Giveaway – Lady Health + Pagosten

de către Alina Anghel
Igiena intimă este încă un subiect tabu, pentru majoritatea femeilor. Educaţia primită acasă, sau, mai bine spus, needucarea copilelor şi a adolescentelor, le-a făcut pe acestea să se închidă în ele şi să considere discuţiile despre acest subiect ruşinoase. Totuşi, în secolul XXI, este un subiect că oricare altul, mai ales că pe piaţă au început să apară firme dedicate, cu produse creeate special pentru a veni în ajutor nevoilor femeii.
Astăzi vă invit să discutăm despre Lady Health, singurele produse de pe piaţa din România care au la bază filtratul de iaurt probiotic (TS-2L) şi probioticele. Produsele Lady Health de la Ropharma ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile.
Gama Lady Health beneficiază de o eficienţă clinică demonstrată şi este recomandată de către dermatologi şi ginecologi, studiile clinice dovedind o toleranţă perfectă pentru pielea sensibilă din zona intimă. Pe lângă filtratul de iaurt probiotic, produsele conţin şi alte ingrediente precum aminoacizii, acidul L-lactic şi componente antibacteriene, cum ar fi probioteinele şi bacteoricinele. Acţiunea sinergică a acestor componente are ca efect menţinerea şi refacerea microflorei tractului genito-urinar, controlarea creşterii microorganismelor patogene şi întreţinerea mediului acid cu un pH optim în jurul valorii de 4.0, fapt ce duce la menţinerea unui epiteliu sănătos al mucoasei vaginale. 
Gama Lady Health cuprinde patru produse diferite, dedicate îngrijirii igienei intime. Acestea se găsesc sub formă de gel, spumă, spray şi ser.
Feminine Cleaning Gel – gelul pentru igiena intimă externă (pH-ul optim 4.0) reface şi menţine echilibrul florei vaginale după tratamente cu antibiotice sau alte medicamente. Totodată, acesta asigură menţinerea acidului optim, previne şi reduce riscul infecţiilor vaginale, elimină mirosurile neplăcute şi contribuie la îmbunătăţirea vieţii sexuale. Componenta activa este iaurtul filtrat (TS-2L), ce conţine acid lactic natural, factori antimicrobieni, aminoacizi, complexul de vitamina B şi un hidratant natural. Este recomandată folosirea unui aplicator pe noapte timp de 5-7 nopţi consecutive. Preţul recomandat pentru un un flacon de 7ml (gel) X 7 buc este de 78.1 lei. 
Feminine Intimate Serum – este un ser folosit pentru igiena intimă externă, cu un ph de 5.0. Folosit regulat, acesta are efect antibacterian şi de protecţie împotriva infecţiilor. Este hidratant, având proprietăţi de hrănire şi regenerare a ţesutului epitelial şi contribuie la îmbunătăţirea vieţii sexuale. Ingredientele active din componenţă sunt iaurtul filtrat (TS-2L), acidul hialuronic, extract de rădăcină de dud (Morus Bombycis), extract de struguri (Vitis Vinifera), extract de rădăcină de gura lupului (Scutellaria Baicalensis) şi extract de Saxifraga Sarmentosa plantă originală din China. Produsul este recomandat în depigmentarea şi hrănirea pielii din zona intimă. Preţ recomandat: 45 lei. 
Cleansing Mousse – este o spumă dedicată igienei intime externe (pH 4.5) ce are în compoziţie iaurt filtrat, suc din frunze de aloe vera şi extract de arbore de ceai. Este recomandată în curăţarea zonei intime, având ca efect refacerea florei vaginale, menţinerea mediului acid optim, prevenirea pururitul şi vaginitei, fiind un agent natural de curăţare. Extractul de Aloe Vera combate inflamaţiile şi stimulează metabolismul pielii făcând-o mult mai elastică şi hidratată. Produsul poate fi utilizat zilnic, chiar şi în perioada ciclului menstrual şi a perioadei pre şi postnatale. Preţ recomandat: 49.6 lei. 
Feminine Mist – este un spray destinat utilizării zilnice ce controlează şi menţine prospeţimea în zona intimă. Din componenţă fac parte ingrediente precum glicerina şi acidul hialuronic, care hidratează pielea lăsând-o moale, elastică şi delicată. Preţ recomandat: 37.9 lei. 

Pentru a evita oscilaţiile nedorite de greutate, Ropharma, compania producătoare şi distribuitoare de medicamente, suplimente alimentare şi lapte praf, cu două fabrici proprii în Târgu Mureş şi Chişinău, lansează pe piaţa din România un nou produs, destinat managementului greutăţii corporale: Pagosten, o combinaţie inovativă a două componente active: penta-acetil-glucoza şi inulina.
Penta-acetil-glucoza constituie o formă uşor administrabilă de acid acetic (oţet). Acesta este un remediu vechi şi recunoscut în curele de slăbire, prin scăderea nivelului de zahăr din sânge, reducerea apetitului şi menţinerea unei senzaţii de saţietate mai multă vreme. În plus, studiile au demonstrat că oţetul scade nivelul colesterolului rău şi îl creşte pe cel bun. 
Cel de-al doilea ingredient, inulina, este o fibră solubilă utilă în curele de slăbire datorită senzaţiei de saţietate pe care o determină, fără a creşte nivelul de zahăr din sânge sau a mări numărul de calorii. Un alt beneficiu pe care îl aduce inulina organismului se răsfrânge asupra sănătăţii intestinului, datorită propietatilor sale prebiotice. Acestea acţionează mai mult decât o simplă fibră alimentară, contribuind la hrănirea bacteriilor intestinului, care sunt benefice organismului. Totodată, inulina previne apariţia cancerului de colon şi asigură un bun tranzit intestinal. De asemenea, consumul de inulină favorizează întărirea sistemului imunitar şi scade riscul apariţiei diareei sau a constipaţiei. 
De asemenea, cercetările au demonstrat că 6 g de inulină au aceeaşi capacitate de supresie a poftei de mâncare cu echivalentul a 260 calorii. Totodată, inulina stimulează absorbţia calciului, reduce concentraţia glucozei în sânge şi îmbunătăţeşte metabolismul. 
Combinaţia sinergică a penta-acetil-glucozei ( 200 mg), inulinei ( 350 mg), amidonglicolatului de sodiu, polivinilpirolidonei, stearatului de magneziu şi a talcului determina efecte benefice variate asupra organismului: 
  •  Reduce apetitul 
  •  Menţine o senzaţie de saţietate 
  •  Număr redus de calorii 
  •  Stimulează absorbţia calciului 
  •  Îmbunătăţeşte metabolismul 
În plus, ingredientele din compoziţia Pagosten sunt lipsite de toxicitate şi nu provoacă reacţii adverse. 
Mod de administrare: 3-6 comprimate/zi fracţionate în 3 doze sau în funcţie de greutatea corporală, cu 30 minute înainte de mese. Durata curelor se stabileşte diferenţiat, în funcţie de greutatea corporală. În general, o cură durează până la 3 luni, urmată de o pauză de o lună, apoi administrarea se poate relua. 
La dozele recomandate nu au fost semnalate reacţii adverse. Rareori, în cazul persoanelor cu hiperaciditate gastrică se poate constata accentuarea simptomelor.

Produsele pot fi achiziţionate din Farmaciile Ropharma sau online, pe site-ul oficial Ropharma, unde găsiți o grămadă de oferte și promoții interesante. Una dintre promoțiile interesante: la 2 Pagosten cumparate primiți cadou un Lady Health Spray, detalii aici.

Dacă ați rezistat până aici (știu, este multă informație, însă îmi place să fim documentate!), foarte bine ați făcut. Vorba multă aduce și ceva bun, în cazul de față.  
Am pentru voi un set format din următoarele produse, iar regulile concursului sunt simple:
  • Like paginii de facebook Ropharma
  • Like paginii mele de facebook, aici
  • Like & share acestei postări pe facebook, în mod public
  • Să răspundeți printr-un comentariu la această postare la întrebarea: “Cum te ajută Pagosten și Lady Health să te simți bine in propria piele?”, împreună cu numele cu care ați dat like și link-ul de share.

Concursul incepe azi, 26.09 si se termina pe 08.10, la ora 23:59. Pentru expedierea premiului este necesara o adresa din Romania. Succes tuturor!

Important! In cazul in care nu se incarca aplicatia pentru comentarii, trimite raspunsul tau la alinamariaanghel@gmail.com.

S-ar putea să-ți mai placă

41 comentarii

ana-maria ignat 26 septembrie 2013 - 6:59 AM

fb:ana-maria ignat

share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=341808549297775&id=100004058989707

Lady health reduce apetitul ,menţine o senzaţie de saţietate ,are un număr redus de calorii ,stimulează absorbţia calciului ,imbunătăţeşte metabolismul ,menţine o senzaţie de saţietate .De asemenea,ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale.

Răspunde
Elena Banu 26 septembrie 2013 - 7:04 AM

gfc: elena banu

fb: banu elena

share: https://www.facebook.com/banu.elena/posts/598265440225242

raspuns: Lady Health ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.:)

Răspunde
Ivan Janeta 26 septembrie 2013 - 7:38 AM

gfc:jane(janeta_20072001)

fb:Janeta Janet

share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/254959194628656

Raspuns: Lady Health ajută la protejarea zonei intime feminine,
eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei
vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile, pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

Răspunde
MARY ANTON 26 septembrie 2013 - 7:54 AM

fb: Mary Anton

gfc: marylena4you

share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/452004134915080

Raspuns- Lady Health ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

Răspunde
Simona Scurtu 26 septembrie 2013 - 8:19 AM

fb: Simona Scurtu

share: https://www.facebook.com/simona.scurtu.9/posts/600283543368629

Lady Health ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

Răspunde
nicoleta alina preda 26 septembrie 2013 - 8:30 AM

fb preda nicoleta alina , share https://www.facebook.com/nicoletaalina.preda/posts/597360940307758 , Lady Health ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

Răspunde
Nicoleta Agache 26 septembrie 2013 - 8:52 AM

fb:Nicoleta Agache
share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/531614086929988
Lady Health ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea
mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o
stare de propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten reduce
apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii,
stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

Răspunde
Catalina Sora 26 septembrie 2013 - 3:02 PM

FB Catalina Sora

share: https://www.facebook.com/catalina.sora/posts/525823317494440

Lady Health ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de
propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.Am folosit produse Lady Health sprayul pentru igiena intima si mi-a placut foarte mult.sunt produse foarte bune

Răspunde
Andra 26 septembrie 2013 - 3:31 PM

fb:Buruiana Andra

share:https://www.facebook.com/andra.extravagance/posts/603074399735503

Produsele Lady Health de la Ropharma ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile.

Răspunde
sandita 26 septembrie 2013 - 3:35 PM

Lady Health ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea
mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o
stare de
propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten
reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de
calorii, stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

GFC: sanditza

fb:anton sandita

share: https://www.facebook.com/anton.sandita/posts/646928825337782

Răspunde
Mădălina Spînu 26 septembrie 2013 - 4:13 PM

Fb/GFC: Madalina Spinu

Share: https://www.facebook.com/spinu.madalina.35/posts/1384165808484803

Produsele Lady Health de la Ropharma ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

Răspunde
popaurelia 26 septembrie 2013 - 4:15 PM

gfc,popaurelia_50,fb.pop aurelia,share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5.Lady Health ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea
mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o
stare de
propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten
reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de
calorii, stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

Răspunde
gabriela vasilescu 26 septembrie 2013 - 4:46 PM

Gabriela Vasilescu

https://www.facebook.com/gabriela.vasilescu.98/posts/1418318571717477

Produsele Lady Health de la Ropharma ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

Răspunde
Stefania Mihai 26 septembrie 2013 - 5:13 PM

fb: Stefania Mihai

gfc: Stefania Mihai

share:
https://www.facebook.com/mihai.stefania/posts/605872676122083
Pagosten este un supliment alimentar care ma ajuta in mentinerea
greutatii corporale prin reducerea apetitului , mentine o senzatie de
satietate , imbunatateste metabolismul si Lady Health
ma ajuta protejand zonele intime, eliminand mirosul neplacut, echilibrand flora vaginala,
oferind o stare de prospetime si confort pe durata intregii zile

Răspunde
dorofte alexandra 26 septembrie 2013 - 6:12 PM

fb : alexandra-elisabet dorofte

gfc : dorofte alexandra

share : https://www.facebook.com/alexandraelisabet.dorofte/posts/1417143805170807

Produsele Lady Health ma ajuta sa imi protejej zona intima
, la eliminarea mirosului neplacut şi la echilibrarea pH-ului
florei vaginale, oferindu-mi in acelasi timp o stare de propetime si confort pe durata
intregii zile si Pagosten ma ajuta in mentinerea greutatii corporale prin reducerea apetitului , mentinand o senzatie de satietate si imbunatatind in acelasi timp metabolismul .

Răspunde
MihaelaLuca 26 septembrie 2013 - 7:06 PM

FB: Mihaela Luca

GFC: Michely

Share: https://www.facebook.com/Michadeea/posts/10151888128527360

Produsele Lady Health ma ajuta sa imi protejej zona intima
, la eliminarea mirosului neplacut şi la echilibrarea pH-ului
florei vaginale, oferindu-mi in acelasi timp o stare de propetime si confort pe durata
intregii
zile si Pagosten ma ajuta in mentinerea greutatii corporale prin
reducerea apetitului , mentinand o senzatie de satietate si imbunatatind
in acelasi timp metabolismul .

Răspunde
Cami Bia 26 septembrie 2013 - 7:23 PM

Produsele Lady Health de la Ropharma ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

FB: Camelia Covaci

Share: https://www.facebook.com/rcameliab/posts/10201422969389183

Răspunde
Jenica Gheorghe 26 septembrie 2013 - 9:29 PM

Produsele Lady Health de la Ropharma ajută la protejarea zonei intime
feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului
florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata
întregii zile.

Gheorghe Jenica

https://www.facebook.com/jenica.gheorghe/posts/559685064081126

Răspunde
Gabriela Gabriela 27 septembrie 2013 - 5:28 AM

Produsele Lady Health de la Ropharma ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

FB: Gabriela Gabriela
share concurs: https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/207704722741611

Răspunde
Cristina Enescu 27 septembrie 2013 - 5:33 AM

FB:enescu cristina
share concurs:https://www.facebook.com/cristina.enescu.984/posts/343627949115392
Produsele Lady Health de la Ropharma ajută la protejarea zonei intime
feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului
florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata
întregii zile. Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de
saţietate, număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului,
imbunătăţeşte metabolismul.

Răspunde
Antonya Maria 27 septembrie 2013 - 7:03 AM

Produsele Lady Health de la Ropharma ajută la protejarea zonei intime
feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului
florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata
întregii zile. Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de
saţietate, număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului,
imbunătăţeşte metabolismul.

FB: Antonya Maria

Share: https://www.facebook.com/antonya.sue/posts/396376797155926

Răspunde
Iulia Sava 27 septembrie 2013 - 7:52 AM

Produsele Lady Health de la Ropharma ajută la protejarea zonei intime
feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului
florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata
întregii zile. Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de
saţietate, număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului,
imbunătăţeşte metabolismul.

FB:Iulia Sava

SHARE:https://www.facebook.com/iulia.sava.56/posts/167080536819010

Răspunde
Ivan Janeta 27 septembrie 2013 - 6:33 PM

Lady Health ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea
mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o
stare de propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten reduce
apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii,
stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

FB:Janeta Janeta

Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/255280727929836

Răspunde
Ivan Janeta 27 septembrie 2013 - 6:42 PM Răspunde
Ivan Janeta 27 septembrie 2013 - 6:42 PM

Lady Health ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea
mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o
stare de propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten reduce
apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii,
stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

Răspunde
mary_lena 28 septembrie 2013 - 9:20 AM

FB:Mary Lena
Share: https://www.facebook.com/Mary.Lena32/posts/486648418099669
Lady Health ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea
mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o
stare de propetime şi confort pe durata întregii zile. Pagosten reduce
apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii,
stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

Răspunde
Stefania Petcu 28 septembrie 2013 - 10:28 AM

Fb:Stefania Petcu

share: https://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/552241241491470

Lady Health ma ajuta sa ma simt bine in propria piele pentru ca are un Ph natural, aduce prospetime si ajuta la protejarea zonei intime, este un produs ce elimina mirosul neplacuta si ofera prospetime pe tot parcursul zilei, iar Pagosten reduce senzatia de foame si apare cea de satietate, imbunatateste metabolismul si stimuleaza absorbtia calciului.

Răspunde
Gavriloi Adina 28 septembrie 2013 - 1:54 PM

FB like: Adina-Mirabela Gavriloi

Share: http://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/605240726185594

Pagosten si Lady Health ma ajuta sa ma simt bine in propria mea piele,
mentinandu-mi eficient greutatea corporala, reducand apetitul, mentinand
o senzatie de satietate, stimuland absorbtia calciului, imbunatatind
metabolismul, protejand zonele intime, eliminand mirosul neplacut,
echilibrand flora vaginala, oferind o stare de prospetime si confort
pe durata intregii zile.

Răspunde
Simona Scurtu 28 septembrie 2013 - 11:30 PM

Formula fara sapun a gamei de produse Lady Health ajuta la protejarea zonei intime a femeii si la echilibrarea pH-ului florei vaginale, eliminand cu delicatete mirosul neplacut. Produsele Lady Health de la Ropharma au o eficienta clinica demonstrata si ingrediente naturale asociate cu filtrat de iaurt probiotic.
Pagosten este creat special pentru a echilibra metabolismul, mentine senzatia de satietate un timp indelungat si a reduce apetitul, fiind un ajutor eficient in orice dieta!

Fb: Simona Scurtu

Share: https://www.facebook.com/simona.scurtu.9/posts/601665993230384

Răspunde
Anca Gabriela 29 septembrie 2013 - 10:07 AM

fb like: Anca Gabriela Lupu
link share:https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/541947079208324
si desi stiu ca nu este o cerinta te urmaresc prin Gfc : Anca Gabriela
Formula fara sapun a gamei de produse Lady Health ajuta la protejarea zonei intime a femeii si la echilibrarea pH-ului florei vaginale, eliminand cu delicatete mirosul neplacut. Produsele Lady Health de la Ropharma au o eficienta clinica demonstrata si ingrediente naturale asociate cu filtrat de iaurt probiotic.
Pagosten este creat special pentru a echilibra metabolismul, mentine senzatia de satietate un timp indelungat si a reduce apetitul, fiind un ajutor eficient in orice dieta

Răspunde
Lavender Thoughts 29 septembrie 2013 - 1:14 PM

Fb: Felicia Ilie
Share: https://www.facebook.com/felicia.ilie.9/posts/365884920209172

Produsele Lady Health pot ajuta fiecare femeie sa se simta confortabil in propria piele datorita faptului ca vizeaza ingrijirea si mentinerea sanatatii zonei intime.
Pagosten, prin caracteristicile sale, ne sustine in lupta pentru pastrarea unei siluete armonioase!

Răspunde
Ana-Maria Gurgu 30 septembrie 2013 - 1:49 PM

fb: Ana-Maria Gurgu

share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/662292963801081

Aceste produse cu siguranta vor ajuta o femeie sa se simta mult mai bine in pielea ei. Incepand cu Pagosten care te infrumuseteaza din interior si Lady Health care te ingrijeste la exterior.

Pagosten:

Reduce apetitul

Menţine o senzaţie de saţietate

Număr redus de calorii

Stimulează absorbţia calciului

Îmbunătăţeşte metabolismul

Gama Lady Health: beneficiază de o eficienţă clinică demonstrată şi este recomandată de
către dermatologi şi ginecologi, studiile clinice dovedind o toleranţă
perfectă pentru pielea sensibilă din zona intimă. Pe lângă filtratul de
iaurt probiotic, produsele conţin şi alte ingrediente precum
aminoacizii, acidul L-lactic şi componente antibacteriene, cum ar fi
probioteinele şi bacteoricinele. Acţiunea sinergică a acestor componente
are ca efect menţinerea şi refacerea microflorei tractului
genito-urinar, controlarea creşterii microorganismelor patogene şi
întreţinerea mediului acid cu un pH optim în jurul valorii de 4.0, fapt
ce duce la menţinerea unui epiteliu sănătos al mucoasei vaginale.

Răspunde
Bianca Roxana Anitei 30 septembrie 2013 - 8:09 PM

share https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/599473883442931
fb bianca roxana anitei
Produsele Lady Health au la baza filtratul de iaurt probiotic care ajuta la protejarea
zonelor intime, eliminarea mirosului neplacut si la echilibrarea florei
vaginale, oferind o stare de prospetime si confort pe durata intregii
zile.
Pagosten reduce apetitul, mentine o senzatie de satietate, numar redus de
calorii, stimuleaza absorbtia calciului, imbunatateste metabolismul.

Răspunde
nadia candrea 30 septembrie 2013 - 9:37 PM

Buna!

fb: nadia alina candrea

share: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/676755885677757

Lady Health, fara sapun, avand la baza filtratul de iaurt probiotic, ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile.

Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, număr redus de calorii,
stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul.

Frumusete si sanatate si la exterior si la interior!
Multumesc!

Răspunde
Ana-Maria Gaspar 02 octombrie 2013 - 5:04 PM

Lady Health, fara sapun, avand la baza filtratul de iaurt probiotic, ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile.Pagosten reduce apetitul, mentine o senzatie de satietate, numar redus de
calorii, stimuleaza absorbtia calciului, imbunatateste metabolismul.

FB:Ana-Maria Gaspar

Share: https://www.facebook.com/anamaria.gaspar.94/posts/10201401439210503

Răspunde
Cristi 03 octombrie 2013 - 3:05 PM

Interesant. In 1984 eram internat in spital cu o recadere de hepatita. Asa ca dupa o prima luna de stat in spital au mai urmat inca 2 luni, de am prins si revelionul. Imediat dupa anul nou a venit doctorul si ne-a adus medicamente noi, niste pliculete cu niste prafuri. Ear PAGOSTEN. Ne-a fost prezentat ca fiind un medicament foarte bun, dar neomologat cu si voia sa il testeze si pe noi, bolnavii de hepatita. Ne-a convins usor pentru ca aflasem ca era opera celebrului farmacist Oita de la Spitalul Militar din Iasi. Peste exact o saptamina ieseam pe poarta spitalului cu analizele in regula. Astazi se vinde ca altceva. Oare o fi acelasi medicament?

Răspunde
Adriana Panait 03 octombrie 2013 - 3:55 PM

o femeie frumoasa este intotdeauna o femeie sigura pe ea,cu o silueta de invidiat si imbracata cu stil…PAGOSTEN te ajuta sa slabesti prin inhibarea apetitului si mentinerea satietatii,un slabit sanatos pentru ca imbunatatestemetabolismul si absorbtia calciului..LADY HEALTH este un produs de igiena intima revolutionar..ce da mai multa incredere unei femei decat curatenia si frumusetea?

Răspunde
Alina Anghel 03 octombrie 2013 - 6:37 PM

Cristi, din cate citesc la tine, nu cred ca este vorba de acelasi lucru. Insa ceea ce ai luat tu pare sa fie un medicament foarte bun, oare s-o mai fabrica? Ar fi un real ajutor pentru bolnavii (din ce in ce mai multi) de hepatita …

Răspunde
Dogaru Goncea Anelia 05 octombrie 2013 - 9:13 AM

Nu poti fi impasibila la artificiile cochetariei ,indiferent ce forma imbraca acestea-frumusete , ingrijire -, in contextul in care raportul calitate pret iti da senzatia de confort si te imbie la shopping . Daca esti multumit atunci cand dai banii pe un produs, te vei bucura mereu de el si iti vei aminti cu drag cand, cum si de unde l-ai achizitionat. Asadar imbinand utilul cu placutul , aplicand regulile de smart shopping si informandu-ne in permanenta despre branduri cu nume si renume binemeritat vom castiga incredere in sine ,vom face economii substantiale asigurand familiei accesul la o gama variata de produse de calitate , cu adresabilitate spre toate categoriile de varsta. O prietena mi-a impartasit , acum ceva timp despre experienta ei cu Lady Health si m-a convins inca o data in plus pentru a profita eu insami de oportunitatea calitatii la preturi confortabile.Filtratul de iaurt probiotic, ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile.Despre Pagosten am aflat acum si sunt incantata ca acest produs raspunde intrebarilor mele despre sanatate si mentinerea greutatii ideale : reduce apetitul, mentine o senzatie de satietate,numar redus de calorii, stimuleaza absorbtia calciului, imbunatateste metabolismul.
FB:Dogaru Goncea Anelia
share :https://www.facebook.com/dogarugoncea.anelia/posts/4883949595710

Răspunde
Monika Erzsebet 06 octombrie 2013 - 4:47 PM

fb-monika erzsebet

https://www.facebook.com/monika.erzsebet/posts/376273402504893

Pagosten reduce apetitul, menţine o senzaţie de saţietate, are un număr redus de calorii, stimulează absorbţia calciului, imbunătăţeşte metabolismul. Lady Health ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile.
Multumim pentru concurs!!
medveimonika@gmail.com

Răspunde
Iuliana Gondos 06 octombrie 2013 - 6:00 PM

Buna !!!

FB Iuliana Gondos

FB share https://www.facebook.com/iuliana.gondos/posts/744708678879323

Pagosten este un supliment
alimentar care va ajuta sa va mentineti eficient greutatea corporala.

Efectele benefice asupra corpului sunt : reduce apetitul; mentine o senzatie de

satietate; numar redus de calorii; stimuleaza absorbtia calciului;
imbunatateste

metabolismul.

Lady Health sunt singurele
produse din Romania care au la baza filtratul de iaurt probiotic care ajuta la
protejarea zonelor intime, eliminarea mirosului neplacut si la

echilibrarea florei vaginale, oferind o stare de prospetime si confort pe durata
intregii zile.

Feminine Mist este un
spray destinat utilizarii zilnice ce controleaza si mentine prospetimea in zona
intima. Din componenta fac parte ingrediente precum glicerina si acidul
hialuronic, care hidrateaza pielea lasand-o moale, elastic si delicata.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult