Clinique Aromatics Elixir™

Parfum floral cu miros de vrajă

de către Alina Anghel

Primul blind de care îmi amintesc este Clinique Aromatics Elixir. Deși este catalogat ca parfum floral, nu știam exact la ce să mă aștept. Însă l-am găsit de un Black Friday (în 2015) la un preț bun și am zis să îl iau. Și l-am luat! Atenție, parfumul despre care vei citi acest articol este o ediție fabricată în mai 2014. Și nu, parfumurile nu expiră, dacă sunt păstrate în condiții optime.

Descrierea de pe Instagram care a vrăjit audiența

A venit coletul frumușel, l-am desfăcut și m-a lovit un miros de vrajă! Fix așa mi se pare: un cazan, în care câteva vrăjitoare amestecă cu spor tot felul de ierburi, condimente, coajă de copac și pământ umed, le învârt pe toate cu o lingură imensă și le trimit incantații: Archangel, Dark Angel, Lend me thy light, Through death’s veil, Till we have Heaven in sight!

Aerul vintage te face să îl respingi în prima faza. Însă este suficient să aplici un strop și te-a cucerit pe veci. Te îmbracă și te copleșește, te seduce și te lasă să te întrebi: oare e vis sau realitate tot ce simt? Te cuprinde în vraja lui și simți vrăjitoarele dansând în jurul tău, repetând obsedant incantațiile. Te simți încălzit și ești gata să te abandonezi în brațele lor, fără drept de apel.

A se purta cu moderație, doar în sezonul rece și niciodată la birou. Mi-am intoxicat colegii de câteva ori. But I`ll do it again, and again, and again, căci nu pot rezistă vrăjii lui.

Notele florale și cum se îmbină cu celelalte ingrediente

Parfumul Clinique Aromatics Elixir a fost lansat pentru prima dată în anii ’70 și a devenit rapid un clasic al parfumurilor florale. Este un parfum bogat și intens, potrivit pentru femeile care caută o aromă puternică și persistentă.

Aromatics Elixir este un amestec complex de note florale, lemnoase și condimentate, care se combină pentru a crea o aromă unică și memorabilă. Printre notele sale de vârf se numără iasomia, trandafirul și ylang-ylangul, care se îmbină perfect cu notele de mijloc de crin, ierburi aromatice și salvie. Notele de bază ale parfumului includ cedru, mosc și vetiver, care conferă parfumului o adâncime și o durată de viață remarcabile.

Durata de viață a parfumului

Clinique Aromatics Elixir este un parfum persistent, care poate dura pe piele întreaga zi. Deoarece este un parfum puternic, este important să se aplice cu precauție. De obicei, un singur strop este suficient pentru a menține aroma parfumului pe tot parcursul zilei.

Când și cum să aplici parfumul pentru a obține cel mai bun efect

Dacă te interesează cum să aplici parfumul pentru a obține cel mai bun efect, atunci este important să știi când și unde să-l aplici. De obicei, parfumul se aplică pe pielea curată și hidratată, preferabil după duș, pe zonele calde ale corpului, cum ar fi încheieturile mâinilor, gâtul și decolteul.

Dacă ești în căutarea unui parfum floral sofisticat și persistent, care să te facă să te simți frumoasă și încrezătoare în tine, atunci Clinique Aromatics Elixir ar putea fi alegerea perfectă pentru tine. Și nu uita, aplicarea corectă este cheia pentru a obține cel mai bun efect din acest parfum de înaltă calitate.

Tu l-ai încercat? Ce experiență ai cu Clinique Aromatics Elixir?

Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult