Vrei sa ai dinti mai albi? Incearca iWhite2!

de către Alina Anghel
Niciodata nu am fost multumita de dintii mei, recunosc. Nici cand eram copil nu au fost albul ala perfect, la care visam cu totii. Cand am crescut, am constatat, cu tristete, ca dintii mei sunt departe de a fi perfecti. Iar la culoare … este cazul sa nu deschidem subiectul. Sunt, insa, destul de fragili si mi-e frica sa incerc tratamente profesionale ce implica dentisti si peroxid de hidrogen (apa oxigenata, in termeni mai cunoscuti, agent de albire care poate afecta smaltul si provoca sensibilitate la nivelul dintilor si al gingiilor.) Vestea buna vine de la Sensiblu, lantul farmaceutic care lanseaza kitul profesional pentru albirea dintilor iWhite2, singurul produs pentru albire 100% sigur deoarece nu contine peroxid de hidrogen. Pe langa acest avantaj, produsul vine si cu alte beneficii.

”Noul kit profesional pentru albirea dintilor, iWhite2, este varianta imbunatatita a kitul iWhite lansat in Romania, anul trecut, exclusiv in farmaciile Sensiblu. Pe langa beneficiile de albire INSTANTA, inlaturarea petelor de la suprafata si interiorul dintilor si intarirea acestora, noul iWhite2 ajuta si la refacerea smaltului dentar datorita micro-cristalelor albe pe care le contine”, precizeaza Laura Stanciu Ciocoiu, Brand Manager iWhite in Romania.

Studiile clinice au demonstrat ca noul iWhite2 poate oferi un efect de albire a dintilor cu pana la 8 nuante, chiar dupa prima aplicare, pentru 10% dintre participantii la studiu. Desigur, rezultatele variaza de la persoana la persoana si sunt influentate direct de stilul de viata si cel alimentar.

Kitul profesional iWhite2 contine 10 benzi umplute cu un gel activ de albire, destinate pentru 5 folosiri. Benzile se aplica pe partea superioara si inferioară a dintilor, se lasa sa actioneze 20 minute dupa care se indeparteaza. La final, se clateste cavitatea bucala cu apa de gura sau apa calduta. 

Pentru prima aplicare a tratamentului este recomandat a se folosi kitul timp de 5 zile consecutiv. Pentru mentinerea unui zambet alb si stralucitor, la distanta de 1 luna, se pot reaplica benzile, in functie de rezultatul pe care vrei sa il  obtii sau ori de cate ori consideri ca este necesar.
iWhite este o gama completa ce contribuie la mentinerea sanatatii si culorii naturale a dintilor. Pe langa kitul profesional de albire, in farmaciile Sensiblu exista pasta de dinti si apa de gura iWhite cu efect de albire, dar si polisherul profesional pentru detartraj si periaj. 
Dintii albi vor fi mereu in tendinte, iar daca genetica nu a fost ingaduitoare, daca igiena dentara nu a fost prioritara, dintii vor avea de suferit. Trebuie stiut de la bun inceput ca albirea dintilor este in principiu recomandata persoanelor care au dinti sanatosi, cu gingii fara probleme si care nu au fost supusi tratamentelor.

Mentinerea efectelor acestei proceduri este influentata de obiceiurile de viata. Astfel, trebuie evitate alimentele si bauturile care schimba culoarea dintilor, respectiv cafeaua, ceaiul, vinul rosu, afinele, dar si fumatul.

Stiu ca este multa informatie (mare parte luata din comunicatul de presa), dar mi s-a parut importanta si buna de stiut. Nu neaparat in cazul acestui kit, cred ca este valabila cam pentru orice albire profesionala, indiferent unde si cu ce o faci. Bun, si cu cafeaua cum ramane?
Tu ai folosi un astfel de produs? Revin cu pareri dupa ce incerc kitul.
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

5 comentarii

Mikyangel 27 februarie 2016 - 8:43 AM

Cu siguranta vreau sa-l incerc si eu. Momentan imi ingrijesc dintii mergand la detrartraj de 2 ori pe an.

Răspunde
Unknown 27 februarie 2016 - 3:01 PM

Multumim

Răspunde
Anonim 07 martie 2016 - 11:03 AM

Cola si cafea se pot bea cu paiul pe durata tratamentului plus inca o zi.

Răspunde
Alina Canura - Anghel 10 martie 2016 - 8:36 PM

Cafea cu paiul mi se pare o idee ciudata rau …

Răspunde
Alina Canura - Anghel 10 martie 2016 - 8:37 PM

La detartraj apelez si eu, dar nu stiu daca este ok asa des, ma gandesc sa nu afecteze smaltul pe termen lung.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult