Vara asta nu trebuie sa ratezi Festivalul Teatru sub Luna!

de către Alina Anghel
In perioada 5-21 iulie are loc Festivalul Teatru sub Luna, powered by InDArt, singurul festival independent de teatru in aer liber, ce ajunge in aceasta vara la editia cu numărul 5. Cultura este o parte importanta din viata mea, asa ca anunt cu mandrie ca sunt partener media al festivaluluiPentru prima oara in 5 ani, festivalul se va desfasura in doua locatii: Quantic(Intrarea Grozavesti) si Teatrul InDArt (Coltei 44) cu participarea a peste 300 de artisti.
De luni pana joi vor fi lansari de carte, vernisaje, ateliere de teatru si improvizatie, ateliere de fotografie, dezbateri culturale si conferinte la Teatrul InDArt, iar weekend-ul (de vineri pana duminica) e rezervat pieselor de teatru si concertelor in aer liber de la Quantic. De asemenea, sala mare va gazdui o expozitie de arta contemporana. 
Ce vei gasi la Quantic:
  • 15 spectacole de teatru, majoritatea comedii, dintre care 5 premiere 
  • 18 concerte de jazz, rock acustic, balade – lansari de trupe noi, expozitie de fotografie, pictura, sculptura in lemn
La acestea se adauga si o zona de relaxare, food-court si spectacole stradale. 
Programul complet este disponibil . Biletele se achizitioneaza online de pe , www.entertix.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro sau de la intrare in ziua evenimentului.
Toate evenimentele organizate la sediul Teatrului InDArt sunt cu intrare libera pe baza unei rezervari online la adresa de e-mail: contact@indart.ro.

Beneficiaza de intrare gratuita:
  • donatorii de sange, care au donat in lunile iunie si iulie
  • copii sub 10 ani
  • elevii si studentii cu media generala peste 9.5
#teatrusubluna vizeaza in primul rand revitalizarea comunitara, oferind tinerilor un spatiu de interactiune, comunicare si exprimare prin intermediul artei. 
#teatrusubluna este o initiativa de indrumare si informare cu scopul consolidarii culturii contemporane.
Ma bucura nespus astfel de evenimente si imi doresc sa fie cat mai multe! Preturile sunt mai mult decat decente, in asa fel incat sa poata beneficia toata lumea de acest festival:
  • Bilet 1 DAY PASS – 40 de lei (30 de lei pentru student si pensionari) 
  • Abonamentul FULL PASS FESTIVAL – 215 lei. Asigura intrarea la toate piesele de teatru, concerte si alte activitati conexe in perioada festivalului, 5-21 IULIE 
  • Abonamentul de WEEKEND – 105 lei. Este valabil doar pentru unul din cele 3 weekenduri si va fi validat in prima zi de folosinta. Weekend-ul este definit ca perioada vineri – duminica. Acest abonament asigura accesul la toate activitatile din acel weekend.
Ai consultat si te-ai hotarat deja unde vrei sa mergi? Cu cine ma vad pe acolo?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

2 comentarii

Valeria Chertes 07 iulie 2019 - 6:35 PM

Vizionare plăcută!

Răspunde
Valeria Chertes 07 iulie 2019 - 6:35 PM

Mulțumim pentru recomandare.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult