World of Instagram, editia V

de către Alina Anghel
World of Instagram, unul dintre evenimentele mele de suflet din piata, a ajuns la editia a V-a. Am ratat o singura editie, dar la toate celelalte am fost prezenta si implicata. Iar acum, pentru editia curenta, am onoarea de a fi partener media. Am acceptat pentru ca imi place foarte mult evenimentul, conceptul si echipa din spatele lui. Iar Instagram mi se pare un canal foarte misto si imi doresc sa il dezvolt cat mai mult pe al meu. Ma gasesti aici, in caz ca nu ma urmaresti deja: alinaanghelblogImagini, video-uri, story-uri … toate acestea au devenit o parte extrem de importanta din vietile noastre. Cautam cadre cat mai originale, set-up-uri cat mai creative, momentul potrivit si lumina optima. Toate acestea pentru a avea un feed cat mai interesant si, prin urmare, demn de urmarit de ceilalti. Sunt insa si cateva secrete de care trebuie sa tinem cont in realizarea unei fotografii si chiar daca am citit despre ele, practica ne mai intinde capcane uneori.
La cea de- a V-a editie World of Instagram, ce va avea loc in data de 27 iunie, incepand cu orele 18:00, la Gradina Dorobanti, luam notiunile teoretice si le punem in practica, asistati de un fotograf profesionist, cu ajutorul caruia vom exersa transformarea unei poze comune intr-una reusita. Cum? Prin sugestii si trucuri oferite chiar in timpul sesiunii foto, de catre Mihnea Ratte
Pe langa un feed frumos, exista insa multe discutii despre cum se poate valorifica aceasta munca astfel incat sa devina relevanta pentru posibile colaborari. De lamurirea acestei dileme va fi responsabil Marian Ionescu, aka Mariciu. Marian este si om de agentie care implementeaza cu succes campanii cu cei pe care ii urmarim pe retelele sociale, dar si unul dintre cei cu care se implementeaza astfel de campanii. Asadar, el ne va oferi insight-uri atat din perspectiva omului de agentie, cat si din calitatea sa de Influencer. 
Iar pentru ca puterea exemplului este de departe cea mai sigura dovada ca se poate, Andreea Balaban este invitata evenimentului care va povesti despre cum a reusit sa adune o comunitate atat de frumoasa si despre cat de greu este sa ajungi aici, ce a sacrificat si ce eforturi a depus. 
Detaliile despre program si inscrieri sunt disponibile la https://worldofinstagram.energycorner.ro/. Participarea la acest eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile.
World of Instagram este un eveniment educativ in care sunt prezentate noutatile, sunt dezbatute teme actuale despre Instagram, sub indrumarea unor specialisti reprezentativi pentru aceasta industrie. World of Instagram este locul care reuneste sub acelasi acoperis persoanele pasionate de Instagram si brandurile care sunt active pe Instagram. Cu fiecare editie contribuim la cresterea unei comunitati frumoase de instagrameri, le provocam creativitatea si invatam impreuna. Evenimentul este organizat de agentia de publicitate Creative Energy Corner.

Abia astept aceasta editie, pare mai interesanta decat oricare dintre cele anterioare. Cine merge? Ne vedem acolo!
Cu drag,
Alina
P.S. Hashtag-uri recomandate pentru aceasta editie: #worldofinstagram5, #worldofinstagram, #woievent #instaevent, #creativecontent #gottalovetheworldofinstagram

S-ar putea să-ți mai placă

2 comentarii

Unknown 23 iunie 2018 - 11:28 AM

Felicitări

Răspunde
Loredana 15 iulie 2018 - 8:49 PM

Eu nu am participat anual, dar ma bucur ca tu mergi mereu si impartasesti experienta cu noi!

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult