Content Creators Conference

de către Alina Anghel
Anul 2019 va fi unul diferit, stiu deja asta. L-am inceput cu planuri ce par sa inceapa sa se concretizeze, iar una dintre cele mai mari dorinte este sa imi dezvolt in continuare abilitatile de digital pe care le-am acumulat in ultima perioada. Orice om de digital, fie ca e blogger, marketing sau social media specialist, ar trebui sa fie constient de puterea continutului. Am devenit cu totii creatori de continut, dar nu tot continutul este valoros. Iar pentru branduri, problema continutului de calitate este mai actuala ca niciodata. Ce inseamna, de fapt, continut relevant sper sa aflu la prima editie a evenimentului Content Creators powered by Caroli si organizat de BIZ, din 29 ianuarie.
Invitatii Content Creators Conference vor vorbi despre cum creezi continut relevant de brand, care sunt tendintele in storytelling si unde gasesti oamenii care sa creeze content atractiv si eficient.
Intre speakerii primei editii se numara: Cosmin Nedelcu, Micutzu; Alexandru Pomana, 99%; Jose Borralho, Consumer Choice Europe; Alex Galmeanu, fotograf, Radu Constantin, vlogger; Toader Paun, Europa FM, Ruxandra Babici, Consultant Digital Marketing; Laura Nedelschi, Kubis Interactive, George Ioniță, First Content; Khaled El-Solh si Anamaria Bajan, Caroli Foods Group.
Sunt sigura ca voi obtine raspunsuri la intrebarile legate de continut si marketing digital, dar si informatii cu privire la utilizarea eficienta a tehnologiei care ajuta la crearea, gestionarea si extinderea brandului. 
Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare, PR, marketing, bloggerilor, dar si celor care lucreaza in vanzari, in agentii sau companii. Programul si restul informatiilor sunt disponibile pe www.contentcreators.ro, iar orice alte detalii suplimentare ti le poate oferi Lelia.
Anul 2019 va fi unul al invatarii continuu, dedicat acumularii de noi informatii, asadar nu ar trebui sa te mire daca o sa tot citesti pe blog despre astfel de evenimente.
Tu ce ti-ai propus sa faci pentru tine?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

1 comentariu

Valeria Chertes 02 februarie 2019 - 6:34 PM

Un eveniment frumos.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult