Crema antirid energizanta 24H Skincode, aliatul meu pentru o piele frumoasa

de către Alina Anghel
Desi mi-am propus sa ma odihnesc ceva mai mult, in ultima vreme sunt din ce in ce mai restanta: pe blog, acasa, de somn nu mai vorbesc! Orele zboara ca nebunele si nici nu constientizez cand se face deja 23:50, iar eu constat ca trebuia sa fiu demult in pat! In timpul somnului are loc procesul de reinnoire a celulelor, se activeaza productia de colagen natural esential pentru fermitatea si elasticitatea pielii, iar nivelul de hidratare din tesuturi se echilibreaza. Somnul insa nu este suficient pentru a avea un ten impecabil si pentru a sustine regenerarea celulara si de aceea,este nevoie ca in cadrul rutinei zilnice de ingrijire a fetei sa folosesti o linie de produse care sa faciliteze acest proces. 
Un astfel de produs este crema antirid energizanta 24H de la Skincode Essentials, o crema pe care o folosesc de peste 2 saptamani si imi place tare mult. De ce este speciala?  Ingredientul activ CM-Glucan, aflat intr-o concentratie ridicata, repara si regenereaza pielea deteriorata, calmeaza iritatiile si roseata. Alaturi de ingrediente nutritive si energizante precum vitamina C, vitamina E si proteina de orez, aceasta crema garanteaza un puternic efect antirid si de regenerare celulara. Datorita formulei bogate este ideala pentru pielea normal-uscata si devitalizata. Produsul poate fi utilizat atat ziua, cat si seara.

SKINCODE Essentials este o gama elvetiana de produse adresata tuturor tipurilor de ten, chiar si celor mai sensibile, deoarece contine tot ceea ce pielea are nevoie, fara a utiliza ingrediente cu risc alergenic: 100% fara parfum, fara coloranti, fara conservanti si fara derivati de origine animala.

CM Glucan, ingredientul multiactiv prezent in toate produsele gamei, protejeaza si stimuleaza mecanismul de aparare a pielii si activeaza procesul de reinnoire celulara. In plus are afect calmant si reparator asupra tesuturilor deteriorate.

Testele clinice confirma eficienta CM-Glucan pentru reducerea ridurilor si a liniilor fine, imbunatatirea fermitatii si a elasticitatii pielii, avand totodata un efect de bariera impotriva radiatiilor UV daunatoare si a radicalilor liberi.

Produsul este disponibil in Farmaciile Help Net la pretul de 159 ron si pana acum zic ca isi face treaba. Veti vedea aceasta crema si intr-o viitoare postare despre nouatati in teste, deja fotografiile sunt facute.

Ce produs Skincode ai folosit pana acum?

Cu drag,

Alina

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult