5 tipuri de prietene si idei de cadouri pentru ele

de către Alina Anghel
Iar discutam despre cadouri? Daaaa, pentru ca decembrie este cea mai frumoasa luna din an si trebuie sa alegi cadourile din timp, sa nu te aglomerezi pe ultima suta de metri. Eu am ales deja cadourile pentru prietenele mele si iti las mai jos cateva idei, in cazul in care te ajuta sa te decizi ce sa le cumperi si tu. Am facut o lista de idei de cadouri pentru femei mai jos, in functie de pasiunile prietenelor mele.

Prietena pasionata de parfumuri este mai greu de multumit, pentru ca are multe si, de cele mai multe ori, gusturile ei sunt ciudate si variate, caci ii place sa experimenteze cat mai multe combinatii. Ce este cel mai sigur sa ii cumperi, daca vrei sa ii iei un parfum? Parfumul ei preferat, daca stii ca nu il mai are in colectie. Sau unul clasic, ales pe notele ei preferate, nu ai cum sa dai gres. Iar o idee si mai tare, ce trezeste emotii si amintiri de neuitat, este optiunea de gravare a sticlei cu un mesaj de suflet, un secret pe care il stiti numai voi, sau, pur si simplu, numele ei. Cat de cool este?
Prietena pasionata de cosmetice se va bucura sa primeasca un kit cu produse de la brandul ei preferat. Bioderma, Avene sau La Roche Posay sunt alegeri excelente chiar si pentru persoanele care nu sunt extrem de bune cunoscatoare ale domeniului.
Prietena pasionata de machiaj va fi incantata sa primeasca ceva nou pentru colectia ei. Produse foarte bune, la preturi extrem de avantajoase, gasesti la Makeup Revolution, NYX Professional Makeup sau Dermacol. Poti alege nuantele pe care le foloseste de obicei, sau, de ce nu, unele cu care crezi tu ca i-ar sta bine, facand-o astfel sa iasa din zona ei de confort.
Prietena pasionata de unghii se va bucura sa primeasca o noua oja pentru colectia ei, garantat! Pe langa oja, adauga si niste tratamente pentru unghii, ulei de cuticule sau o crema de maini si ai facut-o fericita.
Prietena pasionata de decoratiuni si lumanari va avea o surpriza extrem de placuta daca adaugi in cadou si o lumanare parfumata cu un ambalaj fancy, un mesaj ce o face sa zambeasca sau, de ce nu, un mesaj de Craciun.
In plus, Notino are optiunea de ambalare cadou daca le cumperi cadourile de aici si nu iti place sau nu ai timp sa le si ambalezi. 
Pentru mine este important sa ofer cadouri ambalate cat mai dragut si creativ, mi se pare ca asa le arat persoanelor care le primesc ca le respect. Totusi, pun accent si pe modul in care primesc un cadou, pentru ca merg pe acelasi principiu. Concluzia este ca da, ar trebui sa iti rupi din timp si sa oferi cadourile frumos ambalate, chiar conteaza!
Tu cum oferi cadouri? Cum iti place sa le primesti? Ti-ai facut deja stocul pentru Craciunul de anul asta?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

4 comentarii

Valeria Chertes 11 decembrie 2019 - 9:16 PM

Mai am de cumpărat încă câteva cadouri.

Răspunde
Oana 11 decembrie 2019 - 9:16 PM

Eu m-am regasit cate putin in fiecare :))))

Răspunde
Unknown 04 ianuarie 2020 - 9:45 AM

frumos articolul, anul acesta am daruit multe adouri de craiun

Răspunde
Pusa Raisa 04 ianuarie 2020 - 9:45 AM

Super ideile tale , foarte bune recomandările. Mulțumim mult și La mult ani draga mea ???

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult