ShoeBox sau cadoul din cutia de pantofi

de către Alina Anghel
Sunt sigura ca ati avut o copilarie fericita, cu parinti grijuli care erau tot timpul in preajma voastra sa va ofere tot ce era mai bun! Iar bunicii erau la picioarele voastre si daca cereati pufuleti la ora 11 noaptea, cineva era gata sa sara sa ii aduca. Sper ca ati trait aceste sentimente, sunt de neegalat in viata! Eu le-am trait si da, am avut o copilarie foarte fericita, nu am dus lipsa de nimic si tot ce-mi doream primeam … Din nefericire, in ziua de azi, sunt multi copii care nu primesc cadouri, datorita situatiei materiale, iar eu sunt de parere ca orice copil trebuie sa se bucure, macar de Craciun! 
Anul trecut am aflat destul de tarziu de proiectul ShoeBox si am reusit sa fac doar o cutie. Anul asta ma apuc de pe acum si imi propun sa fac mai multe. In acest scop, am pus si cateva produse in blog sale, daca reusesc sa le vand banii ii voi folosi pentru a cumpara produse necesare copiilor. 
Ce presupune o cutie? Nu e greu deloc si gasiti toate informatiile AICI! Termenul limita: 15 decembrie 2012!
Cine se alatura campaniei? Chiar si un banner este suficient, poate aduce zambetul pe fata unui copil …

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult