Ingrijeste-ti mainile!

de către Alina Anghel
Mainile sunt cartea de vizita a fiecarei persoane, insa in special a femeilor. Ca posesoare de piele neascultatoare, as face orice imi sta in puteri pentru a avea niste maini catifelate, cu piele perfecta. Imi place tare mult crema de maini Melkior si abia astept sa incerc si celelalte produse din gama, sunt sigura ca nu ma va dezamagi.
Exfoliaza si hidrateaza! Exfoliaza si indeparteaza celulele moarte. Hidrateaza. Sunt proprietatile de baza ale noului “GOMAJ pentru maini” creat de Melkior. Produsul contine unt de shea care are proprietati protectoare, hranitoare, hidratante si calmante. Granulatiile abrazive sunt din sambure de caisa. Cum se foloseste? Se aplica pe maini si se maseaza usor pana cand granulatiile abrazive se diminueaza. Se clateste cu apa calduta din abundenta.
Hidrateaza, hraneste si catifeleaza! Ce rol are noua “MASCA pentru maini” creata de Melkior? Hidrateaza, hraneste si catifeleaza pielea. Contine unt de shea si ulei de jojoba asigurand proprietati antioxidante, antibacteriene, emoliente si antiinflamatorii. Cum se foloseste? Se aplica pe pielea curata dupa efectuarea gomajului. Se lasa sa actioneze timp de 10 minute, dupa care se clateste.
Hidrateaza, hraneste si protejeaza! Noua “CREMA pentru maini si unghii” creata de Melkior este potrivita pentru toate tipurile de piele. Hidrateaza. Hraneste. Protejeaza. Contine acid hialuronic cunoscut pentru proprietatile sale de hidratare. Cum se foloseste? Crema este indicata pentru uz zilnic. Rezultatul este foarte bun daca se utilizeaza impreuna cu produsele de mai sus. Se aplica in strat subtire, pe pielea curata si se maseaza pana la absorbtia completa. Asigura hidratare pe parcursul intregii zile.
Din punctul meu de vedere, este o gama ce merita cumparata. In plus, in luna martie poti beneficia de promotia 2+1: cumpari o masca pentru maini si o crema pentru maini si primesti CADOU un gomaj pentru maini. Oferta o gasesti aici, iar transportul este gratuit, ca de fiecare data!
Ce produse Melkior ai mai incercat? Cum ti se pare noua gama pentru maini?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

2 comentarii

Unknown 05 martie 2017 - 7:34 AM

Sunt cam scumpute, dar sper sa fie la fel de bune ca celalalte produse Melkior.

Răspunde
Alina Canura - Anghel 05 martie 2017 - 9:37 PM

Sunt, da, dar si cantitatea este mare.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult