Despre SPF si importanta lui m-am plictisit sa tot vorbesc, insa nu pot sa nu o fac in continuare cand vad atata ignoranta pe subiect la oamenii din jurul meu. Nu reiau toata povestea despre soare si de ce trebuie sa aplicam creme cu SPF, poti citi un articol pe tema asta aici. Vreau doar sa mentionez ca eu nu ies din casa fara sa aplic zilnic crema cu SPF pe ten (da, chiar si iarna), iar in sezonul cald o aplic pe toate zonele de piele expuse la soare. Fie ca esti la mare, la munte sau in parc, radiatiile UV nocive pentru piele te afecteaza tot timpul. Vrei sa iti spun un secret? La munte soarele este mult mai puternic si arde pielea mult mai repede, din experienta iti povestesc.
Pentru o piele sanatoasa pe termen lung, evita expunerea la soare la orele pranzului (11-17), cand intensitatea radiatiilor UV este la nivelul maxim si nu uita sa aplici lotiunea o data la 2 ore. Protejeaza-te pe tine si pe cei dragi cu palarii, ochelari de soare si tricou, iar daca esti in compania celor mici, evita expunerea acestora in lumina directa a soarelui. Foloseste produse de protectie solara chiar si la umbra, pentru ca aceasta nu te protejeaza in totalitate de efectele radiatiilor UV. Fiecare tip de piele e diferita, iar produsele NIVEA se adreseaza unei game variate de nevoi. Nivea Sun propune doua produse diferite, in functie de necesitatile tale.
Protectie eficienta si bronz natural? Perfect posibil, cu uleiul-spray NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 30, care te protejeaza de radiatiile UVA/UVB fara sa scape din vedere bronzul frumos pe care il doresti cu fiecare start de sezon estival. Formula cu extract de Pro-melanina din plante accelereaza procesul natural de bronzare a pielii prin stimularea productiei de melanina proprie pielii, rezultatul fiind un bronz sanatos si de durata. Cu o formula usoara, fara autobronzant, spray-ul iti protejeaza cu delicatete pielea. Ai grija si de cei mai sceptici din grupul tau de apropiati si convinge-i ca factorul de protectie nu este un obstacol in calea obtinerii unui look cool, de vara!
Daca hidratarea pielii e primul lucru care te preocupa, atunci vei face echipa bună cu lotiunea NIVEA SUN Protect & Moisture cu SPF 30, care asigura protectie imediata impotriva arsurilor solare si a imbatranirii premature, in timp ce hidrateaza pielea pe termen lung. Lotiunea contine un sistem de filtre UVA/UVB pentru protectie eficienta si reduce aparitia alergiilor provocate de expunerea la soare. Dupa o zi lunga de relaxare la soare, pielea ta se va simti sanatoasa, supla si catifelata. 
Pentru ca amintirile din vara asta sunt mai frumoase cand esti in compania celor dragi, tine-ti prietenii aproape sub soare! Ajuta-i sa aplice spray-ul sau lotiunea de protectie pe intreaga piele si repetati aplicarea o data la două ore si de fiecare data cand iesiti din apa. Cu siguranta iti vor multumi!
Tu ce produse cu SPF alegi pentru uzul zilnic sau pentru vacante?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

1 comentariu

Unknown 11 iunie 2017 - 2:32 PM

Folosesc gama Elmiplant cu protecție solara

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult