Cadoul perfect pentru un cuplu de vis

de către Alina Anghel
Vrei sa ii cumperi un cadou care sa ii aduca aminte de tine, dar ti se pare ca nu se potriveste nimic? Asta era si dilema mea, pana mi-am adus aminte de cuplul Armani: Stronger with you si Because it’s you. Le retinusem inca de la lansare, pentru ca mi-a placut cum au fost concepute: pentru cuplurile unite, care nu se sfiesc sa isi arate iubirea si sustinerea in fata tuturor.

Am profitat de ziua lui de nastere si i-am facut cadou Stronger with you. Desigur, am luat pentru mine si perechea lui, Because it’s you. Pentru ca aceste parfumuri ne reprezinta perfect. In plus, se pot purta combinate: eu aplic 2 pufuri de Because it’s you si unul de Stronger with you, iar el invers, pentru a predomina aroma specifica fiecarui sex in parte.
Emporio Armani este o casa de parfumuri (si nu numai) care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Classy, bun gust, lux, eleganta si simplitate sunt primele cuvinte care imi vin in cap cand ma gandesc la Armani. Chiar daca unele dintre ele par a nu se corela cu celelalte, te asigur ca sunt din aceeasi poveste.
Lansate in 2017, aceste parfumuri se completeaza perfect si sunt ideale de purtat zi de zi. Nu ies foarte mult in evidenta, insa persistenta este buna si sunt purtabile la birou sau intalniri unde nu vrei neaparat sa epatezi cu parfumul tau. Le-as alege mai ales in perioade mai putin caniculare, dar este strict optiunea mea. 
Stronger with you este creat de Cecile Matton si este un parfum dulceag, condimentat si sexy.  Se simte destul de bine cardamomul si piperul roz in deschidere. Because it’s you o are in spate pe Anne Flipo si este un parfum fructat acrisor, in care se simte zmeura si trandafirul, insa nu este gretos sau greu. Ambele parfumuri au ca nota de baza vanilia, insa nu o vanilie dulce si insuportabila, ci una eleganta si senzuala.
A fost surprins? Da, mai mult decat ma asteptam. Dar cel mai mult i-a placut ideea de parfumuri pereche, deci nu vei da gres cu un astfel de cadou. Le poti cumpara pe ambele de la Notino, magazinul meu online preferat din ultima vreme, iar la achizitii de peste 220 lei vei primi un voucher de cumparaturi de 25 lei, pe care il poti folosi la urmatoarea comanda. Grabeste-te, promotia este valabila doar in aceasta saptamana!
Tu ce parfum Armani iubesti?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

4 comentarii

Maya 04 august 2019 - 12:07 PM

ce sticlute elegante au?nu cunosc aceste parfumuri

Răspunde
Valeria Chertes 04 august 2019 - 12:07 PM

Sa le folosiți cu drag.

Răspunde
Oana 04 august 2019 - 12:07 PM

Chiar miros mai bine impreuna, sa le folositi cu drag 🙂

Răspunde
Baldea Ioan 12 august 2019 - 8:04 PM

Sunt produse foarte bune, mi le doresc pentru soția mea, sa i le fac cadou, am folosit gelurile de dus, parfum, șampon.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult