Inca de acum 2-3 ani mi-am dorit sa testez un vestit BB cream asiatic, era o adevarata moda sa folosesti asa ceva. Insa tot timpul aveam 2-3 fonduri de ten in uz si mereu am zis ca voi lua unul data viitoare, lucru ce nu s-a mai intamplat. De aproximativ doua luni testez, din partea Makeup Shop, Lioele Dollish Veil Vita BB, SPF25 PA++ Gorgeous Purple.

 Lioele a luat nastere in martie 2007 si este parte a unei companii cu traditie in dezvoltarea de produse pentru ingrijire faciala. Lioele este orientat spre calitate si nevoia de ingrijire, ceea ce il face unul dintre cele mai puternice branduri coreene producatoare de BB Cream-uri si Skin Care regenerativ si a reusit sa se impuna la nivel mondial.
Lioele Dollish Veil Vita BB Cream este un produs multifunctional de ingrijire piele si machiaj.
Formula sa contine un complex de 6 vitamine (Vitamina A, B5, C, E, F si H) ce tonifica, hidrateaza si hraneste intens pielea.
Dollish Veil Vita BB Cream poate fi folosit pe post de primer, fond de ten si concealer pentru a acoperi imperfectiunile pielii, oferind un finish mat si foarte natural. Produsul contine micro capsule de culoare ce ii permit sa isi schimbe nuanta in timpul aplicarii.
Produsul protejeaza impotriva radiatiilor solare ultraviolete de tip UVA avand un factor de protectie SPF 25.
Este disponibil in 2 nuante:
  • Natural Green (Verde Natural) este ideala pentru a neutraliza roseata si a uniformiza culoarea tenului.
  • Gorgeous Purple (Mov superb) este perfecta pentru iluminarea a tenului tern cu subtonuri galbene.
Acest produs este recomandat pentru tenul gras sau mixt deoarece controleaza foarte bine secretia excesiva de sebum.

Textura se poate vedea foarte bine mai jos. Prim fotografie este cu blit, a doua fara.

Am primit spre testare nuanta Gorgeous Purple si am constatat ca nu se adapteaza perfect tenului meu, ii induce o usoara tenta rosiatica – tind sa cred ca ar fi trebuit sa folosesc cealalta nuanta (Natural Green). Am incercat sa il aplic cu mai multe tipuri de pensule si cu degetele, insa aspectul care m-a multumit cel mai mult este cel rezultat cu ajutorul pensulei Stippling de la Real Techniques (eu o am de aici), dar mai nou gasesti gama si pe Makeup Shop.
Aspectul lasat dupa aplicare este unul usor pudrat, tenul pare mai luminos. Acoperirea este cel mult medie, din punctul meu de vedere, si poate fi folosit cu succes pe post de baza de machiaj. Rezista pe pozitii cam 4-5 ore pana tenul incepe sa secrete sebum si sa luceasca.
Am constatat aparitia unor cosuri (pustule, mai degraba, in zona maxilarului). Nu pot sa bag mana in foc ca din cauza bb cream-ului au aparut, insa nu am introdus nimic altceva in rutina. In concluzie, ia in considerare si acest aspect inainte de achizitie.

Un plus ar fi reprezentat de spf-ul ridicat – 25 – dar eu nu m-as baza doar pe el. Am constatat ca peste o crema de fata mai grasa nu se aseaza chiar bine, in schimb folosit dupa una light se aplica usor.
 

Ingredientele sunt urmatoarele: Apa, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Glycerin, Dipropylene Glycol, Ethyhexyl Methoxycinnamate, PEG-10 Dimethicone, Zinc Oxide, Hexyldecyl Myristoyl MEthylaminopropionate, Talc, Dimethicone/Vinyl Diemthicone Crosspolymer, Dimethicone, Ethylhexyl Salicylate, Disteardimonium Hectorite, Betaine, Portulaca Oleracea Extract, Tocopheryl Acetate, Tocopheryl Lioleate, Hydrogenated Lechitin, Squalane, Hydrogenated Vegetable Oil, Cyclomethicone, Magnesium Sulfate, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/Hexastearate/Hexarosinate, Calcium Aluminum Borosilicate, Jojoba Esters, Mica, C12-14 Pareth-3, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Silica, Glycosyl Trehalose, Polyester-1, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Methicone, Palmitic Acid, Silica Dimethyl Silylate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aluminum Hydroxide, Aluminum Stearate, PEG-200, Retinol, Biotin, Ascorbyl Glucoside, Pearl Powder, Panthenol, Aluminum Silicate, Ceramide 3, Chloesterol, BHT, Fragrance, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499), Ultramarines (sursa)
Cam asa arata tenul meu, in prima fotografie fara make-up, in cea de-a doua cu BB Cream-ul Dollish:

Cum ti se pare acest produs? L-ai pune pe lista de cumparaturi?

Cu drag,

Alina

S-ar putea să-ți mai placă

11 comentarii

Lacra Lacry 11 martie 2015 - 1:03 PM

Buna. De regula cosmeticele pe care le cumpar sunt urmare a review-urilor de pe bloguri.. (d.e.) Daca are 5 review-uri pozitive din 7 maxim il achizitionez.. Dealtfel sunt rezervata… mai ales ca am un ten putin sensibil in care trebuie sa includ si gama antirid..Deci, inca nu.. 🙂

Răspunde
Adina//SeptembrieJoi 11 martie 2015 - 6:19 PM

Pare ca acopera binisor in pozele tale, dar treaba cu acele cosuri e un deal breaker pentru mine, tocmai mi-am luat-o in freza cu un fond de ten destul de scump care imi face probleme de-astea. 🙁

Răspunde
ilda76 11 martie 2015 - 7:16 PM

Vezi, cei care se iubesc sunt pe aceeasi lungime de unda! Am si eu (de ieri, de azi) doua review-uri la produse Lioele!
Tentanta ideea de a avaea control asupra secretiei de sebum! Pe de alta parte, fac un pas in spate auzind de cosuri! Spf-ul iarasi ma atrage spre el! 🙂 Si tot asa…Observ ca uniformizeaza frumos nuanta tenului!

Multumim pentru review, Alinus! Always it's good to know!
Pupiceeei, cu dor!

Ilda
Lavender Thoughts

Răspunde
Georgiana 11 martie 2015 - 10:46 PM

Ce ochi frumosi ai, Alina!
Pe mine nu ma tenteaza bbcream-ul asta, mi se pare greoi pe piele din swatch si judecand dupa ingrediente, iar daca ai si scris ca (posibil) e vinovat de aparitia catorva cosuri…
Te pup!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 14 martie 2015 - 3:40 PM

Si eu cumpar citind parerea celorlalte fete, de cele mai multe ori. Cateodata aleg din instinct, cateodata primesc spre testare produse care teoretic mi se potrivesc. Nu se intampla tot timpul.

Răspunde
Alina Canura - Anghel 14 martie 2015 - 3:43 PM

Oh, nu si tu … Eu recunosc, nu mi-am facut timp sa citesc pomelnicul de ingrediente, dar urmeaza … Pentru ca imi trece unul si imi apare altul, nu e normal.

Răspunde
Alina Canura - Anghel 14 martie 2015 - 3:46 PM

Trebuia sa le vina si lor randul, nu? Si cum altfel, daca nici noi nu suntem pe aceeasi lungime de unda … atunci cine? Am zis, nu bag mana in foc cu cosurile, dar nu vad alta cauza, zau! Cu spf-ul vei remedia cat de curand, numai sa ajung eu la posta 😀 Pupici!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 14 martie 2015 - 3:51 PM

Merci, Georgia! Nu este chiar cel mai usor produs, asa este … Pupici!

Răspunde
Claudia's Choice 29 martie 2015 - 7:19 PM

am avut si eu 2 mostre de CC cream de la ei, dar nu m-au convins!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 19 aprilie 2015 - 6:53 PM

CC cream n-am incercat. Stii cum este, depinde de la ten la ten.

Răspunde
Unknown 10 iulie 2017 - 9:55 AM

Tot din categoria produselor coreene, eu folosesc COSRX, se gasesc si Romania, sunt produse extraordinare si au un profil de siguranta ridicat, din ce am citit nu prea sunt persoane care sa fi avut reactii adverse, iar formulele sunt potrivite pentru orice tip de piele. Se gasesc pe http://www.bilenegre.ro/cosrx , au si masti de la TONYMOLY.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult