Se vorbeste despre eveniment in toata blogosfera, insa nu pot sa nu-mi spun si eu parerile 🙂 Ne-am grabit sa ajungem cat mai devreme, intre 8 si 8:45 erau asteptati invitatii, asa ca putin peste ora 8 eram acolo. Ne-am grabit sa nu prindem aglomeratia infernala de dimineata din zona Floreasca … si-am ajuns, ca trei dive: Jully, Toni si eu (noroc cu fotograful evenimentului, este singura poza in care apar).

Nu are rost sa spun ca evenimentul, care trebuia sa inceapa la 9 a inceput la 10. Lucrurile astea se intampla oricum. Evenimentul a fost axat pe fashion si mi-ar fi placut sa vorbeasca cineva strict pe beauty, dar este totusi bine ca se intampla. Poate la anul … Totusi, sfaturile primite de la majoritatea celor prezenti pe scena se pot aplica si pe beauty, fara doar si poate. Asadar, o sa va las cu o prezentare succinta si cateva sfaturi de luat in seama. Nu am stat pana la sfarsit, oboseala si-a spus cuvantul la un moment dat.

Prima prezentare, a lui Vicki Nicola, mi-a placut tare mult. Ce recomanda ea? Pe blog conteaza sa fii propriul EU. Nu trebuie sa fii primul, trebuie sa fii altfel. Blogul tine de fler si isi va stabili singur ritmul de postare, nu trebuie sa postezi doar pentru a avea o noua postare. 

Pe Ana Morodan nu o urmaresc constant, insa imi place de ea pentru ca este sincera. Ce a punctat ea: sa ai propriul stil; sa inveti sa spui NU; sa fii autentica; sa ai o relatie personala cu cititorii si sa ii fidelizezi; e important sa selectezi campaniile la care participi si sa crezi in ele. 

Ovidiu Buta cauta o poveste, in care trebuie sa fii coerent, pozitiv (chiar si atunci cand ceea ce prezinti este negativ), concret, succint, la obiect, sa fii dedicat si sa crezi in tine. Sfatul lui: Intotdeauna scrie pentru tine! 

Andreea Esca … ei bine, nu as fi crezut ca o sa zic asta vreodata, dar mi-a placut la nebunie discursul ei. Pe ea si pe Oana Pellea trebuie sa le asculte oricine, macar o data in viata! 

Cel mai important sfat al Andreei: Sa faci ceea ce-ti place cel mai mult. “Poate ca multi ajung in jobul vietii lor dintr-o intamplare, poate altii viseaza toata viata. Daca nu va place la nebunie ceea ce faceti, mergeti mai departe. Si dupa ce ati gasit ceea ce va place extraordinar, faceti din profesia voastra o religie. Decat sa faci un lucru mediocru, mai bine sa nu-l faci deloc.” 

Oana Pellea ne-a spus ca telul nostru in viata nu trebuie sa fie succesul, caci el o sa vina cand nu te astepti mai putin.

Catalin Opritescu, fotograf de street style, spune ca cel mai important este sa pui pasiune in ceea ce faci.
Oana Paun a lucrat intr-o corporatie 11 ani iar azi are unul dintre cele mai de succes bloguri de street style. Cel mai interesant sfat: Nu trebuie sa ne luam prea tare in serios.

Yvan Rodic, fata din spatele FaceHunter, are o serie de sfaturi care se pot aplica fara doar si poate in blogosfera romaneasca: continut original, consistenta online, dar si offline, Social Media.  

Specialistii spun ca mai e loc in blogosfera pentru incepatori, atata timp cat exista pasiune, viziune si creativitate. Eu spun ca ar trebui sa aplicam multe dintre sfaturile acestea si noi, cei cu oarecare vechime …

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult