KIKO Milano deschide primul magazin din România

Magazinul va fi în ParkLake

de către Alina Anghel

Unul dintre brandurile mele preferate de cosmetice, KIKO Milano, deschide primul magazin din România în Park Lake! Iar eu abia aștept să-l vizitez. Nu pot să nu recunosc: deși cosmeticele lor nu se găseau oficial la noi în țară până acum, am o colecție destul de bogată, formată din oje și rujuri, în cea mai mare parte. Mai jos port nuanța 429 din gama Smart Fusion Lipstick, de exemplu.

KIKO Milano, brandul de machiaj numărul 1 din Italia

Vestea că KIKO Milano, parte din Fais Group și brandul de machiaj numărul 1 din Italia, deschide primul magazin în România, nu a trecut neobservată. În ziua lansării, clienții nerăbdători au stat la coadă în afara magazinului încă de dimineața devreme, gata să fie printre primii care experimentează gama largă de produse de machiaj și de îngrijire a pielii KIKO Milano.

Ce poți găsi în noul magazin KIKO Milano

Noul magazin KIKO Milano promite să fie un refugiu pentru iubitorii de machiaj, oferind o gamă extinsă de produse de înaltă calitate concepute pentru a inspira creativitatea și exprimarea de sine, la prețuri super accesibile. De la rujuri vibrante la produse esențiale de lux pentru îngrijirea pielii, KIKO Milano se angajează să ofere clienților o experiență de cumpărături de neegalat.

Unul dintre rujurile mele preferate din colecție este acest Magical Holiday, în nuanța 02, pe care-l poți vedea pe Instagram în toată strălucirea!

Iubitorii de beauty vor avea ocazia să descopere hero products-urile din portofoliul KIKO Milano. Printre ele, cele mai apreciate produse pentru machiaj, îngrijirea pielii și accesorii indispensabile pentru un look perfect.

KIKO Milano oferă o gamă diversificată de produse, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client. Este locul unde vei găsi mereu exact ceea ce îți doresc pentru a-ți exprima frumusețea într-un mod unic și autentic.

Profită de oferta specială!

În plus, vinerea aceasta, pe 5 aprilie, primii 100 de clienți vor primi gratuit o mascara Standout Volume Buildable! Asigură-te că ajungi la timp pentru a fi printre norocoșii care beneficiază de această ofertă specială!

Folosești produsele KIKO Milano? Ce ai vrea să încerci?

Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

1 comentariu

Oana 03 aprilie 2024 - 8:28 PM

Abia aștept să mergem.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult