in cumperi. Regina Maria avea propriul farmec, poate chiar mai mult decat era necesar timpurilor in care a trait. „Nu era trufasa, dar nici umila, ci regala din radacina parului pana la talpile picioarelor, imperioasa, aprinsa, activa, fetita plina de bucuria vietii si de credinta in rasa ei.” (Nicolae Iorga, sursa)

Sensibila, frumoasa, inteligenta, pasionata de arta si iubitoare de frumos, firea romantica a Reginei Maria si-a pus amprenta asupra muncii si vietii sale. Pictorita desavarsita, cu numeroase creatii literare la activ, toate in timp ce se implica in viata politica a tarii, avand un rol decisiv in realizarea Romaniei Mari. Suflet mare si generos, in timpul refugiului la Iasi, a ingrijit cu energie bolnavii, chiar in mijlocul lor, considerata un adevarat model de rabdare, bunavointa si intelepciune. O viata plina de abnegatie, cand soarta i-a oferit posibilitati regale.

Din punctul meu de vedere, Regina Maria este un adevarat model si, probabil in timpurile demult apuse, ar fi putut fi o adevarata emblema pentru compania Farmec, companie aflata la inceput in acele vremuri.

Regina Maria

Regina Maria

Tu cum ai descrie o femeie cu farmec? In cadrul campaniei „Romance cu Farmec” ai posibilitatea sa-ti pui la treaba imaginatia si poti castiga lunar Farmec, cum altfel?

3

*Articol scris pentru Spring Superblog 2013. Proba propusa de Farmec.

S-ar putea să-ți mai placă

4 comentarii

Lavender Thoughts 21 martie 2013 - 7:20 PM

Te-ai oprit la prezentarea unei personalitati care chiar poate reprezenta un model! Imi place ideea…
Mult succes, Alina!

O seara linistita!
Pupici!
Ilda

Răspunde
Eva Luna 21 martie 2013 - 7:36 PM

Imi place articolul cat si alegerea facuta de tine pentru aceasta proba.
Mult succes in campanie!
Te pup! 🙂

Răspunde
RaduAdina 21 martie 2013 - 9:30 PM

Super postarea

Răspunde
Ioana Nae 22 martie 2013 - 12:14 PM

Cea mai bună inspirație pentru această postare! Frumos!
Succes!

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult