Noutati in teste si recomandari de week-end

de către Alina Anghel
Intotdeauna am fost obsedata de parul meu – poate si pentru ca este rar, fin, usor de incurcat si greu de descurcat – si am incercat diverse produse, dar rar le-am gasit pe cele potrivite. Acesta este motivul pentru care inca nu am ramas fidela unui sampon si singurul produs folosit neincetat de la descoperirea lui este tratamentul Moroccanoil. De la unele produse am foarte multe asteptari – datorita marketingului creat in jurul lor – si dezamagirile sunt mai mari, atunci cand nu functioneaza. De la unele produse nu ma astept la prea multe si au un mare plus in cazul in care fac mai mult decat ma asteptam. Cele mai noi produse din categoria de ingrijire a parului intrate in rutina mea sunt urmatoarele:

Samponul intens hidratant Alfaparf m-a cucerit cu mirosul lui. L-am primit la targul Oldies but Goldies din septembrie si, desi mai am inca trei produse similare in baie, l-am pus imediat la treaba. Nu-mi pare rau, am constatat ca desi curata bine, este delicat. Parul ramane stralucitor, scalpul este hidratat si parca imi simt parul mai puternic.

De la Nioxin Diaboost am avut niste asteptari extraordinare. Deja imi imaginam ca o sa am atata volum incat n-o sa-mi pot stapani parul, pentru ca produsul este un tratament leave-in ce promite marirea diametrului fiecarui fir de par in parte, oferind un aspect mai bogat parului. Nu am vazut niciun fel de rezultate, nici la prima aplicare, nici dupa ce l-am aplicat cateva zile la rand. Din contra, alcoolul din compozitie mi-a uscat scalpul si m-am trezit cu o descuamare a acestuia de toata frumusetea. Noroc cu samponul de mai sus, a remediat problema aproape complet.

Tot auzisem de sampon uscat si chiar eram curioasa ce poate sa faca. La Hello Discount au o gama variata de produse, singurul inconvenient este ca se termina repede. Cand am fost eu la shopping, l-am gasit doar pe cel de la Bristows si am zis ca ma pot lipsi de 8.99 lei daca nu imi place. Surprinzator, este foarte bun! Se aplica de la o distanta de 30 cm, se maseaza bine parul in zona aplicata si gata volumul! Rezista o zi intreaga, dar seara recomand sa-ti speli parul. Pe langa volum, lasa in urma si un parfum delicat.

Eu il folosesc si in zilele cand parul meu este proaspat spalat, insa nu sta de niciun fel, iar cel mai recent exmplu l-ai vazut pe facebook, in fotografia de la petrecerea Cosmpolitan.

Rochia, caci a primit multe complimente, este manufacturata de Atelierul de Creatie OneBeat Fashion, infiintat de un grup de tineri intreprinzatori cu viziuni si idei noi, alaturi de un personal cu o experienta vasta in acest domeniu. Hainele create de OneBeat Fashion sunt unice si sunt croite in ideea de a se potrivi cel mai bine celui pentru care au fost gandite. Datorita tehnologiei avansate pe care o foloseste, atelierul realizează retusuri si modificari la un nivel inalt astfel incat nu exista diferente vizibile intre produsul initial si cel retusat. OneBeat Fashion produce si comercializeaza produse unicat sau in serii foarte mici pentru magazinul propriu.

Si apropo de haine si nu numai – magazinul temporar Cloud No. 9 se redeschide, in weekendul 25-26 octombrie, la The Tube, pe strada Lipscani, 30-34, in Centrul Vechi, intre orele 11 – 19, intrarea este libera si gasesti creatii cu adevarat speciale, ale celor mai talentati designeri romani. Proiectul este sustinut de Dana Rogoz, eu sunt partener media si-ti recomand sa mergi, poate ne vedem acolo!

Cu drag,

Alina

S-ar putea să-ți mai placă

5 comentarii

fashion doctor 19 octombrie 2014 - 1:58 PM

Alinuta, mie chiar imi face nixinul o claie de par,imi place! de cand nu mai folosesc produse cu parabeni ptr par mi s-a schimbat mult in bine. pupp

Răspunde
coco 19 octombrie 2014 - 2:32 PM

Este superba rochita!

Răspunde
hapi 19 octombrie 2014 - 4:40 PM

Well, ce sa zic, decat ca am patit cam la fel cu Nioxinul, am cumparat un produs hidratant pentru scalp, antimatreata, la inceput parea ca are efect dar m-a dezamagit. Si n-a fost tocmai ieftin.

Răspunde
Mihaela Bolea 20 octombrie 2014 - 10:20 AM

Rochița îți vine minunat, s-o porți cu drag! ♥
Pupici!

Răspunde
Alina 21 octombrie 2014 - 8:16 AM

mi-ai atras atentia cu samponul uscat ;)).

faina rochita :).

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult