Toamna se numără parfumurile

de către Alina Anghel
Fiecare toamnă are farmecul ei. Din câte am observat, în ultimii ani în fiecare toamnă se lansează noi și noi parfumuri. Iar eu, cum mi-am dezvoltat o pasiune pentru această categorie de produse, nu pot să nu le testez pe toate. Am încercat să nu le mai cumpăr fără a ști exact cum se comportă și cum se dezvoltă pe pielea mea înainte. Totuși, parfumurile care mi-au atras atenția toamna asta, dintr-un motiv sau altul, sunt mai jos.

Unul dintre cele mai așteptate parfumuri a fost Giorgio Armani My Way. Deși conceptul a fost unul interesant, descrierea a fost un fiasco în contextul pandemic global. De ce? Pentru că a fost gândit și marketat că o invitație de a călători în întreagă lume, lucru care nu a fost posibil. Mai jos descrierea oficială: Noul parfum feminin Giorgio Armani MY WAY este o invitație de a vă extinde orizonturile și de a trăi experiențe semnificative, călătorind în întreaga lume. Parfumul elegant, floral surprinde emoția, experiențele și întâlnirile ce dau naștere unor conexiuni autentice. I AM WHAT I LIVE, SUNT CE TRĂIESC. Acest parfum feminin este o întâlnire a ingredientelor prelucrate în mod sustenabil. Notele de top, bergamotă și floarea de portocal din Egipt, sunt un duo luminos și vibrant. Ele sunt completate cu un buchet floral amplificat de tuberoză și iasomie din India (notele de mijloc). În notele de baza se regăsesc lemnul de cedru vibrant din Virginia, vanilia senzuală din Madagascar și moscul alb.

Parfumul My Way a fost creat de Carlos Benaim și Bruno Jovanovic. Dacă citești notele, vei crede poate că este un parfum greu (de purtat și de combinat în viața de zi cu zi). Am avut curiozitatea să îl miros și nu mi se pare deloc așa. Din contra, aș zice că este un parfum floral, drăguț, ce poate fi purtat cu ușurință în orice moment, vesel dar destul de banal, nu mi se pare că se diferențiază prea mult de altele deja existente pe piață.

Dacă anul trecut a fost lansat Lancome Idole, toamna asta este în prim plan fratele lui: Lancôme Idôle L’Intense, o variantă care mie îmi place mai mult. Păstrează același design compact al sticlei, însă este mai intens, mai pregnant și mai pătrunzător. Spre deosebire de Idôle, Idôle L’Intense nu mai este atât de dulce, este mai rafinat și elegant. L’Intense a fost creat de Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez și Nadege le Garlantezec. Notele de vârf sunt portocală amăruie și mandarină; notele de mijloc sunt trandafir turcesc, trandafir de Grasse, iasomie egipteană, iasomie Sambac, iasomie și mosc; notele de bază sunt salcâm, cashmeran, paciuli, vanilie de Madagascar, cedru și lemn de santal.
Dacă ar trebui să aleg între cele două parfumuri, Idole L’Intense ar fi cu siguranță alegerea mea. Tu pe care îl preferi?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

2 comentarii

Irina Anghelina 03 noiembrie 2020 - 10:55 PM

Nu stiu cum miroase Armani My Way dar am o presimțire că mi-ar plăcea. Preferatul meu e Armani Mânia dar nu ma îndur sa il mai cumpăr,niciodata nu e redus,iar de black friday lipsește de pe toate site-urile

Răspunde
Corina Corina 03 noiembrie 2020 - 10:55 PM

si eu tot pe lancome l-as alege , my way mi se pare si mie banal , Armani are multe alte parfumuri mult ma faine 🙂

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult