De ce periuțele de dinți Curaprox sunt cele mai bune pentru mine

de către Alina Anghel

Despre Curaprox am auzit prima dată acum mulți ani, să tot fie vreo 10 de atunci. Însă eram participant pasiv la discuție și nici nu mă preocupa la acel moment prea mult partea de îngrijire a dinților, recunosc. Dacă aveam o periuță de dinți și o pastă pe care să le folosesc zilnic, cumpărate din comerț, era suficient pentru mine. Pe parcurs, mi-am dat seama că este de preferat să folosești produse de calitate, ce te pot ajuta pe moment, dar și pe termen lung. Și, dacă stau să fac un calcul, nici nu pot să zic că o periuță de dinți Curaprox este mult mai scumpă decât una Oral B, de exemplu (pentru că știu că pe ele le foloseam înainte să descopăr cât de mult îmi plac cele de la Curaprox).

Cum am ajuns să cumpăr periuțe de dinți Curaprox

Poate suna ciudat, dar mă plictisisem să am periuțe separate pentru călătorii și căutam ceva care să aibă protecție a perilor. Dacă acasă schimb periuțele de dinți la fiecare 3 luni, pe cele travel le aveam parcă dintotdeauna, pentru că plecam perioade scurte de timp. Ce nu-mi plăcea la ele? Mânerele erau foldabile, pentru a ocupa cât mai puțin loc și a se strânge, protejând astfel capetele cu peri, însă perii în sine erau foarte duri. Iar gingiile mele sunt destul de sensibile, astfel că aveam nevoie de îngrijire și periere delicate.

Navigând pe internet, am ajuns la Curaprox și mi-am adus aminte discuția la care asistasem cu ani în urmă. Când am decis să dau o șansă acestui brand, acum vreo 5 ani, poate fi unul dintre cele mai fericite momente din viața dinților mei. Am luat un set format din 2 bucați (cei de la Curaprox vând periuțele ambalate individual, câte două sau câte trei) și le-am testat împreună cu soțul meu. Am ales varianta 5460 Ultra Soft și ne-am îndrăgostit de ele de la prima folosire. În plus, găsisem și varianta perfectă de a le lua cu noi în călătorii: fiecare periuță vine cu propria protecție pentru zona perilor.

Periuțele de dinți Curaprox sunt recomandate de stomatologi

Curaprox este un brand elvețian, ce produce produse de îngrijire orală, în colaborare cu doctorii stomatologi, încă din anul 1972, motiv pentru care sunt eficiente și recomandate. De exemplu, periuța de dinți Curaprox este simplă, dar eficace: în locul nailonului obișnuit din periuțele de dinți clasice, sunt folosite fibrele brevetate CUREN® extra moi, cu tăietură dreaptă și densitate ridicată. Densitatea diferă pentru fiecare tip de perii. Cele mai populare sunt Curaprox 5460, pe care le aleg și eu: ultrafine și delicate, chiar și cu cele mai sensibile gingii.
 
 
Capul mic al periei are 5460 de fire CUREN ® ultrafine, cu diametrul de 0,1 mm, ajunge și în locurile greu accesibile, iar perii moi curăță blând și eficient. Mânerul octogonal permite o manevrare corectă și comodă. Să nu mai zic că vin într-o gamă variată de culori și ediții, deci nu te poți plictisi de ele. Recomandat este să schimbi periuța la maxim 3 luni.

De unde cumpăr periuțele de dinți Curaprox

Dacă acum câțiva ani, când am început eu să le folosesc nu se găseau prea ușor, acum le-am văzut inclusiv prin farmacii. Totuși, eu aleg să le cumpăr de pe Notino, pentru că le pot alege fix pe culorile pe care le vreau, fără mare bătaie de cap. Iar comanda ajunge extrem de repede, am dat comandă miercuri noaptea, după ora 23 și vineri până în ora 12 era la mine (întotdeauna aleg livrarea cu Fan Courier, pentru mine este cea mai bună opțiune). Eu aleg, de cele mai multe ori, variantele de pachet cu 3 periuțe de dinți, pentru că mi se pare mai avantajos prețul, dar și pachetul de 2 periuțe, care vin, de cele mai multe ori în ediție limitată.
 
 
Tu ce periuțe de dinți folosești? Care este factorul de decizie când le cumperi?
 
Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

1 comentariu

Marin Theodora 21 februarie 2023 - 10:51 PM

Sincer nu am auzit pana in prezent despre aceste periute de dinti dar am sa urmaresc atat pe Notino cat si in farmacii deoarece si eu folosesc perite de dinti clasice si sant tentata sa le incerc si pe acestea

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult