Ziua magiei in Heidi ChocoWorld

de către Alina Anghel

Cu ocazia apropierii sărbătorilor de Paște, Heidi își propune să adune toți iubitorii de ciocolată pe un tărâm al magicului, în jurul celui mai mare ou Gourmette din ciocolată existent în România.

Surpriza pe care Heidi a pregătit-o pasionaţilor de ciocolată a fost dezvăluită publicului sâmbătă, 27 aprilie. Cel mai mare ou Gourmette de ciocolata din România are o inaltime de 2 metri, o latime de 1,30 metri si pentru realizarea lui s-au folosit 450 kg de ciocolata care inseamna echivalentul a 45.000 de praline sau consumul de ciocolată a 265 de români, pentru o perioadă de un an de zile.
Heidi ChocoWorld este un proiect ambiţios şi unic în Estul Europei, gândit ca o ambasadă a brandului Heidi, un loc unic în care iubitorii de ciocolată premium pot găsi produsele lor preferate din portofoliul Heidi, precum şi ciocolată fresh, disponibilă exclusiv în ChocoWorld. Nu în ultimul rând, prin înscrierea la seminarii, iubitorii brandului pot deveni mici ciocolatieri, creând ciocolata preferată din ingrediente unice şi de calitate premium.
Eu mă mândresc cu două dintre ele:
Pentru mine a fost prima vizită, dar cu siguranță nu și ultima, mi s-a parut tare distractiv și atmosfera pe măsură. Pentru că am fost întrebată de blog, le-am spus care este numele acestuia și am avut parte de o supriză peste așteptări:
Am fost la eveniment cu Alina și Vic, iubitul ei, și ne-am înscris la seminarul de ciocolățit, ne-am făcut propriile tablete de ciocolată și ne-am distrat combinând diverse ingrediente. Eu am ales să fac o ciocolată combinată, jumătate dark, jumătate cu lapte. In jumătatea dark am adaugat chilli, mentă, sare de himalaya, fistic, iar jumătatea cu lapte este o combinație de afine, cafea, nuci de Macadamia, în mijloc tronând o felie de portocală confiată. Cam așa arată combinația mea:
Magazinul Heidi are program permanent, de luni până sămbată și o grămadă de bunătăți, aș fi plecat cu toate acasă. M-am abținut și am cumpărat doar următoarele, în mare parte pentru a le oferi cadou:

Totalul de plată la casă: 45 ron. Important de știut este că se poate plăti cu cardul! Am petrecut o după amiază frumoasă, interesantă (am aflat că nu este recomandat să ținem ciocolata la frigider) și amuzantă! Dacă aveți drum prin zonă, nu ezitați să treceți pe la Heidi. Vă recomand și seminariile, sunt educative și distractive, totodată!  
Welcome to the chocolate side of life!

S-ar putea să-ți mai placă

12 comentarii

hapi2233 29 aprilie 2013 - 10:29 PM

Aaaasta o asteptam! Ai zis tu ca o sa ma impresioneze adica …."mai bine n-o citi" :))) Adevarul e ca imi plac cei de la Heidi, au elan si mereu idei noi, se reinventeaza , incepand de la pachete pana la multiplele combinatii pe care le văd pe rafturi cand merg in supermarket si stau acolo 15 minute sa aleg :)))
Deci: i love Heidi!
Si e dragut din partea lor c-au facut ciocolata aceea personalizata cu numele tau.Imparte-o macar virtual 😀

Răspunde
Alina Anghel 29 aprilie 2013 - 10:40 PM

Ma crezi ca o sa-mi fie mila s-o mananc? :)) Iar pe cea pe care am mesterit-o eu, frica? :))
Da, imi place mult de Heidi, mai ales dupa vizita asta … Si-mi place ca poti personaliza ce vrei, cum vrei!

Răspunde
Giorgiana AnytaGyo 30 aprilie 2013 - 8:47 AM

Ce te invidiez ca ai ajuns pe-acolo :X :X :X :X Ciocolata creata de tine a facut sa imi lase gura apa <3

Răspunde
Lavender Thoughts 30 aprilie 2013 - 6:36 PM

Asteptam postarea asta!:)
Oul acela imens e teribil, il vreau acasa!:)))

Intuiesc ca a fost foarte frumoasa ziua! tare mult mi-ar place si mie…Ai fost creativa cu reteta aplicata de tine! Delicioooasaaa!:)

Sunt sigura ca vreau sa dorm o noapte in magazinul Heidi!:))

Pupici, draga mea!
Ilda

Răspunde
Alina Anghel 30 aprilie 2013 - 8:14 PM

Ei, dar poate merge oricine, la o adica 🙂 Au frecvent evenimente, eu o sa mai merg, cu siguranta!

Răspunde
Alina Anghel 30 aprilie 2013 - 8:15 PM

Poate data viitoare, sa ma tragi de maneca daca ma vezi! Atmosfera chiar a fost minunata si mi-a placut si mie tare mult la ei. Tu ce ti-ai cumparat bun? 😀

Răspunde
Alina Anghel 30 aprilie 2013 - 8:17 PM

Minunata a fost ziua, mai ales daca mergi cu oameni frumosi! Data viitoare … ai putea sa ajungi si tu, ca nu esti departe rau! Iti iei companionii, urcati in masina si ne vedem … Tare as vrea sa te cunosc, neaparat sa iesim odata la cafea daca ajungi in Bucuresti!
Pupicei dulci, ca o ciocolata Heidi 😀

Răspunde
Lucica Lazar 01 mai 2013 - 10:24 AM

Ce dea bunatati 🙂
ciocolata cu numele tau arata super bine :-*
pupici :-*

Răspunde
Lavender Thoughts 01 mai 2013 - 8:28 PM

Good idea! In mod sigur vom reusi sa aplicam acest gand! Este reciproca dorinta! Te imbratisez, Alina!:)

Răspunde
Alina Anghel 01 mai 2013 - 11:52 PM

Multumesc, este meritul fetelor de la Heidi! Pup!

Răspunde
Camy 02 mai 2013 - 8:21 AM

MMmm ce bine arata toate 🙂

Răspunde
Alina Anghel 02 mai 2013 - 8:52 AM

Daaaa, imi place ce pot personaliza orice!

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult