Ma uit visatoare la ploaia care napadeste orasul, cade in tropote si-mi rasuna in creier rostogolirea fiecarei picaturi prin atmosfera incinsa. Pe masa, trei lumanari parfumate isi ard fitilele si-mi amintesc de atatea nopti albe pe care le-am trait impreuna. Cateodata nu sunt constienta de cata iubire imi porti si cata fericire este in viata mea de cand esti si tu prezent in ea. O dragoste asa profunda nu am mai intalnit si sper sa ramana a mea toata viata. Si acum imi amintesc de prima intalnire, de fiecare trandafir pe care l-am primit de la tine. Pot sa fiu numita romantica incurabila sau doar strangatoare, insa o parte dintre ei sunt asezati la loc de cinste in camera mea.
Poate sunt doar melancolica in seara asta, cand tu esti mult prea departe de mine si simt nevoia sa asez pe hartie gandurile mele atat de razlete si prea ratacite, atatea ganduri care vin si pleaca inainte sa le pot da curs, atatea lucruri pe care vreau de prea multa vreme sa ti le spun, dar intotdeauna suntem mult prea grabiti, prea obositi sau fara chef, efectiv. 
Iubirea mea pentru tine este mai presus de viata si moarte, am stiut inca din prima clipa cand m-ai strans de mana ca esti alesul meu. Chiar si din partea ta am simtit acelasi lucru, in momentul in care te-ai uitat in ochii mei am citit in ei toata iubirea pe care o poate darui o persoana alteia. Inca sunt tulburata de pasiunea pe care o citesc in privirea ta, chiar si acum, dupa atata amar de vreme. Nu pot sa uit prima imbratisare, cand fiori de placere m-au cutremurat din cap pana in picioare, cand simteam imbratisarea ta stransa, din care nu mai voiai sa-mi dai drumul, aceiasi fiori pe care-i simt de fiecare data cand ma atingi. Stiu ca ti-ai fi dorit sa ni se contopeasca trupurile intr-o vesnica imbratisare, eterna iubire de care dai dovada. De atata timp traiesc o frumoasa poveste de dragoste si atata fericire nu mi-a fost dat sa vad prea des. Cand ma uit in minunatii tai ochi, frumosi si profunzi ca doua oceane, stiu ca aceasta poveste este a mea si-a ta, o poveste despre noi si a noastra, care nu se va termina vreodata. Aceste lucruri, pe care nu ti le-am spus niciodata, dragostea mea, sunt sigura ca le stii deja, pentru ca sufletele noastre sunt unul si inimile noastre bat in acelasi ritm. Esti pentru mine sprijinul de care am nevoie neincetat, iar eu sunt suportul tau moral, persoana care te sustine si te incurajeaza in tot ceea ce faci sau iti propui sa faci. Cat timp suntem impreuna am putea atinge chiar stelele, daca ne-am dori! 
As vrea sa cred ca iubirea noastra este nemuritoare si se va pastra etern o amintire a ei, de aceea iti scriu aceste randuri. Sunt curioasa daca vreuna dintre cele sapte povesti de dragoste de aici este mai profunda si mai puternica decat cea traita de noi. Te astept cu nerabdare sa ma strangi in brate cu pasiune si sa-mi faci parul sa mi se zbarleasca de placere! Te iubesc, dragostea mea! 

*Articol scris pentru Spring Superblog 2013. Proba propusa de Editura Nemira.

S-ar putea să-ți mai placă

3 comentarii

Federova 15 martie 2013 - 9:49 PM

El a citit, a vazut ce cuvinte frumoase ai impletit din cauza lui? 😛

Răspunde
Andreea Stoica 17 martie 2013 - 5:24 PM

Oare inteleg si barbatii ce e in inimile noastre?
M-as bucura sa inteleaga macar un sfert din tot ce simtim si ne framanta.

Răspunde
EL 18 martie 2013 - 12:43 AM

El a citit, dar a inteles ca marturisirea de mai sus nu il privea. :)))
Glumeam. El e mai ne…simtit si nu se exteriorizeaza, dar ea stie cel mai bine ce simte el.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult