Cutia cu numarul 3 din abonamentul Premium de la Pick N Dazzle a ajuns la mine de la inceputul lunii iulie. Acum, ca am primit toate cele trei cutii din abonament, pot sa iti spun ca merita sa incerci experienta. Eu mi-am ales de fiecare data produsele dorite si nu pot sa spun ca regret vreo achizitie. In fiecare cutie am adaugat minim un produs pentru a oferi propria mea cutie unei persoane care imi urmareste blogul, voi posta concursul direct pe pagina de facebook. In cuantumul abonamentului premium am ales nu mai putin de sapte produse si am primit trei cadouri, in total zece produse perfecte pentru vara.

Ce trebuie sa stii inainte de a-ti face un abonament:
  • inregistreaza-te pe site folosind acest link, cumpara un abonament si vei primi 12 lei cadou la fiecare cutie;
  • alege un abonament de 3 luni, foloseste codul alinaan3 si vei primi cadou un produs in luna a 2-a;
  • alege un abonament de 6 luni, foloseste codul alinaan6 si vei primi cadou 2 produse: unul in luna a 2-a si unul in luna a 5-a.
Mi s-a parut tare interesant recipientul sapunului lichid Vivian Gray, Parrot, asa ca l-am ales imediat. Produsul este bun, mi se pare ca are mirosul gamei Green Tea, iar recipientul este de efect. Desigur, poate fi reumplut si pastrat in baie o perioada indelungata. Ma asteptam ca recipientul sa fie din ceramica, asa parea din imaginea de prezentare, dar este din plastic, cu strasuri aplicate.
Apa de lavanda este unul dintre produsele extra, primite cadou, iar eu am adaugat-o in cutia ce va ajunge la o cititoare. Living Garden este un brand bulgaresc de produse bio, iar apa de lavanda poate fi folosita pentru curatarea si hidratarea tenului.
Setul Green Tea de la Vivian Gray este perfect pentru vara. Aroma racoritoare a gelului de dus iti incanta simturile si te face sa uiti ca ai venit transpirat de afara. Crema de maini pastreaza aceeasi aroma si e perfecta de tinut in geanta. 
Tot la capitolul ingrijirea manilor, am fost curioasa de crema Mades, insa ea la ajunge in cutia cu premiul. Am luat si un top coat Bariella, cu o  formula stralucitoare cu uscare rapida ce asigura un strat puternic, rezistent la zgarieturi. Inca nu l-am incercat, insa descrierea este mai mult decat promitatoare.
Imi doream sa gasesc o pensula la fel de buna ca batrana mea pensula pentru pudra de la Real Techniques, insa cea Teeez nu ma incanta 100%. Este ok, insa nu are perii asa cum mi-i doream. Un alt produs cadou este geanta de cosmetice, cu portofel inclus. Este perfecta pentru a depozita produsele preferate, dar si pentru a le lua cu tine in vacanta. Al treilea cadou este un ulei Living Garden.
Ultimul, dar nu cel din urma, este un parfum Elizabeth Arden: Always Red Femme, un parfum fructat lansat in 2016 si este un flanker al parfumului Always Red, lansat in 2015. Mi-a placut foarte mult recipientul, asa ca l-am luat (nu ca ar fi prima data cand achizitionez parfumuri in blind). Sticla este neagra, mata si catifelata, iar fata este stralucitoare. Este un parfum placut, poate fi purtat zi de zi. Pentru mine este o combinatie de lamaie, lacramioare, cu un strop de paciuli. Cred ca in perioada rece a anului se va simti si mai intensa aroma.
Cum ti se par alegerile mele? Te-ai decis asupra carui abonament vei opta? Ce produse ai alege?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

4 comentarii

Gerlinde / lindemona.ro 05 august 2019 - 8:37 PM

Am fost tare curioasa de ce o sa spui de pensula de la Teeez. Mi-a placut la inceput, dar dupa cateva luni a devenit groaznica. Ii cadeau firele i grozitor de mult. Am crezut ca eu am nimerit asa….
Gelurile de la Vivian Gray sunt super bune. Foarte cremoase si te tin o gramada de timp.

Răspunde
Marinescu Constantina Cristina 05 august 2019 - 8:37 PM

Încă nu m-am hotărât ce abonament să-mi iau și nici nu am un wishlist al produselor de la ei, mi-ar plăcea sa încerc parfumurile MISS KAY

Răspunde
Maya 05 august 2019 - 8:37 PM

multe bunatati si noutati pt mine caci nu cunosc nimic de aici??sa le folosesti cu placere

Răspunde
Oana 05 august 2019 - 8:37 PM

Ce de produse misto ai ales, recipientul sapunului lichid e tare fancy, sa te bucuri de ele.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult