Servetele demachiante Elmiplant

de către Alina Anghel
Au fost cumparate pe fuga, intr-o seara cand am aflat ca a doua zi trebuie sa plec din oras pentru cateva zile si m-am gandit ca este mai simplu de aruncat in bagaj un pachet de servetele. La intoarcere le-am aruncat intr-un sertar si acolo au ramas pana am reorganizat cosmeticele. Mi-am dat seama si de ce: mi se pare ca sunt extrem de imbibate in lotiunea de curatare si aceasta ramane in surplus pe ten, necesitand o curatare suplimentara, iar din punctul meu de vedere, servetele sunt folosite tocmai pentru a trece peste aceasta etapa.
Un servetel este suficient pentru a demachia intreaga fata (eu m-am machiat destul de putin: fond de ten, creion de ochi, rimel). La rimel trebuie insistat putin, insa sunt multumita ca nu ma ustura ochii. Datorita tiparului gen fagure tind sa cred ca eficienta curatarii este mai ridicata. Mirosul este delicat, de gutuie, cica. Un mare plus: nu contin parabeni si parafine
Desi sistemul de inchidere/deschidere este clasic, cu folie autoadeziva, nu am constat modificari ale servetelelor, lichidul cu care sunt imbibate a ramas la locul lui iar folia se lipeste la fel de bine ca in prima zi.
Detaliile de pe ambalaj:

Curata eficient tenul cu un cocktail reconfortant de ingrediente active naturale! Bucura-te de beneficiile nectarului de gutuie, un ingredient care mentine echilibrul optim de hidratare al pielii. Intretine frumusetea pielii cu vitamina E, un eficient afent antioxidant cunoscut pentru proprietatile sale reparatoare.

Ingrediente:
Un pachet (eu il am pe cel pentru ten mixt, exista si pentru ten sensibil in ambalaj roz) contine 25 de servetele si costa pana in 10 ron. Eficiente in timpul deplasarilor, insa nu ar intra in rutina mea de ingrijire a tenului.
A mai folosit cineva si are o alta parere despre servetele demachiante Elmiplant?

S-ar putea să-ți mai placă

6 comentarii

Ramy 08 noiembrie 2012 - 10:47 PM

si eu cand plec in calatorii tot timpul imi cumpar servetele demachiante…ocupa putin spatiu, sunt practice si mai ales daca plec cu avionul pt cateva zile si am doar bagaj de mana sunt super pt ca nu poti trece cu lichide creme etc.decat in cantitati fff mici.. personal nu am incercat aceste servetele, elmiplant am incercat creme demachiante si crema de corp. am fost multumita 🙂
http://ramy-s.blogspot.com/

Răspunde
Hapi 08 noiembrie 2012 - 10:47 PM

Da, am folosit dar din pacate nu le-au concurat pe cele de la Nivea. Nu e vorba de calitate neaparat ci de faptul ca ma demachiez mult mai repede cu Nivea si inlatur rimelul rezistent la apa-cu Elmiplant sau cu ce am mai incercat eu pana acum trebuie sa insist. De asemenea -nu mai stiu exact daca elmiplant sau farmec-mi se pareau prea umede, imi intra in ochi substanta aia.

Cu servetele Nivea imi sterg si ochii

Răspunde
Alina Anghel 08 noiembrie 2012 - 10:48 PM

Mie astea mi se par foarte umede, cred ca astea sunt 🙂
Tu folosesti servetele demachiante constant? Bine, e de inteles, la cat te plimbi si tu …

Răspunde
Alina Anghel 08 noiembrie 2012 - 10:48 PM

Da, pentru calatorii sunt practice, altfel nu le-as cumpara.

Răspunde
Hapi 08 noiembrie 2012 - 11:17 PM

Da, le folosesc constant. Desi as economisi daca as folosi o lotiune demachianta. In primul rand le folosesc pt calatorii, scot rapid servetelul seara, ma demachiez, ma spal si dau cu hidratant. Nu stiu, poate c-ar fi bine sa trec inapoi pe crema. Cand raman in pana cu ele, ma demachiez cu ulei de migdale dulci

Răspunde
Stefania Petcu 08 noiembrie 2012 - 11:18 PM

Nu am folosit dar din descrierea ta par a fi bune si practice:)

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult