Cum imi ingrijesc tenul – produse Revolution Skincare

de către Alina Anghel
Desi eu cred cu tarie ca varsta e doar un numar si conteaza mai mult cum te simti tu, trebuie sa recunosc ca mai mereu oamenii cu care intru in contact pentru prima data cred ca am mai putin cu minim 5 ani. Asta nu e un lucru rau, desi cand eram la facultate mereu mi se cerea un act de identitate la intrarea in club si ma deranja. Sa ai peste 30 de ani si sa arati de 25 este minunat, insa trebuie sa te ajute si genetica. Sau sa ai o rutina de ingrijire a tenului bine pusa la punct. Acidul hialuronic, de exemplu, este unul dintre „secretele” mele. Acidul hialuronic este un glicozaminoglican anionic, nesulfatat, ce intra in alcatuirea tesuturilor de tip conjunctiv, epitelial si nervos si are un rol important la mentinerea supletei, elasticitatii si tonicitatii epidermei. Studiile arata ca volumul de acid hialuronic din epiderma scade cu varsta, asadar este important sa ii asiguram tot timpul un minim necesar. Cele mai mari concentratii de acid hialuronic se regasesc la nivelul ochilor si la nivelul articulatiilor.
acid hialuronic

Unul dintre produsele mele preferate este Revolution Skincare Hyaluronic Acid 2% de la Revolution Skincare. Il aplic in fiecare seara dupa demachiere, pe tenul umezit cu apa termala. Se absoarbe repede in piele, insa este important sa folosesti o cantitate adecvata din produs (eu pun cam 1/2 pipeta) si sa lasi cateva minute sa intre in piele inainte de a aplica un altul. Mie imi lasa tenul lipicios, insa dupa ce aplic un serum sau o crema, aceasta senzatie dispare. In timp, vei observa ca tenul este mai fin, mai catifelat si mai hidratat (nu mai simt nicio senzatie de piele care strange). 
Un alt produs cu acid hialuronic care mie imi place tare mult este 5% Lactic Acid + Hyaluronic Acid. Este un exfoliant bland, ce curata tenul in profunzime, il netezeste si elimina toate impuritatile. Il aplic de 2 ori pe saptamana, dupa demachiere, seara. Textura lui este lejera si intra repede in piele, iar crema hidratanta pusa peste se absoarbe usor.
Alte doua serumuri perfecte pentru hidratare, pe care imi place sa le alternez cu acidul hialuronic, sunt  10% Matrixyl si Multi Peptide Serum. Ambele au efect anti-age si ajuta la netezirea ridurilor si a liniilor fine.
Matrixyl, asa cum ii spune si numele, este un ser bland ce contine o peptida puternica numita Matrixyl, care ajuta la stimularea pielii in productia naturala de colagen. Acest ingredient ajuta la netezirea aspectului liniilor fine pentru a lasa pielea cu aspect mai proaspat, mai tonifiat si tineresc.
Multi Peptide Serum are in compozitie o serie de ingrediente care stimuleaza pielea, cunoscute sub numele de peptide, ce ajuta pielea lipsita de stralucire sau care prezinta semne de imbatranire. Fara peptide, pielea isi pierde fermitatea, ridurile se adancesc si textura acesteia se schimba. S-a dovedit ca fiecare peptida actioneaza pe pielea noastra intr-un mod specific, asadar serumul contribuie la fermitatea si netezirea pielii si crearea unui ten cu aspect sanatos.
Unul dintre produsele care nu imi lipseste din casa este 10% Niacinamide + 1% Zinc. Combinatia de niacinamide cu zinc ajuta la reglarea sebumului produs de ten, iar zincul are proprietati calmante, pentru a ajuta la reducerea aparitiei petelor. In plus, minimizeaza porii si reduce aparitia cosurilor, nu astupa porii. Poate fi aplicat atat dimineata (sub crema cu spf) sau seara. 
Ultimul produs adaugat la colectie este Blemish 2% Salicylic Acid. Formulat cu un amestec extrem de eficient de ingrediente prietenoase pentru piele, printre care Witch Hazel (pentru calmarea pielii si reducerea excesului de sebum) si 2% acid salicilic (un Beta-Hidroxi Acid BHA pentru eruptii, pori mariti si punctele negre), acest ser confera pielii luminozitate si stralucire. Atentie la folosirea lui, BHA-ul poate creste sensibilitatea pielii la soare. Insa am incredere ca fiecare aplica SPF zilnic, in doza corecta.
Majoritatea produselor Revolution Skincare au compozitie vegana, adica nu contin ingrediente ca ceara de albine sau lanolina, iar eu mi-am luat cateva. Imi plac si sunt accesibile din punct de vedere al calitatii, cantitatii si costurilor, asadar voi mai adauga cateva la colectie, cu siguranta.
Tu ce produse Revolution Skincare folosesti? Sau, mai precis, care sunt produsele tale preferate?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

4 comentarii

Irina Anghelina 25 iunie 2020 - 8:33 AM

Nu am folosit niciodata produsele lor. Eu folosesc apă micelară de la Bioderma, apă termala Avene și crema de fata Bioderma cu spf 30.O dată pe săptămână scrub facut in casă și mască de fata

Răspunde
Valeria Chertes 25 iunie 2020 - 8:33 AM

Mulțumim pentru recomandări.

Răspunde
Oana 25 iunie 2020 - 8:33 AM

Imi plac mult produsele cu Acid Hyaluronic 🥰

Răspunde
denisa1999 25 iunie 2020 - 8:33 AM

Si eu folosesc Niacinamide si peptide serum. Dar acum vreau sa incerc si produsele Revox. Ordinary am incercat niacinamidele si nu am vazut vreun efect.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult