Parfumul lui de vară – Versace Eros

de către Alina Anghel
Cauți un parfum pentru iubitul sau soțul tău, care să fie perfect pentru canicula de afară? Nu este atât de complicat, crede-mă. Din perspectiva mea, vara ar trebui să purtăm parfumuri mai delicate, mai soft, care să nu le distrugă nasul celor de lângă noi, indiferent că e vorba de niște străini din transportul în comun sau de colegii de la birou. Pe principiul ăsta și pentru că nu suport mirosurile puternice în aerul și așa torid al verii, recomand un parfum pentru el, care poate fi purtat fără probleme la cele 100 de grade din august.
 

Cine este Eros

În mitologia greacă, Eros este zeul iubirii, fiul lui Ares (zeul războiului) și al Afroditei (zeița frumuseții și a iubirii). Sub înfățișarea unui copil frumos, uneori înaripat, se ascundea un zeu temut și capricios, de care însăși mama lui se temea. Săgețile lui nu greșeau niciodată ținta, iar necruțătorul Eros semăna chinurile mistuitoare ale dragostei atât printre zei, cât și în rândul muritorilor.
 

De ce Eros

Versace Eros este un parfum inconfundabil, care interpretează masculinitatea sublimă, asemănătoare zeilor, printr-o aură luminoasă, cu o prospețime intensă, vibrantă și strălucitoare, obținută din combinația aromatică fougere, de frunze de mentă, coajă de lămâie italiană și măr verde.
 
Lansat în 2012, acum 10 ani, Eros este la fel de actual și în zilele noastre. Donatella Versace a declarat despre acest parfum: „Am creat această aromă Eros pentru bărbatul care este atât curajos cât și pasional, asemenea unui zeu grec.”
 

Ce note are Eros

Creatorul acestui parfum este Aurelien Guichard, iar prospețimea aromei este dată de notele de frunze de mentă, coajă de lămâie și măr verde, ca într-un cocktail revigorant. Senzualitatea captivantă este oferită de notele orientale, intrigante și învăluitoare din inima compoziției: ambră cenuşie, boabe de Tonka, muşcată și vanilie. Baza se poate încadra într-un cadru forestier compus din cedru atlas, cedru de Virginia, muşchi de stejar și vetiver, care adaugă o doză de intensitate și putere.
 
 
El ce parfum poartă vara asta?
 
Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

0 comentariu

Anonim 29 august 2022 - 8:39 PM

Miroase bine parfumul asta și soțul meu tot note fresh prefera.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult