Oriflame lansează My Red by Demi Moore!

de către Alina Anghel
Trebuie să recunosc, am fost fermecată de când am văzut sticluţa. Îmi plac tare mult parfumurile, dar, mai mult decât esenţa în sine, îmi plac sticluţele. Iar cu cât sunt mai excentrice, cu atât sunt mai dorite, în cazul meu. Primul parfum de la Oriflame pe care mi-l amintesc este Freya. Din păcate, nu mai este în oferta actuală, deşi tare mult mi l-aş mai dori. Sticluţa era foarte interesantă şi a fost motivul pentru care l-am achiziţionat. La început, parfumul nu mi-a plăcut, însă am ajuns să-l iubesc. Până acum ceva timp, nu mă îndurăm să arunc sticlele goale de parfum şi aveam o colecţie impresionantă. Asta până să mă mut de acasă … 
Nu pot să-mi imaginez care este mirosul noului parfum My Red, dar pot să afirm că sunt fascinată de sticluţa. Şi acest factor este unul decisiv!
Cel mai preţios parfum, creat în colaborare cu actriţa de top Demi Moore şi renumitul parfumier Vincent Schaller; cu note esenţiale, speciale şi rare de iasomie roșie, o floare ameţitoare ce seduce prin spectaculoasele faţete roşii şi conferă o senzualitatea impetuoasă, My Red este un parfum magnetic, modern şi îndrăzneţ. Intensitate la cote maxime… în roşu.
Iasomia Roşie este unică prin notele sale provocatoare, un simbol al pasiunii şi senzualităţii. Cu aroma sa îndrăzneață şi încrezătoare, My Red este dedicat femeilor a căror prezenţă este în sine o declaraţie, femei ce stârnesc admiraţie şi emană un magnetism irezistibil.
Renumita actriţă de top, Demi Moore, este în exclusivitate imagine şi inspiraţie pentru noua apă de parfum My Red. Încrederea lui Demi, talentul şi frumuseţea ei incomparabilă fascinează bărbați și femei din întreaga lume. Ea răspândeşte o vrajă magnetică asupra publiculu… o adevarată femme fatale, sursa perfectă de inspiraţie pentru My Red.

Notele parfumului

Adorată pentru simplitatea frumuseţii şi parfumul său dulce, floarea de iasomie a fost aleasă de secole de femei din întreaga lume pentru a le desăvârşi frumuseţea. Iasomia şi-a câştigat reputaţia de a fi acea floare aleasă întotdeauna de femeile elegante şi graţioase. 
Notele iasomiei roşii sunt sofisticate şi mai intense decât cele ale altor tipuri de iasomie. Asociate cu alte note florale şi fructate, acestea conferă parfumului o semnătură modernă și îndrăzneaţă, atinsă de magnetism şi opulenţă.

Colecţia completă My Red 

Alături de crema parfumată pentru corp, colecţia exclusivistă My Red include o geantă, o eşarfă şi o broşă pentru eşarfă, accesorii ce adaugă un element de stil şi glamour Hollywoodian, perfect pentru a completa aerul elegant şi îndrăzneţ al apei de parfum My Red.Le vreau pe toate, am spus! Roşu este culoarea sezonului şi un trend în continuă ascensiune şi îmi dau seama că îmi place mai mult decât credeam.

Cum ţi se pare nouă colecţie My Red? Produsele sunt disponibile începând cu 21.10 2013.

Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

7 comentarii

Lavender Thoughts 08 octombrie 2013 - 7:56 PM

Pai zau ca toate sunt ispititoare! De vrut!:)
Mi-a placut cum ai scris, Alina! M-am lasat purtata…

Pupicei, cu drag!
Ilda

Răspunde
Alina Durla 08 octombrie 2013 - 7:59 PM

foarte frumos articolul… esarfa rosie imi face cu ochiul

Răspunde
Hapi 14 octombrie 2013 - 4:50 PM

Sticluta este intr-adevar inspirata. Dar esarfa m-a dat gata 🙂

Răspunde
Alina Anghel 15 octombrie 2013 - 8:06 PM

De vrut, dar cu avutul cum stam? :)) Pupici!

Răspunde
Alina Anghel 15 octombrie 2013 - 8:06 PM

Uhh, si mieee!

Răspunde
Alina Anghel 15 octombrie 2013 - 8:06 PM

Ce bine ca nu-s singura "nebuna" 😀 Te pup!

Răspunde
Alina Anghel 15 octombrie 2013 - 8:06 PM

Si brosa! Cat or costa toate? ))

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult