Pink Box – first one!

de către Alina Anghel
Pentru prima data de cand a aparut conceptul in Romania, mi-am comandat o cutiuta! Ce-i drept, vazusem deja Pink Box-ul de august pe blogul Laurei si m-a atras continutul, mai ales ca m-am documentat si se pare ca toate cutiile de august au avut acelasi continut, nu-l mai descriu aici.

Am asortat Pink Box-ul:

Imi place cutiuta, este din carton de foarte buna calitate si planuiam sa imi depozitez ojele in ea. Din pacate, am ramas doar cu planul, deoarece unele sunt mai inalte decat cutia si nu as vrea sa le tin culcate. Nu ma supar, ii gasesc eu o intrebuintare in cele din urma.
Imi place si mesajul pe care l-am gasit printre produse, imi place ca exista si materiale cu produsele continute, cat si pretul acestora. Recunosc ca m-a atras lotiunea micelara si este principalul motiv pentru care am comandat cutia, insa nu regret banii dati. Chiar si iubitul meu mi-a spus ca pare o investitie buna Pink Box-ul lunii august. 
Inca nu m-am hotarat daca o voi comanda si pe cea de septembrie … mai este destul timp 🙂
Voua va face cu ochiul aceasta cutie? Ati comandat-o sau v-ar fi placut s-o comandati?

S-ar putea să-ți mai placă

2 comentarii

VintageLook 02 septembrie 2012 - 1:45 PM

Pana acum mi s-a parut cea mai buna cutie, mie mi-ar fi utile fiecare produs de acolo, insa tot nu m-am hotarat sa o comand, nu stiu cand va aparea cutia aceea care sa ma cucereasca! 😛

Răspunde
miha 08 septembrie 2012 - 12:47 AM

eu stiu de
http://www.lulubox.ro/ e tot cva de genu, daca ai nevoie de invitatie sa ma contactezi 🙂

http://mishuella.blogspot.ro/

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult