Pixi Glow Tonic – loțiunea tonică exfoliantă de la Pixi Beauty pe care o folosesc de câțiva ani

de către Alina Anghel
Îmi place să alternez produsele pe care le folosesc și sunt mereu în testarea altora noi, însă acestei loțiuni de la Pixi Beauty i-am rămas fidelă de câțiva ani. Cred că prima dată am început să o folosesc prin 2018 și de atunci am terminat nenumărate sticle. De ce scriu despre ea? Pentru că mi se pare că este foarte bună, dar subevaluată și destul de puțin cunoscută in România.
 

Ce e cu Pixi Beauty

Creat cu peste 20 de ani în urmă și lansat în magazinul lor emblematic din Soho, Londra, Pixi este un brand ce are un public fidel în întreaga lume datorită produselor sale, care creează un aspect natural radiant al pielii.
 
Misiunea lui Pixi este aceeași acum ca și în prima zi în care s-a deschis magazinul Pixi: pur și simplu să scoată în evidență frumusețea naturală a fiecărei persoane.
 
Creatoarea brandului, Petra Strand, are peste 20 de ani de experiență ca makeup artist și dezvoltator de produse. Pasionată de îngrijirea pielii, Petra creează formule inovatoare care sunt infuzate cu substanțe botanice și ingrediente benefice.
 
Petra este o mamă cu patru copii, prin urmare, Pixi este un brand dedicat produselor multitasking, care remediază defecte și care stimulează tinerețea tenului.

De ce Pixi Glow Tonic este special

Pixi Glow Tonic este un tonic facial concentrat, revigorant, care curăță în profunzime porii prin îndepărtarea excesului de ulei și impurități.
 
Formula lui este îmbogățită cu 5% acid glicolic care ajută la eliminarea impurităților din pori, în timp ce Aloe Vera calmează și hidratează pielea. Infuzat cu ginseng roșu, acest produs ajută la protejarea și energizarea pielii.
 
Pixi Glow Tonic nu conține alcool, parabeni și nu este testat pe animale.
 

Cum folosesc eu Pixi Glow Tonic

Este un produs ușor de folosit, în pasuladecvat unui toner. Pașii pe care ii urmez eu sunt simpli:
 
1. Îmi curat fața. Fie că am folosit sau nu machiaj, fiecare seară se termină cu demachiere.
2. Aplic Pixi Glow Tonic pe o dischetă de bumbac, cu care trec peste pielea curată.
3. În funcție de rutină, aplic serum hidratant, niacinamide sau alte produse cu textură de gel.
4. Întotdeauna sigilez cu o cremă hidratantă.
 
Pixi Glow Tonic se poate aplica atât dimineața cât și seara, eu îl prefer în rutina de seară. Nu de alta, dar nu sunt cea mai matinală persoană și dimineața nu-mi place să aplic straturi peste straturi. Totuși, chiar și aplicat seara, nu uita să folosești cremă cu SPF zilnic!

Ce am observat de când folosesc Pixi Glow Tonic

  • Tenul meu este mai luminos si mai stralucitor
  • Porii sunt micsorati, aproape redusi complet
  • Pielea are un aspect sanatos

De unde cumperi Pixi Glow Tonic

Pixi Glow Tonic este disponibil în UK, pe site-ul propriu, însă e complicat să îl cumperi de acolo, mai ales de când cu ieșirea din EU și taxele vamale care se aplică pentru achiziții. Cel mai simplu este să îl cumperi direct de pe emag.
 
Care este tonicul tău preferat? Ai încercat Pixi Glow Tonic?
 
Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

3 comentarii

Valeria Chertes 03 februarie 2022 - 10:00 PM

Mulțumim pentru recomandare!

Răspunde
Petruta Daniela 03 februarie 2022 - 10:00 PM

Buna! Nu am incercat până acum produse Pixi! Îmi place că nu testează pe animale! ?

Răspunde
Serban Elena 17 aprilie 2022 - 11:23 AM

Interesant tonicul Pixi mai ales ca nu am incercat inca nici un produs de la acest brand

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult