Wella Professionals Invigo Sun

Cum să-ți protejezi părul de razele solare

de către Alina Anghel

Una dintre problemele pe care le-am observat, mai ales pe timpul verii, este că mai toată lumea își protejează tenul cu SPF, însă uită să aplice protecție solară și pe păr. Ei bine, am eu soluția pentru tine: gama Wella Professionals Invigo Sun. Această linie de produse special concepută pentru protecția solară a părului este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți menține podoaba capilară sănătoasă și strălucitoare pe tot parcursul verii.

Protecție avansată împotriva razelor UV

Vara este anotimpul perfect pentru plajă, piscină și relaxare la soare. Cu toate acestea, este important să conștientizăm că părul nostru este expus la anumite pericole în timpul acestor activități. Pericole la care părul este expus în timpul verii:

  1. Radiațiile UV: Soarele emite radiații ultraviolete (UV) care pot afecta părul la fel cum afectează pielea. Razele UV pot deteriora structura firului de păr, făcându-l fragil, lipsit de strălucire și susceptibil la rupere. Aceasta este valabilă mai ales pentru părul deschis la culoare, care are o concentrație mai mică de melanină pentru a-l proteja.

  2. Decolorarea părului: Expunerea prelungită la soare poate duce la decolorarea părului, în special în cazul părului vopsit. Razele UV pot descompune pigmenții de culoare din firul de păr, rezultând într-o culoare mai deschisă sau decolorată. Acest lucru poate afecta aspectul și uniformitatea culorii părului.

  3. Deshidratarea: Vremea caldă și expunerea la soare pot duce la deshidratarea părului. Razele solare pot elimina umiditatea naturală din păr, lăsându-l uscat, tern și lipsit de viață. Acest lucru poate face ca părul să fie mai greu de gestionat și să se încurce mai ușor.

  4. Îmbătrânirea prematură a părului: Experiența frecventă a soarelui poate accelera procesul de îmbătrânire a părului. Radiațiile UV pot deteriora proteinele din firul de păr, cum ar fi colagenul și elastina, ceea ce duce la pierderea elasticității și apariția firelor despicate și a părului fragil.

  5. Apa clorinată și sărată: Înotul în piscină sau în ocean poate avea un impact negativ asupra sănătății părului. Apa clorinată poate usca și deteriora părul, iar apa sărată poate provoca deshidratarea și potențialele efecte nocive ale sării asupra firului de păr.

Este esențial să-ți protejezi părul împotriva acestora și să îi oferi hidratarea și hrănirea necesare.

Șampon și balsam pentru curățare și hidratare

Gama Invigo Sun include un șampon și un balsam special formulate pentru curățarea și hidratarea părului expus la soare. Șamponul îndepărtează eficient impuritățile și reziduurile de produse de styling, în timp ce balsamul hrănește în profunzime și redă părului hidratarea pierdută. Aceste produse conțin ingrediente active cu proprietăți antioxidante și filtre UV, care protejează părul de radiațiile solare și previn decolorarea.

Protecție termică pentru părul expus la soare și la styling

Gama Invigo Sun include un spray de protecție termică care formează o barieră în jurul firului de păr, protejându-l de căldura generată de uscătoare, plăci de îndreptat și alte aparate de styling. Acest produs este ușor de utilizat și îți oferă siguranța că părul tău este protejat chiar și la piscină sau la mare. Se aplică pe părul umed sau uscat,  inainte sau în timpul expunerii la soare. Nu se clătește.

Protejarea părului împotriva razelor solare nu a fost niciodată mai ușoară. Folosind gama Wella Professionals Invigo Sun, vei putea să te bucuri de soare fără griji și să păstrezi părul sănătos și strălucitor.

Nu mai sta pe gânduri! Ia-ți gama Wella Professionals Invigo Sun și pregătește-te să strălucești în această vară! Ce planuri de concediu ai?

Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

2 comentarii

Oana 29 iunie 2023 - 11:26 AM

Îmi place gama asta, o folosesc și eu.

Răspunde
Valeria Chertes 29 iunie 2023 - 5:07 PM

Am sa îmi cumpăr și eu .

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult