Giveaway by Xelindra.ro – CLOSED

de către Alina Anghel
Asa cum va spuneam aici, am pregatit un giveaway in colaborare cu Xelindra. Magazinul de bijuterii Xelindra.ro a fost creat din dorinta de a oferi clientilor o bogata varietate de produse Crystallized Swarovski Elements, precum si posibilitatea de a cumpara bijuterii rafinate si accesorii pentru femei si barbati, atat pentru accesorizarea proprie cat si pentru oferirea de cadouri celor dragi.
Silvia, persoana din spatele proiectului Xelindra, cu care am comunicat excelent, ofera un set Bermuda Starfishrealizat cu SWAROVSKI ELEMENTS; lantul si tortitele cerceilor sunt de argint. Ii multumesc pe aceasta cale Silviei pentru generozitatea sa.

Culoare: bermuda blue

Dimensiune cristal: 20 mm
Lungime lant de argint: 40 mm
Setul este livrat in cutie pentru bijuterie, impreuna cu certificat de calitate.
Acest giveaway se desfasoara intre 15 si 26 decembrie 7 ianuarie 2012, castigatoarea setului urmand sa fie aleasa cu List Randomizer si True Random Number Generator.

LE: Deoarece am primit cateva mail-uri de la fete care vor sa se inscrie insa nu au acces la calculator si nu pot indeplini cerintele de pe telefon, dar atat eu cat si sponsorul suntem intr-o mini vacanta de sarbatori, am decis sa prelungesc inscrierile la acest giveaway. Asadar, astept inscrierile voastre pana pe data de 7 ianuarie 2012. 

Si nu uitati: pentru cititoarele blogului meu magazinul xelindra ofera un discount de 10% pentru orice produs comandat. Trebuie doar sa ma anuntati.

Regulile sunt simple, asa ca va rog sa le respectati. Voi verifica fiecare inscriere, iar cine nu indeplineste cerintele este eliminat din start. De asemenea, inscrierile dublate sunt eliminate. Daca cineva intampina vreo problema legata de chestionar, imi poate adresa orice intrebare/sugestie/nelamurire la comentarii.
Asadar:
  1. sa imi urmariti blogul prin Google Friend Connect in mod public;
  2. sa dati like paginii Xelindra si paginii blogului meu pe facebook;
  3. sa dati share acestei postari pe facebook cu urmatorul text: „Giveaway Bermuda Starfish by Beauty and more si Xelindra Swarovski Elements”; ambele nume trebuie sa fie cu tag (adica puneti @ in fata fiecaruia, la sfarsitul taguirii devenind albastru). Pentru a obtine link-ul de share, trebuie sa dati click pe ora la care a fost postat. Share-ul trebuie setat pe Public, altfel nu il voi putea vedea!
Aceste conditii sunt obligatorii pentru inscriere. Pentru a obtine sanse in plus:
  1. faceti o postare separata pe blog despre acest giveaway, cu imaginea din acest articol si link activ catre blogul meu (o sansa)
  2. adaugati blogul meu in blogroll (o sansa).
Cine indeplineste toate cerintele are in total 3 sanse. Pentru inscriere, completati formularul de mai jos:

S-ar putea să-ți mai placă

9 comentarii

Kaiyo Aino 16 decembrie 2011 - 11:39 AM

multumim pentru giveaway!!

Răspunde
claudia_mami 16 decembrie 2011 - 1:32 PM

mam inscris nustiu de ce nu mere tag -te rog sa mi spui daca sunt inscrisa in concurs.

Răspunde
Alina Anghel 16 decembrie 2011 - 6:29 PM

Cu placere 🙂

Răspunde
Alina Anghel 16 decembrie 2011 - 6:33 PM

Link-ul cu postarea nu este bun. Se pune @ inaintea numelui, fara spatiu. Te rog sa imi lasi aici (la aceasta discutie) un link corect, altfel nu voi considera inscrierea ta corecta. 
In plus, link-ul catre produs trebuie postat de pe site-ul xelindra.ro, nu din postarile de pe facebook. Tot in cadrul acestui comentariu trebuie sa imi lasi si acest link.
Te rog sa nu te inscrii din nou, nu voi lua in considerare nicio inscriere dublata!

Răspunde
Dorrie Kaitlyn 17 decembrie 2011 - 8:44 PM

Buna, si eu am probleme cu tag-ul, daca te poti uita pe inscrierea mea…Numele nu devin albastre, raman ceva de genul: @Beauty and more…Iti multumesc.

Răspunde
Dorrie Kaitlyn 17 decembrie 2011 - 8:54 PM

OK, am reusit, ai aici linkul corect pentru share-ul pe FB: http://www.facebook.com/dorrie.kaitlyn/posts/184086388353542

Răspunde
Alina Anghel 24 decembrie 2011 - 3:00 PM

Nici link-urile astea nu sunt bune. Te rog sa citesti indicatiile de mai sus si sa le pui in practica. 

Răspunde
Alina Anghel 24 decembrie 2011 - 3:01 PM

Este in regula 🙂

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult