Marilyn Monroe este noul ambasador onorific pentru Max Factor!

de către Alina Anghel
Nu am fost niciodata fan Marilyn Monroe, insa trebuie sa recunosc ca nu degeaba este considerata o aparitie legendara. De imaginea ei s-a ocupat Max Factor, acum 80 de ani, cand si-a deschis studioul de machiaj la Hollywood si o transforma pe Norma Jeane in Marilyn Monroe, cea care va marca istoria cinematografiei: par blond platinat, ten alb diafan, ochii conturati dramatic si buze rosii senzuale.
Astazi, cand lumea se intoarce la normalitate dupa sezonul de stralucire si glamour, Max Factor o anunta pe Marilyn Monroe ca ambasador global glamour. Acest parteneriat interesant este setat pentru a inspira femeile din intreaga lume sa se lase in seama transformarilor spectaculoase si a lucrurilor noi. 
De asemenea, tot in luna ianuarie, Max Factor va lansa #GlamJan, o incurajare a femeilor din toata lumea de a se transforma spectaculos si indraznet prin machiaj la fel cum a facut si Marilyn Monroe. 
#GlamJan va oferi noi posibilitati pentru femei, asa cum a facut-o pentru Marilyn Monroe. Ea a castigat inimile a milioane de oameni din toata lumea si continua sa inspira femeile de azi. Ea a crezut in glamour, este un adevarat beauty icon.
Max Factor vrea sa readuca in fiecare femeie glamour-ul lui Marilyn si o va face incepand de luna asta. Eu sunt curioasa ce urmeaza, asa ca sigur te tin la curent cu noutatile!
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

2 comentarii

Unknown 05 ianuarie 2015 - 7:24 PM

f. frumoasa!

Răspunde
ilda76 05 ianuarie 2015 - 8:06 PM

Me curious too… 🙂 Waiting for the news!
Pupici, cu mare drag, Alinus!
Ilda
Lavender Thoughts

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult