Cui ii mai sclipesc ochii cand vad pe ambalaj Editie limitata? Da, si tie? Bine ai venit in club! Din acest punct de vedere, sunt consumatorul perfect, target-ul oamenilor de marketing. Du-ma intr-un loc unde sunt etichete pe care scrie Editie limitata si le voi cumpara pe toate. De obicei, in perioada asta a anului apar produse in editii limitate mai frecvent ca oricand. Ieri am fost prin magazine (ceea ce se intampla destul de rar, pentru ca nu suport aglomeratia si agitatia) si am plecat cu cateva produse ce merita sa le incerci si tu.

Nivea lanseaza colectia in editie limitata NIVEA LIP CARE SPARKLE. In aceasta colectie, balsamul de buze NIVEA Original Care imbraca sase tinute cu sclipici care pot fi folosite la orice ocazie speciala: argintiu, auriu, verde, mov, rosu si roz. Fie ca doresti sa mergi la o petrecere tematica, sa spui povesti in dimineata de Craciun sau sa te saruti sub vasc, buzele tale vor fi hidratate si protejate de factorii externi. NIVEA Original Care are o formula delicata pe baza de aloe vera si panthenol ce ofera ingrijire pentru 12h, lasandu-ti buzele catifelate si hidratate intens. In plus, este o idee excelenta de cadou pentru prietena ta.
Raman tot la capitolul balsam de buze, caci nu am putut pleca din dm drogerie markt fara cele doua de mai jos, cu denumiri mega haioase si preturi extrem de accesibile (3 sau 4 lei/bucata): No drama lama si Born to be lazy. Ambele miros delicios (primul a caramel, al doilea a capsuni) si par hidratante, nu am mai folosit pana acum balsam de buze de la Balea.
Daca iti place Kinder Bueno, e musai sa incerci si varianta Dark, in editie limitata, desigur. Nu atat de dulce ca varianta clasica, dar perfecta pentru gustul meu. Bine, Kinder Bueno se accepta oricand si oricum.

Granini a lansat trei sortimente in editie limitata, Vis de Iarna. Am gasit in prima faza variantele Prune si Martipan (pe care l-am pus instant in cos) si Mar Copt si Scortisoara. Ne-au placut tare mult ambele si am descoperit ca din gama respectiva face parte si cel de Portocale, Banane si Scortisoara.

Nu imi plac sucurile de portocale si poate sunt subiectiva, insa si cel Granini mi se pare ca are gust de medicamente. Le poti incerca pe celelalte, in schimb, sunt chiar de vis!

Ce ai incercat dintre cele de mai sus? Ce alte produse in editie limitata imi recomanzi?

Cu drag,

Alina

S-ar putea să-ți mai placă

3 comentarii

Valeria Chertes 11 decembrie 2017 - 8:24 PM

Si mie imi plac sucurile Granini.

Răspunde
Loredana 12 decembrie 2017 - 5:51 PM

Mmm Granini cu mar si scortisoara..trebuie sa incercam si noi 😀

Răspunde
Unknown 21 ianuarie 2018 - 8:57 AM

Si eu sunt cea care "alearga" dupa produsele in editie limitata, imi place sa testez ceea ce este nou pe piata. Sucurile Granini sunt printre preferatele mele, varianta care mi.a placut cel mai mult a fost cu mar copt si scortisoara. ???

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult