Noutati de iarna la Marionnaud

de către Alina Anghel
Am luat parte ieri, in avanpremiera, la lansarea colectiilor de Craciun in parfumeria Marionnaud. Simturile mi-au fost delectate cu produsele Bomb Cosmetics, am descoperit niste game interesante, pe care nu le stiam (Mastic Spa si Skinchemist) si m-au fascinat produsele proprii Marionnaud.
Seturile de baie Bomb Cosmetics costa 99 ron si contin sare de baie, sapun si/sau ulei de masaj cu unt de shea si cacao si uleiuri esentiale, combinatia perfecta ce-ti va lasa pielea parfumata si catifetala.

Colectia de machiaj Marionnaud este extrem de variata, cu preturi de la 94 lei paleta profesional, 108 lei paleta medie si 146 lei paleta extra large. Seturile de pensule costa 114 lei fiecare. Care este preferatul tau, auriu sau argintiu?

Ele sunt produsele care mi-au atras atentia in mod expres, insa in parfumeriile Marionnaud gasesti toate noutatile, multe dintre ele fiind alegerea perfecta de cadou pentru cei dragi. Ce iti face cu ochiul?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

5 comentarii

sanditza 31 octombrie 2014 - 6:37 PM

Ce interesante sunt …imi plac pensulele aurii 🙂 . Frumoase alegeri ! As vrea sa am timp sa ma mai joc si eu cu niste culori … dar e bine si asa 🙂 !O seara placuta!

Răspunde
fashion doctor 01 noiembrie 2014 - 10:30 AM

noi te-am asteptatt…
foarte frumoasa colectie, mi-a placut tot

Răspunde
Unknown 03 noiembrie 2014 - 5:17 PM

Pensulici auriiii!!!

Răspunde
ilda76 05 noiembrie 2014 - 6:23 PM

Wow, ce frumuseti, ce deliciosenii! 😀
Stii la ce am jinduit cel mai mult?! La seturile de baie! Arata senzational!

Pupici, draga mea draga!
Ilda
Lavender Thoughts

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult