Tu cum îți ajuți pielea să rămână tânără și catifelată?

de către Alina Anghel
Fiecare toamnă îmi aduce aminte că pielea mea are nevoie de îngrijire. Dacă pe parcursul lunilor călduroase o ignor, odată cu răcirea vremii încep să caut creme hidratante cu care să o răsfăț. Îmi aduc aminte de copilărie, când fiecare baie se termina cu o cremuire pe tot corpul și îmi doresc câteodată să mă întorc în vremurile alea. Sunt mai mult ca sigură că pielea mea ar fi fericită și încântată că i-aș oferi o varietate de creme de corp cu care să o răsfăț. Copilăria mea a fost una plăcută, lipsită de griji, în care am avut cam tot ce mi-am dorit. Îmi aduc aminte de zilele răcoroase, în care bunica îmi povestea despre cât de important este să îți îngrijești pielea în tinerețe, pentru a o păstra frumoasă și suplă toată viața. Bunica mea, o femeie simplă, care a înțeles importanță produselor naturale, mă poartă mereu într-un timp și spațiu pierdut, în care toată lumea este tânăra și fericită.

Pentru că acele zile îmi aduc fericire, mi-am propus (sau impus) să îi ofer pielii mele îngrijirea de care are nevoie. Și mie îmi plac produsele naturale și așa am ajuns la Bottega Verde: brandul italian ce aduce arome din toate colțurile lumii pentru momentele perfecte de hidratare și relaxare. Născut într-un orășel italian de prestigiu (Pienza, în inima Toscanei), Bottega Verde are o istorie de peste 45 de ani de când a devenit un etalon în industria beauty, reinventând conceptul de produse naturale prin hidratare intensă și arome inedite. Produsele Bottega Verde au la bază trei ingrediente cheie cultivate cu grijă pe cele 300 de hectare ale Domeniului Massaini: măslinele, vița de vie și ovăzul. Produsele sunt testate (dar nu pe animale) dermatologic și nu conțin ingrediente chimice precum silicon, formaldehide, parabeni, vaselină.
Fiecare baie va fi o relaxare, sunt sigură. O cadă plină cu apă fierbinte și spumă de baie, o carte pe care am început-o acum ceva vreme și n-am mai avut timp să o termin și gelul de dus cu piper roz, gama mea preferată de la Bottega Verde. La final, după ce mă relaxez o oră și citesc până termin cartea, aplic un strat uniform de cremă și o masez bine. Intră repede în piele și pot deja să îmi îmbrac pijamalele, pentru a vedea și un episod din serialul pe care îl urmăresc. Da, a fost minunat, promit să repet cel puțin odată pe săptămâna!
Tu cum îți ajuți pielea să rămână tânără și catifelată?
Cu drag,
Alina

*Articol scris pentru SuperBlog 2020

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult