Ce să cumperi de Notino Black Friday

de către Alina Anghel
Veștile bune circulă repede, nu-i așa? Azi vreau să îți povestesc despre reducerile de 70% de săptămâna curentă, de la Notino. Ca în fiecare an, în luna noiembrie ai Notino Black Friday, adică trei săptămâni de reduceri, iar în fiecare săptămâna găsești alte oferte. Cum mă știi deja, pentru că îmi plac și reducerile și cosmeticele, sunt cu ochii după ele. Am văzut multe produse la un preț bun, iar azi îți recomand două dintre ele. Parfumuri, căci ele îmi plac cel mai mult. Dacă vrei să îți reîmprospătezi garderoba parfumată, îți recomand două parfumuri ieftine, dar bune. Unul pentru tine și unul pentru el, cu siguranță îl vei surprinde.

Chloé Nomade este un parfum Chypre Floral de damă, lansat în 2018. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Nomade portretizează femeia modernă, independentă, care nu se lasă pană nu spune tot ce are de spus, ce pornește pe cărări tainice și descoperă, astfel, orizonturi încă neexplorate. Notele de vârf sunt corcodușe, bergamot, lămâie și portocală; notele de mijloc sunt frezie, piersică, iasomie și trandafir; notele de baza sunt lichen, lemn ambrat, paciuli, mosc alb și lemn de santal. Pare o combinație ciudată, la prima vedere, însă este un parfum destul de elegant și surprinzător de echilibrat. Pare un parfum rafinat, scump, clar este peste prețul pe care îl plătești pentru el. Este un parfum fresh – floral, care persistă pe pielea mea ore întregi și este interesant, te poziționează între delicată și puternică: ai de a face cu o aromă intensă, dar feminină. Nomade este noua interpretare a feminității: o combinație de forță și delicatețe, de libertate și pasiunea de a descoperi lumea, în toate formele sale.
Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Paco Rabanne este pseudonimul creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. 
1 Million Lucky este o versiune mai nouă a celebrului 1 Million, deși nu au prea multe în comun. 1 Million Lucky a fost lansat în 2018, iar creatorul acestui parfum este Nathalie Gracia-Cetto. Debutul fascinează prin combinația vibrantă de prune, cu grepfrut și acorduri de ozon. Notele din inimă copleșesc cu dulceața alunelor, care, în combinație cu mierea, iasomia și lemnul, conferă întregii compoziții un aer bogat și luxos. Baza, compusă din vetiver și paciuli, devine mai interesantă datorită tonului amărui, de mușchi de stejar. Designul flaconului de parfum 1 Million Lucky simbolizează platina, unul dintre cele mai prețioase metale. La fel de opulent este și conceptul parfumului „Trăiește exact așa cum îți dorești, nu ezita niciodată, când întâlnești fericirea, n-o lăsa să-ți scape și trăiește fiecare moment la maxim”. 1 Million Lucky este un parfum lemnos, dulce și intens, cu o proiecție de durata și persistența de minim 6 ore.
Ambele parfumuri sunt accesibile și pot fi un cadou perfect, atât pentru ține, cât și pentru el. De ce să nu trăim fiecare moment la maxim? Tu ce ai pe lista de shopping?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

3 comentarii

Valeria Chertes 12 noiembrie 2020 - 5:56 PM

Mulțumim pentru recomandări!

Răspunde
Just Me 13 noiembrie 2020 - 9:16 AM

Nomade mi se pare absolut superb, misterios, cu puțin din toate și perfect pentru persoanele îndrăznețe cărora le place iz-ul ușor masculin și oriental. Sunt tare curioasă cum e și varianta intensă.

Răspunde
Oana 13 noiembrie 2020 - 9:16 AM

Nomade este unul din preferatele mele 🙂

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult