De ce să alegi seturi cadou pentru oamenii dragi din viața ta

de către Alina Anghel

Nu știu la tine cum este, dar eu, începând cu luna octombrie, de cele mai multe ori, încep să caut cadourile de Crăciun. Nu de alta, dar în ultimii ani produsele cu tematică de sărbătoare sunt prezente în magazine sau în online aproape de la terminarea verii (eh, glumesc puțin, dar nici adevărul nu este departe). Revenind la cadouri, lucrurile sunt simple: prefer să ofer seturi de cosmetice, de cele mai multe ori, pentru că oricine are nevoie de seturi cadou, indiferent de conținutul lor.

Cum aleg seturile cadou pe care vreau să le ofer

Indiferent că este vorba de seturi cadou bărbați sau seturi cadou femei, în primul rând stabilesc două aspecte foarte importante: persoana căreia este oferit și bugetul în care să se încadreze. Fac asta pentru fiecare cadou în parte și-mi este mult mai facil să aleg cadoul potrivit pentru fiecare. Apoi, aleg un site de încredere de unde să le cumpăr și, de cele mai multe ori, le iau pe toate din același loc, în special dacă la depășirea unei anumite sume primesc și alte cadouri și, mai ales, transport gratuit.

Seturi cadou pentru femei

Fără să fie considerată discriminare, seturile cadou pentru femei sunt, mai mereu, într-o varietate mult mai mare. Fie că alegi un set de produse pentru ten, un set de produse pentru corp, un set cu parfum sau un set de makeup, chiar ai de unde alege.
 
Un set care mie mi-a plăcut și consider că poate fi un cadou absolut minunat este cel de Atelier Cologne – Orange Sanguine, unul dintre parfumurile mele preferate din colecția lor. Este un set cu adevărat festiv și poate bucura o prietenă, fără doar și poate.
 

Seturi cadou pentru bărbați

Dacă în anii trecuți nu prea exista varietate la capitolul seturi cadou pentru bărbați, anul ăsta pare că găsești cam orice îți trece prin cap: de la seturi cadou dedicate pentru manichiură, la seturi cadou pentru barbă, pentru hidratare (special pentru ten sau pentru corp) și seturi cadou cu parfum inclus.
 
Un alt aspect de luat în considerare la seturile cadou, indiferent daca sunt pentru bărbați sau pentru femei: sunt ambalate atât de drăguț că nu mai trebuie să le faci ceva, de cele mai multe ori. Le mai pui o fundă și ai rezolvat! Mie îmi plac mult cele care sunt ambalate în cutie metalică, recunosc. Păstrez aceste cutii și le găsesc mai mereu o întrebuințare prin casă. Sau, în funcție de design, le folosesc pentru a ambala alte cadouri și le dau mai departe.
 
Tu ce cadouri alegi pentru oamenii dragi din viața ta?
 
Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

3 comentarii

Oana 15 noiembrie 2022 - 8:22 PM

Și eu am cam terminat cu cadourile de Crăciun, parfumul asta este favoritul meu ever??

Răspunde
Nicoleta 21 februarie 2023 - 2:04 PM

Minunat parfumul

Răspunde
Anonim 19 noiembrie 2022 - 10:51 PM

Cea mai buna alegere , deja am achiziționat si eu cateva pentru prieteni

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult