Idei de cadouri pentru îndrăgostiți: Amouage Fate

de către Alina Anghel
Dacă persoana ta iubită este la fel de pasionată de parfumuri ca mine, atunci ai dat lovitura cu articolul ăsta, pentru că îți spun exact cu ce o vei impresiona! În continuare vei găsi idei de cadouri pentru îndrăgostiți și sunt sigură că nu vei da greș. Chiar dacă la noi nu este o sărbătoare atât de cunoscută, nu-i așa că profiți de orice ocazie pentru a o emoționa și a-i cumpără un cadou? Știu, been there done that. Însă cu un parfum o cucerești imediat. Și nu orice parfum, ci un Amouage, care se încadrează de minune în categoria de cadouri de Valentine’s day pentru ea. Fiecare parfum al acestei case, indiferent dacă este pentru femei sau pentru bărbați, este o încântare și este cu adevărat special.

Amouage este o casă internațională de parfumuri de lux renumită pentru crearea unora dintre cele mai fine parfumuri din lume. Fondată în Sultanatul Oman în 1983 pentru a fi „Darul Regilor” de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, Casa a redefinit arta parfumieră arabă și a obținut o reputație globală pentru că a adus inovație și modernitate tuturor creațiilor sale.
Unul dintre parfumurile mele preferate ale acestei case este Fate. Creat atât în versiunea pentru femei, cât și pentru bărbați, poate fi, cu siguranță, o idee potrivită de cadou ziua îndrăgostiților pentru el. Ce ar fi mai drăguț decât un cuplu fericit, care să dețină un cuplu de parfumuri? Chiar și numele pare predestinat: Fate poate fi Soarta care v-a adus împreună.
Cu un flacon din sticlă cu reflexe irizante, ce pare a fi inspirat de aurora boreală, Fate este o combinație de condimentate care îți induc o stare de spirit misterioasă și neașteptată. Lansat în 2013, se deschide cu note de bergamotă, chili, scorțișoară, piper. Notele de mijloc sunt trandafir, tamaie, iasomie, narcisă, galeopsis ladanum. Baza încorporează un amestec extrem de oriental de vanilie, paciuli, tămâie, benzoin, castoreum, piele și mușchi de stejar. Deși poate la prima vedere pare o bombă mortală, este un parfum luxos picant și floral, ce poate fi purtat fără probleme într-o zi răcoroasă de iarnă. Pe vreme caldă nu bag mâna în foc pentru el, dar depinde de la nas la nas, desigur. Pentru ce bag mâna în foc însă? Că va fi un cadou apreciat de oricine.
Tu ce cadouri alegi pentru persoană iubita? 
Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

4 comentarii

Irina Anghelina 16 februarie 2021 - 2:11 PM

Doamne, cum poate sa arate ?Cred ca și mirosul e pe măsură

Răspunde
mihaela 16 februarie 2021 - 2:11 PM

Anil acesta vom sari peste cadouri propriu zise,am zis că vom ieși în oraș la un pahar de ceva,dar ne este greu sa ne abținem de la parfumuri,fiind amândoi iubitori și cu atâtea oferte,pe toate siteurile…..ne este greu,insa altele ne sunt prioritățile luna aceasta.

Răspunde
Valeria Chertes 16 februarie 2021 - 2:11 PM

Întotdeauna un parfum este un cadou frumos.

Răspunde
Monica 06 octombrie 2021 - 5:30 PM

Cu parfumul nu dau niciodată greș ?

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult