Arta e un lux sau luxul e o arta?

de către Alina Anghel
Despre arta si lux se pot scrie pagini intregi, uneori fara a se ajunge la un numitor comun. Zic eu ca, oricum am incerca s-o dam, tot acolo ajungem. Din punctul meu de vedere, intre arta si lux exista o conexiune atat de stransa, incat nu poate fi desfacuta. Nu stiu daca nu gresesc, dar cel mai probabil, arta a aparut din dorinta de a duce luxul la extrem. Sau, la fel de bine, luxul poate sa fie rezultatul dezvoltarii artei.

Asadar, arta e un lux, dar si luxul este o arta. Degeaba ai tu bani sa cumperi o lume intreaga, daca nu stii ce sa faci cu ei. Este o adevarata arta sa iti decorezi vila cu bun simt, este o adevarata arta sa combini cele mai scumpe piese de imbracaminte, este o adevarata arta sa folosesti produse din gama superpremium. Pentru toate aceste produse de lux, pentru care ai nevoie de arta …

Chiar daca in acest moment al vietii nu dispun de lux opulent, care sa produca invidii, incerc sa aduc totul la rang de arta: decorarea casei, vestimentatia de zi cu zi, produsele folosite. Mai cred, de asemenea, ca nu tot ce este de lux este si benefic. Dar arta, da, mai ales cea care iti unge sufletul. Despre lux ma tine la curent Elegantineradiografia pietei de lux autohtone, analizeaza produsele si serviciile premium din Romania prin analogie cu trendurile si inovatiile pe plan international. Lectorul este invitat sa guste din extravagantele modei, sa dobandeasca business know-how si sa se delecteze cu articole inspirationale. Urmand maximele chaneliene, Elegantine promoveaza opusul vulgaritatii si nu neaparat al saraciei.

Voi ce credeti, arta e un lux sau luxul e o arta?

*Articol scris pentru Spring Superblog 2013. Proba propusa de Elegantine – Premium Zone for Fearless People.

S-ar putea să-ți mai placă

3 comentarii

Hapi 23 martie 2013 - 3:14 PM

Grea intrebare
Sunt "arte" in orice. Unele simple, altele mai greu accesibile.

Ceea ce pentru unii e un "must have" poate fi un lux pentru altii

Răspunde
Lavender Thoughts 23 martie 2013 - 4:52 PM

"Degeaba ai tu bani sa cumperi o lume intreaga, daca nu stii ce sa faci cu ei." Mult adevar in aceasta afirmatie, din pacate!

Simt nevoia sa meditez indelung asupra acestui subiect caci sunt multe "capcane", multe aspecte care sunt cu doua taisuri aici…:)

Pupicei, draga mea!
Mi-a placut modul in care ai stiut sa ne dai de reflectat, Alina!

Răspunde
ABC...prin viata 26 martie 2013 - 3:01 AM

Arta e un lux si in scurt timp e posibil sa devina un OZN 🙁

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult