Ce faci când business-ul tău crește?

de către Alina Anghel
Fiecare business pe care îl creezi se dezvoltă pe parcursul vieții lui. Unele se dezvoltă mai rapid, altele nu, însă fiecare este început din dorința de a crește. Imaginează-ți că ești administratorul uneia dintre companiile care s-a dezvoltat cu o viteză uluitoare și ai nevoie de un nou spațiu pe care să îl poți gestiona și compartimenta așa cum vrei. Ai văzut zeci de hale deja construite și niciuna nu a fost ceea ce cauți. Și te gândești ce e de făcut. Contractul pentru chiria locației actuale aproape expiră și tu încă nu ai găsit soluția. Și atunci primești o sugestie de la un prieten, care a trecut și el prin asta: de ce nu îți construiești propria ta hala industrială?

Te apuci și studiezi și descoperi că Frisomat România este o companie româno-belgiană, înființată în 1996 la Piatra Neamț, care proiectează, dezvoltă, produce și construiește hale metalice realizate din oțel laminat la rece, iar knowledge-ul și spiritul inovator provin de la firma mamă, Frisomat Belgia, înființată în 1978 în Antwerpen, Belgia, de către Guy Sommers. 
Frisomat România este printre puținele companii de construcții din România care acoperă întreg ciclul constructiv: proiectează, produce, livrează și construiește sau montează hale metalice.
Construcțiile prefabricate din oțel laminat la rece (profile ușoare) utilizează cu 30% mai puțin oțel comparativ cu halele metalice realizate din oțel laminat la cald (profile grele), fiind, cu toate acestea, solide și durabile. 
Care sunt avantajele pentru a alege o hala producție + de la Frisomat?
  • se construiește ușor și rapid, este solidă, iar tu economisești timp și bani;
  • se poate compartimenta după propria dorință, astfel că ai opțiuni nelimitate;
  • hala este proiectată, fabricată, transportată și montată de către Frisomat, așadar primești o soluție completă, dar și expertiza echipei în toate etapele constructive
Majoritatea proiectelor Frisomat.ro, peste 80%, reprezintă construcția de spații de producție și depozitare, însă construiește și magazine (Pepco), showroom-uri (mobilă, auto, vinuri), sedii de firme, săli de sport, service-uri auto, ateliere, ferme zootehnice etc. Frisomat construiește: hale, depozite, săli de sport, magazine, sedii de firme, service-uri auto, ateliere, ferme, garaje, asigurând astfel dezvoltarea companiilor și dând liber creativității. Spațiile oferite de Frisomat sunt propuneri de design tehnologic și arhitectural pentru o activitate economică eficientă, pentru stare de bine, inovație și impact pozitiv în comunitate. 

De ce ai alege Frisomat? Deoarece este o companie belgiană care proiectează, dezvoltă, produce și construiește hale metalice realizate din oțel laminat la rece. Deține 14 filiale internaționale (Algeria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Slovacia, Franța, Germania, Ungaria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Olanda, Ucraina) și fabrici de producție în Belgia, Rusia și Brazilia, iar rețeaua globală de distribuție este în continuă creștere. Prin prezența internațională, Frisomat activează în peste 100 de țări, în care a finalizat peste 35.000 de proiecte de hale metalice. Compania are 450 de angajați la nivel mondial.

Ce trebuie să știi înainte de a demara procesul:
Ai nevoie de autorizație de construire pentru hala de producție, iar acesta va fi acordată numai după aprobarea planului de construcție certificat; Frisomat îți oferă planurile de construcţie detaliate.
Costul pentru construcția unei hale de producție depinde în funcție de câțiva factori esențiali (dimensiuni, locație, destinație) și nu există un preț standard/mp. Frisomat calculează și optimizează preţul pentru fiecare proiect. O hală de producție pe structură metalică este avantajoasă din punct de vedere al bugetului datorită sistemului de producţie şi montajului bine gândit, care solicită un minimum de ore de lucru şi materiale, iar specialiștii Frisomat te vor ajuta cu stabilirea preţului final al halei de producție.
Timpul în care se construiește o hală de producție este variabil, în funcție de factorii de mai sus, dar și alții. Deoarece proiectează şi livrează fiecare clădire pentru nevoile specifice fiecărui client, timpul de livrare este, în general, de aproximativ 4-6 săptămâni de la primirea comenzii pentru un depozit de 600 mp.
*Articol scris pentru SuperBlog 2020

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult