L’Occitane inoveaza ingrijirea tenului – Divine Renewal

de către Alina Anghel
Printre noutatile gasite in mail, mi-a atras atentia L’OCCITANE IMORTELE DIVINE PROGRAMME DIVIN 28X1ML, o cura experta, cu obiective multiple, dedicata regenerarii pielii obosite in mod excesiv in 4 saptamani, datorita asocierii:
– unui ulei esential de imortele, rar si exceptional, deosebit de concentrat in molecule active (acetat de neril)
– o combinatie completa de ingrediente active din maquis
Efectul? Regenerata, pielea este pregatita sa faca fata timpului cu seninatate. Plina de viata, pielea radiaza.

Celulele epidermei se regenereaza permanent urmand un ciclu de viata de 28 de zile (4 saptamani). Insa prin confruntarea cu stresul si agresiunile externe, ciclul celulelor naturale incetineste, imbatranirea pielii creste.

Saptamana I (exfoliere usoara): Uleiul esential de mastic actioneaza ca un exfoliant bland, contribuind la izolarea naturala a pielii. Suprafata pielii arata mai fina. Are un aspect unitar, pielea este catifelata si luminoasa.
Saptamana 2 (hidratare si nutritie): 4 uleiuri vegetale combinate cu ulei esential de cistus ajuta la hranirea si hidratarea pielii. Textura pielii pare sa fie transformata.
Saptamana 3 (Detoxifiere): Uleiurile esentiale de mirt si rozmarin ajuta la indepartarea toxinelor pielii. Intarita, pielea se afla in momentul perfect pentru a primi beneficiile anti-imbatranire ale ultimului pas.
Saptamana 4 (Regenerare): Combinatia de uleiuri esentiale din morcov, chiparos si imortele ofera pielii o actiune globala anti-imbatranire: pielea pare mai moale, mai luminoasa, reechilibrata. 

Acest program trebuie utilizat pe durata unui ciclu de 28 de zile pentru a urmari ciclul de regenerare a pielii. Se aplica o monodoza in fiecare zi (urmarind pasii) pur si simplu sau inainte de ritualul obisnuit de ingrijire a fetei. Se recomanda utilizarea Programului de regenerare a pielii Divine Renewal seara, fiind cel mai favorabil moment pentru regenerarea pielii , atunci cand pielea nu sufera agresiuni externe.
Pretul nu este chiar prietenos, un program de regenerare costa 445 lei, insa conform testelor de eficienta s-a constatat ca:  1. actioneaza asupra punctelor negre, a ridurilor, a fermitatii, 2. proiectia retelei, 3. masurarea frumusetii (fermitatii).

Tu l-ai incerca? Ce alte produse L`Occitane en Provence ai folosit?

Cu drag,

Alina

S-ar putea să-ți mai placă

3 comentarii

Claudia's Choice 09 februarie 2015 - 9:28 AM

e foarte tentant!

Răspunde
ilda76 18 februarie 2015 - 12:46 PM

Am citit si la Ani despre aceasta cura! Cum spui, investitia ar fi nu tocmai la-ndemana dar… simt ca are mare potential programul lor! Daca l-as incerca… hmm, mananci, calule, ovaz? :))

Un singur produs L'Occitane am folosit, a trecut mult timp de-atunci! O lotiune tonica excelenta, nu am putut sa o uit!

Pupiiiici, Alinus!
Ilda
Lavender Thoughts

Răspunde
Alina Canura - Anghel 22 februarie 2015 - 4:49 PM

Si mie mi se pare 😀

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult