Make them stop and stare!

de către Alina Anghel
Pentru că timpul meu liber este și așa destul de limitat, m-am gândit să mă înscriu la SuperBlog ediția 2020. Știu, este o decizie îndrăzneață, pe care o iau în deplinătatea facultăților mentale. Scopul pentru care particip este să îmi recapăt fluiditatea de a scrie pe blog și să mă oblig să scriu și despre alte domenii, cu care nu prea am treabă în viața de zi cu zi. Mi-am luat deja agendă, o frumusețe personalizată de Crisia special pentru mine, în care să îmi notez toate ideile și mă apuc de treaba.

Am observat, și nu numai eu, că anul acesta traficul pe bloguri a scăzut destul de mult, iar rata de scădere este în creștere. Da, știu că e mai simplu să pui o poză pe facebook sau pe instagram și rezolvi cu două rânduri de text, însă unde mai este plăcerea de a scrie? Să scrii paragrafe întregi și să te lași purtat în visare, să crezi că informația este importantă și cei care o citesc vor avea parte de un plus valoare în viața lor. Ei bine, cam asta mi-am propus să fac. Și nu ar fi rău să scriu măcar două – trei articole pe săptămână despre altceva. Eu o iau ca pe un exercițiu și sper să îmi iasă așa cum îmi propun.
Pe de altă parte, m-am tot gândit mult și cred că ar fi mai util să scriu cu diacritice. Nu neapărat că așa sunt normele, însă unele cuvinte chiar au un alt înțeles cu sau fără ele. Și parcă e și mai elegant. Mai ales când există tool-uri prin care le poți pune (aproape) automat, fără să stai să schimbi limba tastaturii sau mai știu eu ce alte artificii.
Pare o toamnă cu multe schimbări, însă lucrurile mai trebuie și grăbite câteodată. Dacă aștepți să îți vină totul pe tavă, s-ar putea să stai mult și bine. Nu o să închei cu citatul lui Mahatma Gandhi (Be the change you want to see in the world), dar trebuie să spun neapărat: You can do what you want to do. You can be what you want to be. (Dave Thomas, american businessman)

Cu drag,

Alina

S-ar putea să-ți mai placă

6 comentarii

Oana 28 septembrie 2020 - 9:09 PM

Felicitari!! Abia astept sa citesc articolele tale.

Răspunde
Alina Canura - Anghel 29 septembrie 2020 - 6:04 AM

Multumesc, Oana <3

Răspunde
Valeria Chertes 29 septembrie 2020 - 6:04 AM

Este foarte frumoasa.

Răspunde
Alina Canura - Anghel 29 septembrie 2020 - 6:05 AM

Asa este, Valeria, o agenda foarte frumoasa 🙂

Răspunde
Irina Anghelina 06 octombrie 2020 - 12:05 PM

Wow!Este superbă agenda ta

Răspunde
Alina Canura - Anghel 06 octombrie 2020 - 12:05 PM

Multumesc, Irina!

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult