Transformă pasiunea pentru frumusețe într-o sursă de venit

Descoperă beneficiile de a fi membru Oriflame (P)

de către Alina Anghel

Îmi aduc aminte prima întâlnire cu Oriflame. Era acum mai bine de 20 de ani, când am răsfoit un catalog și mi-am comandat primul parfum: Eclipse, varianta din 1996. Eclipse a fost unul dintre parfumurile ieftine, dar extrem de frumoase. Cred că era vreo 30 lei o sticluță și făcea parte dintr-o colecție, alături de Moon și Sun. L-am cumpărat de nenumărate ori, era parfumul meu de zi cu zi. Acvatic, fresh, ușor de purtat la orice oră din zi și la școală, sunt curioasă cum mi s-ar mai părea acum, după atâția ani.

Mi se părea fascinant modelul de business pe care îl avea Oriflame la momentul respectiv. Să răsfoiești un catalog și să-i comunici reprezentantului ce dorești să comanzi. E drept, aveam timp și internetul nu prea exista în România.

Oriflame a avut dintotdeauna parfumuri atrăgătoare, mai bune și mai elaborate decât concurența. De asta am și avut câteva parfumuri pe care le-am iubit. Pe unele nu am știut să le apreciez la momentul respectiv și pe altele le-aș vrea chiar și acum în colecția mea. Din păcate, nu mai este posibil.

Pasiunea mea pentru frumusețe nu s-a stins niciodată, iar Oriflame a rămas mereu o parte importantă a vieții mele. De la simpla achiziție a produselor preferate, am ajuns să explorez o lume fascinantă a oportunităților și satisfacțiilor. Astăzi, vreau să te invit și pe tine să descoperi beneficiile exclusive ale calității de membru Oriflame, mai ales că în zilele noastre poți să plasezi comanda cu un click.

Ești pasionat de frumusețe?

Dacă frumusețea face parte din viața ta și vrei să transformi această pasiune într-o sursă de venit, Oriflame are soluția perfectă pentru tine! Poți alege între a fi client VIP sau partener de brand. Intră pe site, descarcă aplicația și alege opțiunea care ți se potrivește cel mai bine!

Oriflame îți oferă mai mult decât simple produse cosmetice. Te invită să faci parte dintr-o comunitate vibrantă de femei și bărbați pasionați de frumusețe, care își doresc să se simtă bine în pielea lor și să își atingă obiectivele.

De câte ori nu ai răsfoit un catalog și te-ai gândit ce să mai cumperi? Acum este momentul perfect să o faci, este mai simplu ca oricând și ai o mulțime de beneficii.

Avantajele de a fi client VIP

Discounturi atractive

✅ Câștigi 10% din toate comenzile plasate de prietenii tăi prin linkul tău personalizat. 
✅ Primești 15% reducere la prima comandă pe care o plasezi

Beneficii suplimentare

  1. Bonus în portofelul virtual. Vei primi un bonus de 25 lei în portofelul virtual pentru primii 5 prieteni care plasează o comandă de minim 100 lei până în iulie 2024.
  2. Livrare gratuită. Beneficiezi de ofertă de livrare gratuită întotdeauna dacă selectezi unul din produsele la preț special.
  3. Reduceri suplimentare. Vei primi o reducere suplimentară de 20% pentru următoarea comandă, plasată în următoarele 3 campanii.

Partener de brand Oriflame

Dacă îți dorești mai mult decât beneficiile unui client VIP, poți deveni partener de brand Oriflame. Astfel, ai oportunitatea de a construi o afacere proprie, de a dezvolta abilități antreprenoriale și de a câștiga venituri suplimentare.

Construiește-ți propria afacere

Fiind partener de brand, vei avea acces la resurse și training-uri care te vor ajuta să-ți dezvolți afacerea. De asemenea, vei avea sprijinul unei comunități de oameni cu aceleași pasiuni și obiective ca tine.

Recompense și recunoaștere

Oriflame recunoaște și recompensează eforturile tale. În funcție de performanțele tale, poți beneficia de bonusuri financiare, călătorii și multe alte recompense speciale.

Povești de succes

Oriflame nu este doar despre produse de înfrumusețare, ci despre oportunități. Dacă ești pasionat de frumusețe și dorești să-ți transformi pasiunea într-o sursă de venit, alătură-te comunității Oriflame și descoperă toate beneficiile și recompensele pe care le poți obține. Indiferent dacă alegi să fii client VIP sau partener de brand, vei avea parte de o experiență plină de satisfacții și succes.

Care este povestea ta cu Oriflame? Îți mai aduci aminte primul produs pe care l-ai cumpărat sau folosit de la acest brand?

Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

4 comentarii

Oana 05 iunie 2024 - 10:10 PM

Am folosit ani la rând produse Oriflame, am multe favorite și parfumuri și produse de make-up, mereu apar noutăți , iar în ultimul timp nu am încercat nimic.

Răspunde
Alina Anghel 22 iunie 2024 - 11:59 PM

Îți mai aduci aminte de parfumul ăla din care mi-ai făcut și mie decant? Ce fain era!

Răspunde
Simona T 06 iunie 2024 - 5:03 AM

Cred ca un ruj am cumpărat pentru prima dată , nu mai sunt foarte sigură, însă știu ce cumpăr acum în mod constant (de mulți ani chiar) – rimelul Wonderlash 😀

Răspunde
Alina Anghel 23 iunie 2024 - 12:00 AM

Daaa, știu că îți place mult rimelul ăla 😀

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult