Arome de toamnă: gama Natural de la Fares

de către Alina Anghel
Deschid ochii încet și încerc să îmi dau seama ce miroase. Afară se mijește de ziuă și presimt că va fi una răcoroasă, așa cum sunt toate în ultima vreme. Nici ceața nu ajută prea mult, ce-i drept. Însă mă consolează gândul că nu trebuie să ies din casă. Deja mi-am planificat ziua: după ce termin cu task-urile pentru blog, mă așez pe canapea și citesc. Cu o cană de ceai în mâna. Ceai! Asta miroase, acum îmi dau seama. Mă duc spre bucătărie și soțul meu îmi zâmbește: ți-am pregătit o cană de Vigoare, știu cât de mult îți place și cred că ai nevoie azi!

Îmi plac ceaiurile și sunt perfecte să îți începi ziua cu ele, mai ales în zilele reci de toamna și iarnă. Încă din copilărie am fost obișnuită să beau ceai, iar sloganul casei era: cu cât mai natural, cu atât mai bun. Așa se face că ceaiurile Fares stau la loc de cinste în casa mea. Știu că am mai vorbit de Fares, însă este unul dintre brandurile noastre care merită toată atenția. Iar gama Fares Natural este preferata mea: ceaiuri 100% naturale, fără arome, coloranți sintetici sau aditivi. În plus, combinațiile sunt inedite: o plantă românească tradițională într-o asociere surprinzătoare, pentru un gust imprevizibil de bun.
Când am nevoie de energie, aleg Vigoare, o combinație neașteptată între măceșele dulci acrișoare și ghimbirul picant. Bei o cană fierbinte și te pune pe picioare, oricât de adormit ai fi. Ambalajul este și el energizant: portocaliu cu detaliile ingredientelor principale.
Te-ai întrebat vreodată cum miroase verdele? Eu da, recunosc! Miroase a Mireasmă, un ceai ce mă binedispune de fiecare dată. Busuiocul parfumat își împletește aroma cu lămâia exotică și rezultă un ceai ușor picat, ce te răsfață cu fiecare gură băută. După ce termini cana, te duci și îți mai pui una, neapărat.
Asociezi rozul cu delicatețea? Și Fares, când a creat Tihnă, o combinație uimitoare între cea mai folosită plantă a românilor, mușețelul, și gingașul trandafir. Un ceai parfumat și liniștitor ca un ritual de pace. Și vestea bună este că mă ajută să adorm mai repede, după o zi agitată.
Pentru că toate cele trei ceaiuri fac parte din gama premium, ambalajele sunt atent lucrate. Fiecare cutie conține 20 de pliculețe, ambalate individual. Sunt perfecte pentru a fi oferite cadou chiar și celui mai exigent băutor de ceai.

Îți plac ceaiurile? Pe cele de la Fares le-ai încercat? Care este sortimentul tău preferat? Al meu este Tihnă, fără doar și poate!
Cu drag,
Alina
*Articol scris pentru SuperBlog 2020

S-ar putea să-ți mai placă

2 comentarii

Valeria Chertes 11 noiembrie 2020 - 3:52 PM

Îmi plac ceaiurile de la Fares.

Răspunde
Irina Anghelina 12 noiembrie 2020 - 5:56 PM

Nu am incercat ceaiurile lor deși am observat ca sunt destul de cunoscute în online

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult