Vrei suc 100% de legume si fructe? Incearca Granini din gradina!

de către Alina Anghel
Au trecut doua saptamani si multe sticle de Granini din gradina de la prima noastra intalnire, asadar este cazul sa iti impartasesc si tie secretul. M-a ademenit cu un aranjament frumos si m-a sedus cu un gust delicios. Da, vorbesc despre noua gama Granini, „Granini din gradina”.

Ne-am propus de ceva vreme sa adoptam un stil de viata mai sanatos, iar asta presupune si limitarea consumului de zahar, mai ales, si al produselor care il contin. Cand am primit noua gama Granini, primul lucru a fost sa studiez ingredientele (dupa ce am admirat aranjamentul floral, asta este de la sine inteles).
Cele doua sortimente „Granini din gradina” sunt realizate din mere, sfecla, mango si morcov, respectiv din batat (denumirea populara a cartofului dulce), mere, mango, morcov, portocale si fructul pasiunii. Noua gama are un continut de 100% de legume si fructe si am fost surprinsa de gustul delicios al fiecarui sortiment, un gust autentic de legume si fructe, fara conservanti, fara coloranti si fara adaos de zahar.
Noua gama de produse „Granini din gradina” este deja disponibila in varianta de ambalaj de 1L, cu un nou design al etichetei, ce scoate in evidenta legumele si fructele din compozitia fiecarui sortiment.
Pentru ca mie imi place tare mult istoria din spatele brandurilor, urmeaza un scurt istoric al brandului.
Granini este marca internationala a carei istorie de succes incepe in anul 1965, odata cu lansarea sa pe piata din Germania. Recunoscuta in peste 70 de tari, Granini se afla din anul 2006 in portofoliul companiei United Romanian Breweries Bereprod (URBB) si este disponibila pe piata autohtona de bauturi racoritoare necarbonatate cu mai multe arome si mixuri de fructe, impartite pe trei segmente: suc 100% (portocale, mere, mandarine-portocale), nectar (piersici, portocale-mango, grapefruit roz, coacaze negre, pere, ananas) si bautura racoritoare necarbonatata (portocale cu pulpa, grapefruit alb cu pulpa, visine, mere-coacaze negre, piersici, lamaie-menta, grapefruit roz cu pulpa). 
Ai incercat noua gama? Care este sortimentul tau preferat? Eu astept cu nerabdare editia limitata de iarna de anul acesta. 
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

3 comentarii

Oana 21 septembrie 2018 - 5:34 PM

Trebuie sa-l incerc si eu 🙂

Răspunde
Valeria Chertes 21 septembrie 2018 - 5:34 PM

Nu am incercat noua gama dar imi plac sucurile Granini.

Răspunde
Unknown 21 septembrie 2018 - 5:34 PM

Nu am încercat aceste produse

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult