Vrei o piele strălucitoare și sănătoasă? Alege Serul Keida Skin cu Vitamina C!

de către Alina Anghel
Ca de fiecare dată, caut cele mai bune produse pentru pielea mea. Am folosit în urmă cu câteva luni crema cu retinol și acid hialuronic de la KEIDA SKIN și mi-a plăcut tare mult, așa că acum i-a venit rândul și serului cu vitamina C KEIDA SKIN. Un ser cu vitamina C pare puțin dificil de introdus într-o rutină și trebuie să ai grijă să nu oxideze, însă are multiple beneficii pentru pielea ta.
 
Vitamina C este un ingredient activ, care trebuie introdus treptat în rutină și analizată reacția pielii. Este recomandat să folosești un ser cu vitamina C dimineața, înainte de a aplica crema cu SPF, pentru a intensifica acțiunea acesteia, sau seara, când este absorbit rapid în piele, datorită texturii lejere. Dacă ai ten acneic este recomandată folosirea vitaminei C pentru a preveni cicatricile, iar în cazul unui ten uscat se combină perfect cu acidul hialuronic.
 
Vitamina C este sintetizată în mai multe forme însă acidul ascorbic are cele mai multe beneficii pentru piele, iar acesta se regăsește și în serul cu vitamina C KEIDA SKIN.
 

Ce concentrație de vitamina C conține serul cu vitamina C KEIDA SKIN

Serul cu vitamina C KEIDA SKIN vine ambalat într-o sticluța de culoare închisă, cu pipetă, ceea ce îl face ușor de aplicat. Vitamina C oxidează când este expusă la lumina sau la aer, așadar recipientul trebuie să fie de culoare închisă pentru a împiedica lumina să pătrundă, lucru de care KEIDA SKIN a ținut cont în procesul de ambalare.
 
Concentrația de vitamina C pură din serul KEIDA SKIN este de 10%, urmată îndeaproape de extract de cătină, în concentrație de 9,8%. Ce trebuie să știi este că o concentrație optimă de vitamina C este de 8-10%, pentru a fi eficientă și aplicată fără a irita tenul. Concentrația de vitamina C poate ajunge la 15% în unele produse; beneficiile sunt aceleași ca la o concentrație de 8%, însă nu oferă aceeași siguranță la utilizare. Cu cât concentrația este mai mare, cu atât există riscul de a irita tenul la aplicare.
 

Ce ingrediente conține serul cu vitamina C KEIDA SKIN

Vitamina C, desigur. Însă, pe lângă aceasta, conține alte șase ingrediente active, combinate într-o formulă adaptabilă oricărui tip de ten, ce îmbunătățește efectul protector anti-poluare al barierei pielii și o ajută să respire din nou.
 
Vitamina C în stare pură, cunoscută și sub denumirea de L-Ascorbic Acid, este un antioxidant excelent, cu proprietăți antirid recunoscute, ce oferă tenului o protecție suplimentară împotriva radicalilor liberi.
 
Extract de cătină, un produs bogat în vitaminele B1, B2, K, C, A, E, ce contribuie la stimularea producției de colagen și, implicit, regenerarea țesutului, asigură elasticitate pielii și o protejează împotriva razelor UV.
 
Extract de Ceai Verde, sau Camellia Sinensis, este un ingredient care are o mulțime de beneficii: ameliorează inflamațiile și leziunile, reduce excesul de sebum, calmează și protejează pielea.
 
Centella Asiatica, sau CICA, este o plantă cu proprietăți uimitoare și este folosită în special pentru calmarea pielii.
 
Acidul ferulic, unul dintre cei mai buni antioxidanți naturali pentru piele, obținut din surse vegetale, are efect regenerant ce ajută tenul să își recapete suplețea și luminozitatea.
 
Acidul hialuronic este deja cunoscut pentru capacitatea lui de a menține pielea hidratată și de a o proteja de riduri. Acesta atrage și reține apa în proporție de aproximativ 70% din greutatea sa.
 
Niacinamide, care vin cu o mulțime de beneficii: reduc cantitatea de sebum, roșeața și inflamația, contribuie la micșorarea porilor și tratează acneea, reduc hiperpigmentarea și cresc producția de keratină.
 

Ce beneficii are serul KEIDA SKIN cu vitamina C

  • Serul KEIDA SKIN cu vitamina C este produs în Coreea și are o formulă cu 100% acțiune eficientă asupra ridurilor, ce asigură nivelul optim de hidratare îmbunătățind sintetizarea colagenului.
  • Serul KEIDA SKIN cu vitamina C previne îmbătrânirea pielii, elimină petele pigmentare și post acnee și uniformizează tenul.
  • Serul KEIDA SKIN cu vitamina C este potrivit pentru toate tipurile de piele și nu conține parfum, alcool sau parabeni.

Cum folosesc eu serul KEIDA SKIN cu vitamina C

Cu o textura lejeră, apoasă, serul KEIDA SKIN cu vitamina C se absoarbe rapid în piele. L-am folosit dimineața, înainte de aplicarea cremei cu SPF sau seara, în penultimul pas al rutinei, înaintea cremei cu care sigilez.
 
Înainte și după utilizarea acestuia nu se recomandă alți acizi (AHA, BHA sau retinol), iar serul se va depozita la frigider.
 
Aplic câteva picături pe față, gât și decolteu, pe pielea curată și uscată, pe care le masez ușor prin mișcări circulare până la absorbție. Pielea rămâne fină și catifelată.
 
 
Tu cum ai grijă de tenul tău? Nu uita că hidratarea este esențială, iar producția de colagen scade cu înaintarea în vârstă. Nu aștepta să îți îngrijești pielea când este prea târziu, eu mă ghidez după principiul că mai bine previi decât să tratezi.
 
Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

2 comentarii

Valeria Chertes 27 noiembrie 2021 - 11:02 AM

Multumim pentru recomandare!

Răspunde
mihaela 27 decembrie 2021 - 9:11 AM

Nu cunosc acest brand,nu am auzit niciodată de el,dar…..de ceva vreme am inceput sa folosesc mai des vitamina c in cosmetice,am inceput cu Gerovital in creme,apoi am avut un face mist de la the body shop cu vitamina c,am niste fiole elmiplant cu vitamina c și recent am cumpărat de la ACM serul cu vitamina C,cel care se folosește în termen de o luna,crema de ochi și crema de fata din aceeași gamă,soțul meu este mai mare fan decât mine vitamina C,la dorința lui insist cu cumpărarea cosmeticelor cu vitamina C,poate voi încerca și acest ser….sa intru să văd puțin preturile.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult