In fiecare dimineata, dupa ce folosesc un gel de curatare (cel de la Eucerin, momentan), aplic o crema cu spf (Kiss My Face, spf 30). Desi am inteles ca nu-i tocmai cea mai recomandata (nu protejeaza impotriva razelor UVA), eu ma inteleg bine cu ea, este excelenta ca baza de machiaj si o folosesc pe tot corpul, ca am de unde.

Apoi, in functie de cat sunt de grabita (cam in fiecare dimineata inainte sa plec la munca) si de factorul caldura (pentru ca nu suport nimic pe fata cand este excesiv de cald afara), folosesc si alte produse. Nu ies aproape niciodata din casa fara sa aplic creion de ochi (gri sau mov) si rimel. La capitolul buze, de cele mai multe ori ma multumesc cu un balsam.

Fotografia este oarecum orientativa, produsele acestea le-am folosit zilele astea pentru machiaj. O zi obisnuita include si fond de ten, serumul perfect picture Kiko, mai nou (se poate aplica atat ca primer, cat si ca intensificator de machiaj) si un ruj, intr-o nuanta cat mai intensa.
Astept sa se racoreasca afara, macar un pic, sa trec si eu la machiaje mai serioase. Nu de alta, dar imi expira fardurile si apoi trebuie sa le trec la produse consumate :))
Am vazut postarea la Alexandra si mi-a placut, asa ca o preiau ca un fel de tag. Astept sa vad care sunt produsele la care nu puteti voi renunta, in comentarii sau pe blogul personal.

S-ar putea să-ți mai placă

9 comentarii

AlexandraRotaru 22 august 2013 - 12:12 PM

😀 ma bucur ca ti-a placut 😀 e ciudat sa vezi de fapt ca din toata colectia pe care o avem de fapt nu folosim nici un sfert zilnic.

Răspunde
Lavender Thoughts 22 august 2013 - 1:23 PM

Deci nici tu nu suporti vara multe produse de machiaj pe ten si le reduci considerabil numarul! Cum spuneam intr-un comentariu lasat la o postare a lui Hapi: e ca si cum as pune haine in plus pe mine!:))

In ceea ce priveste produsele consumate, sa stii ca inspiratia a fost atat de mare, incat in noaptea aceea am intrat in cutia cu pricina si am eliminat cate ceva; asta imi apropie termenul pentru o postare pe tema"goliciunilor"!

Voi prelua si eu ideea Alexandrei, ca pe un "tag"!:)
Pupicei, Alina!
Ilda

Răspunde
Georgia 22 august 2013 - 1:43 PM

Dimineata, cele 3 obligatorii sunt : gelul de curatare, crema cu spf si fondul de ten 😀 Si pasta de dinti, bineinteles.

Răspunde
Alina Anghel 22 august 2013 - 3:44 PM

Alexandra, exact asa ma gandeam si eu … nu folosim nici macar un sfert din tot ce avem si ne tot cumparam altele :))

Răspunde
Alina Anghel 22 august 2013 - 3:45 PM

Nu, nu si iar nu! Nici rimelul nu l-as aplica, dar nu vreau sa sperii oamenii pe strada :))
Da, da, abia astept sa vad ce mai merge la cos :)) Si astept sa vad si ce produse folosesti tu vara.
Te imbratisez cu drag!

Răspunde
Alina Anghel 22 august 2013 - 3:46 PM

Hm, pasta de dinti n-am pus-o, am zis ca se subintelege 😀

Răspunde
mihaela pojogu 22 august 2013 - 7:11 PM

si fondul de ten l-am folosit din an in paste, spf & more naked 😀

Răspunde
Alina Anghel 23 august 2013 - 11:09 AM

Si tu, Brutus? :))

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult