Produse consumate – a nu stiu cata parte: produse de ingrijire

de către Alina Anghel
(Nu am inceput niciodata pana acum un articol cu LE (later edit), insa asta asa merita: sta in draft de cateva luni – de anul trecut, sa fiu sincera pana la capat. Pentru ca s-au adunat foarte multe, si mai multe de cand am facut aceste fotografii, acest articol se va imparti in doua (make-up + produse pentru ten si produse de ingrijire), iar cat de curand va veni si al treilea, caci o cutie sta deja sa se umple).

Cand stii ca trebuie sa postezi despre produsele consumate in ultima vreme? Cand devine neincapatoare cutia in care le depozitezi. Ce-i drept, ultima postare pe tema asta a fost acum multa vreme, asa ca nu am consumat toate produsele intr-un timp scurt, dupa calculele mele a cam trecut jumatate de an de cand le tot adun.

Cred ca ai vazut postarea de aici si ti-ai dat seama ca m-am vopsit. Am folosit nuanta 644 aramiu inchis de la Palette, gama fara amoniac Perfect Care Color. M-am vopsit singura, acasa, fara probleme si ajutor. Vopseaua se omogenizeaza bine, este usor de aplicat si prinde uniform. Ma asteptam sa nu se intample asta, deoarece spre varfuri eram blonda, in timp ce restul parului revenise la saten. Micile pete de pe piele s-au curatat cu apa si sampon, cand mi-am clatit vopseaua din par. Ce mai ramasese pe piele am sters cu apa micelara si am rezolvat problema frumos. Cam o luna mi-a tinut vopeaua in par (intre timp, am mai folosit inca o cutie), incepuse sa creasca parul la radacina si se decolorase pe lungime. Intre timp, am mai folosit inca o cutie si am trecut si la alta nuanta, un pic mai inchisa, de la Syoss. Nici la aceasta nu am intampinat probleme si te poti vopsi acasa, singura.
Tot la capitolul par, am incercat o gramada de sampoane si sampoane uscate. Samponul intens hidratant Alfaparf mi-a placut tare mult si am detaliat despre el si despre samponul uscat Bristows, care ramane in continuare preferatul meu, aici. Samponul Samy miroase a guma si ii confera parului densitate si volum. Si incalceala, zic eu, cu siguranta nu il voi mai cumpara. De la Aussie aveam niste asteptari ce s-au dovedit nefondate, nu m-a impresionat cu nimic, la fel ca si samponul Argan plus de la Farmec. Vichy si Sanoderm au fost folosite de sotul meu, iar Sanoderm merita un review, este singurul sampon cu care a reusit sa scape de o dermatita seboreica nedefinita.
La capitolul sampon uscat am folosit laudatul Batiste, care m-a impresionat si nu prea. Mi se pare mult mai eficient Bristows, in varianta Original. Aussie Miracle Dry a fost o dezamagire in prima faza, dar am insistat si m-am inteles cu el, in cele din urma. Ambele sunt cumparate de la Hello Free Z One Discount, un magazin pe care nu l-am mai vizitat de ceva vreme.
Nu trec mai departe fara sa iti povestesc despre uleiul care face minuni asupra parului meu: Moroccanoil, varianta Light. Imi place tare mult si este singurul produs de genul cu care parul meu se inetelege, il descalceste, il lasa moale si stralucitor. Un produs ce nu imi lipseste din casa!

La capitolul ingrijirea corpului situatia este un pic trista. Nu imi place sa ma cremuiesc si nu imi intra in rutina acest lucru, orice as face. Insa crema Nivea Care imi place atat  de mult incat le-am abandonat pe toate celelalte incepute si o folosesc doar pe ea. La fel de mult mi-a placut si crema hidratanta pentru corp de la Ivatherm, pe care am folosit-o pana la ultima picatura. Untul de corp si lotiunea de corp Sabon sunt de folosit, insa nu mi s-au parut foarte hidratante (nici nu le-am folosit constant, iar ambalajul de la untul de corp a fost testat si de Ukko, sa vada cat este de rezistent). Untul de corp Natural Nutrition nu m-a dat pe spate, iar gelul de aloe vera il cumparasem pentru sotul meu, sa il aplice pe scalp. Detalii despre el aici.

Suntem fani gel de dus si ne place sa existe cat mai multe variante in baie. Daca mie imi plac cele de tip ulei, sotului ii plac cele cremoase. Spuma de baie Swedish Spa de la Oriflame ne-a placut amandurora, este perfecta de folosit vara, lasa pielea fina si catifelata. Gelul de dus cu cafea de la Yves Rocher este preferatul meu (nostru) de cativa ani, de cand l-am descoperit. BU in action l-a folosit cu precadere sotul meu, este fan papaya. Uleiul de dus L`Occitane en Provence se apropie de ce astept la un ulei de dus, la fel si cel de la Sabon. Dove cu castravete revigoreaza atmosfera. Lotiunea In Shower Nivea nu m-a dat pe spate, hidratarea nu dureaza.

Desi din cand in cand folosesc si spumant de baie, sarea de baie e baza. Iar preferata mea este , varianta cu trandafiri.

Pentru picioare folosim spray mai degraba pentru relaxare. In zilele calduroase eu mi le racoresc astfel, apoi imi masez talpile. De vis!

La capitolul pasta de dinti, preferata mea ramane . Am mai incercat Periobrite, de pe iherb, dar n-a avut prea mult succes la public, este aiurea gustul de scortisoara. In tub a fost un Colgate cu microparticule, bunicel, dar nu de cumparat din nou. Apa de gura este folosita de al meu in proportie de 90% si isi cumpara ce i se pare interesant. Ata dentara o folosesc la recomandarea Stellei si sunt multumita de rezultate.

Un alt capitol important este igiena intima. Am incercat mai multe produse pana l-am gasit pe cel potrivit pentru mine (Uriage). Nirena mi s-a parut usor mentolat, nu foarte potrivit pentru zona intima. Lady Health nu m-a dat pe spate, le-am folosit de cateva ori.

Suplimentele Pagosten le aveam in casa si am zis sa le incerc. Ar fi trebuit sa ajute la slabire, dar nu am observat efecte.

La capitolul deodorante am folosit cateva: Cattier este un deodorant spray fara aluminiu. Este ok pentru zilele mai racoroase, insa mie nu imi place senzatia de umezeala in zona, lasata de tipul asta de deodorant. Acelasi lucru se intampla si la capitolul roll-on, nu m-am inteles cu cel din gama Krauter de la Life Care. Nici Nivea nu imi ofera protectia de care am nevoie, iar Jason a fost o pierdere de vreme (si de bani). Rexona si Dove sunt pe lista de folosire zilnica, chiar daca au in compozitie aluminiu.

Imi place sa am maini ingrijite (desi la capitolul cuticule nu imi iese de fiecare data, pentru ca nu sunt constanta in a folosi uleiul de cuticule). Folosesc zilnic crema de maini, am inclusiv pe biroul de la munca una. Florena mi-a placut tare mult, era pe baza de silicon si catifela mainile instant. Crema de maini Ivatherm este de folosit, cea cu arnica de la Yves Rocher este printre preferatele mele, la fel si cea cu unt de shea de la L`Occitane en Provence. Am cumparat mai multe tipuri de crema de maini de la ei, insa asta e cea mai hidratanta. Baza de unghii Kallos mi-a placut tare mult, dizolvantul Farmec nu prea, usuca cuticulele. Pila de unghii Melkior e perfecta!

Balsamul de buze este un alt produs ce nu imi lipseste din geanta/de pe birou. Apivita mi-a placut tare mult, insa mi s-a parut ca se consuma cam repede (mai ales raportat la pret). Herbosophy este ok, la fel si Melvita. Cel cu fistic de la Yves Rocher nu mi s-a parut hidratant deloc.
Imi place sa folosesc mai multe parfumuri in acelasi timp, pentru a se consuma cat mai greu. De Belle D`Opium de la Yves Saint Laurent am facut putin abuz, mi-a placut mult. Volare (Oriflame), folosit pentru a-mi aduce aminte de perioada din liceu, nu m-a mai caracterizat. Poate au schimbat esenta (nu ma mira) sa poate nu mi-am mai adus eu aminte aroma, insa nu mi s-a parut deloc special. Eclat Weekend este purtabil, nu neaparat deosebit.
M-am lungit, asa se intampla cand nu postezi la timpul potrivit. Urmeaza partea a doua, cu make-up si produse de ingrijire pentru ten.
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

12 comentarii

denisa1999 23 octombrie 2016 - 6:06 PM

balsamurile de buze de la Yves rocher nu m-au impresionat nici pe mine. Am unul de la yes to carrots si hidrateaza bine. Sampon uscat am folosit Bristol dar nu a facut minuni. Nici nu sunt adepta dar am zis sa incerc. Gel de dus hidratant sub apa este cel de la Hello discount cu migdale pampered, sunt la al doilea deja. O sa il incerc si pe cel de la nivea sa am comparatie.Eu folosesc piatra de alaun si un roll on fara aluminiu din Dm de la balea pt piele sensibila si inca unul nemtesc. Am avut parca balsam aussie si nu m-a impresionat, aveam asteptari dar nimic. Ba l-am vazut si prin austria. Am multe sampoane si geluri de dus, printre care si cel de cafea care imi place mult, alaturi de magnolie, liliac, margaritar si cele de la bottega verde gardenie si bujor.La parfumuri nici nu cred ca am terminat vreunul curand! Astept partea a doua!

Răspunde
Bratu Gabriela 23 octombrie 2016 - 6:48 PM

eu am avut acum ceva timp un balsam de buze de la YR, dar cu portocale si cacao. mi s-a parut ok, dar nu m-a dat pe spate. in schimb, cel de la balea mi se pare foarte bun! si eu mai am un gel de dus cu cafea prin dulap, e pe stoc de multicel. imi place mult, dar cred ca cel cu macadamia l-a cam depasit la catifelare

Răspunde
Victoria West 23 octombrie 2016 - 7:04 PM

Cate produse. 🙂 Am folosit si eu un sampon uscat Batiste, dar nu cel cu cirese, pe care l-ai avut tu, ci XXL Volume. Mie Batiste XXL Volume mi-a placut foarte mult, mi s-a parut foarte eficient. M-a tinut timp de un an, pentru ca l-am folosit doar in situatii de urgenta, si nu ca sa prelungesc perioada dintre doua spalari pe cap (ma spal pe cap in fiecare zi).

Acum am un alt sampon uscat, de la Herbal Essences, penru ca am vrut sa incerc si alte branduri, dar deocamdata l-am folosit o singura data (mi-am pastrat obiceiul sa folosesc samponul uscat doar in situatii de urgenta), si inca nu mi-am facut o parere obiectiva despre el.

Un alt produs pe care l-am terminat de curand este un detangler (descalcitor) pentru par cu ulei de argan. Imi plac foarte mult produsele pentru ingrijirea parului cu ulei de argan, fac minuni pentru parul meu care este fin, subtire, se ingrasa repede si este foarte high maintenance, si imi cumpar des sampoane, balsamuri si masti pentru par cu ulei de argan. Acum am un alt descalcitor, pe care l-am primit in cutia mea de frumusete Topbox monthly beauty box, care se numeste Gorge. E un brand necunoscut mie, dar produsul este foarte bun, il folosesc de cateva zile (il aplic pe par dupa dus pentru o descalcire si pieptanare mai usoara).

Un alt produs pe care l-am terminat de curand este un gel de dus Dove… Acum am un gel de dus L'Occitane cu struguri si un alt Dove cu alune; si mai folsoesc in baie diferite sapunuri naturale, handmade, organice si aromaterapeurice.

Acestea sunt printre produsele pe care le tin minte ca le-am terminat de curand, :))) desi au fost mai multe bineinteles, doar ca eu nu tin cont de produsele terminate si nu scriu despre ele. Sunt la curent cu trendul postarilor despre produse terminate pe care il vad la multe bloggerite, dar eu nu scriu postari cu produse terminate, ci mai degraba scriu despre cumparaturi recente; si daca scriu despre acele produse cand le-am cumparat si am inceput sa le folosesc, nu mai scriu despre ele si cand le-am terminat, ca sa nu sune repetitiv, asa ca nu mai tin cont de toate produsele cand le termin si cand arunc ambalajele la gunoi.

Sa ai o saptamana frumoasa!
Xoxo, Victoria

http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

Răspunde
Alina Canura - Anghel 23 octombrie 2016 - 8:56 PM

Bottega verde – de pus pe lista, la fel si balsamul Yes to carrots 😀
Vine si partea a doua cat de curand, fotografiile sunt executate 🙂

Răspunde
Alina Canura - Anghel 23 octombrie 2016 - 8:58 PM

Da, cel cu macadamia e super, uitasem de el! Mi se pare un pic mai dulce, dar merge pe timp rece.
Balsam de buze balea? O sa ma uit intr-un DM, presupun ca sunt mai multe, care e preferatul tau?

Răspunde
Alina Canura - Anghel 23 octombrie 2016 - 9:02 PM

Victoria, stai sa vezi ce mai urmeaza! Am si eu Batiste XXL, insa evit sa il folosesc, imi incalceste parul destul de rau. Iar al meu este fix cum l-ai descris pe al tau, am crezut ca citesc cuvintele mele :))) Interesant ce imi povestesti despre produsele de par, tare mi-as dori sa pun si eu mana pe unul, o sa fac un pic de cercetare.

De obicei nu scriu despre cumparaturi, decat atunci cand mi se par super oferte (am mai scris despre haine, recunosc), prefer sa le postez la consumate. Asa imi fac si idee despre cum functioneaza.

Merci de vizita!

Răspunde
Mikyangel 24 octombrie 2016 - 7:03 AM

Si eu folosesc produse Yves Rocher, Nivea si Dove si imi plac foarte mult.

Răspunde
Cristina 24 octombrie 2016 - 10:46 AM

Ce de produse. Untul de la Sabon l-am incercat si eu si nu m-a convins.

http://strumfette.blogspot.ro/

Răspunde
Unknown 25 octombrie 2016 - 6:01 PM

Ce de produse ,folosesc si eu DOVE,NIVEA,YVES ROCHER

Răspunde
Alina Canura - Anghel 07 noiembrie 2016 - 8:11 PM

Deci e de la el 🙂

Răspunde
Alina Canura - Anghel 07 noiembrie 2016 - 8:12 PM

Eu le am cam tot timpul prin casa 🙂

Răspunde
Alina Canura - Anghel 07 noiembrie 2016 - 8:15 PM

Eu le am mai tot timpul prin casa 🙂

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult