Parfumurile Infinite Love

de către Alina Anghel
Despre parfumurile Infinite Love nu stiam prea multe detalii, insa curiozitatea m-a impins sa le accept spre testare. Parfumurile sunt similare unor parfumuri celebre. M-am uitat pe site, parfumurile sunt denumite dupa orase. In plus, iti poti cauta corespondentul cu un simplu search pe site. Am luat in considerare doua parfumuri pe care le cunosc, pentru a vedea cum se comporta atat la aplicare, cat si ca durata. L-am ales pe Machu Pichu, corespondentul lui Calvin Klein One, un parfum varatic, de zi, cu note de mosc, ambra, cedru, lemn de santal. Alegerea numarul doi a fost Hudson, un parfum de seara, tomnatic, cu note de vanilie, vetiver, corespondentul lui Lancome Hypnose. 

Ambalajul este simplu, din sticla, pe care se mentioneaza doar numele si gramajul. Codul aferent parfumului este lipit pe fundul acesteia – K20 pentru Machu Pichu (Calvin Klein One) si K118 pentru Hudston (Lancome Hypnose).

Fiecare parfum vine in cutia proprie, pe care este marcat codul de mai sus.

Am fost suprinsa de calitatea parfumurilor. Chiar daca la pulverizare nu miroase identic cu corespondentul lui, dupa cateva minute parfumul se transforma si mi se pare ca miroase la fel ca cel original. Pe pielea mea rezista ore bune, il simt si seara inainte de a ma baga la dus. Iar pe esarfa mirosul ramane zile intregi. Evident, aceste aspecte tin si de ph-ul pielii fiecarei persoane.

Pretul este acelasi pentru toate parfumurile, difera doar in functie de cantitate – 59 lei pentru 50 ml si 84 lei pentru 100 ml. Din punctul meu de vedere, merita cumparate, mai ales ca alternativa pentru parfumurile pe care le folosesti mai rar si nu vrei sa le cumperi la pret de original.

Ai incercat un parfum Infinite Love pana acum? Care este parfumul tau preferat?

Cu drag,

Alina

S-ar putea să-ți mai placă

14 comentarii

Unknown 27 decembrie 2015 - 3:37 PM

Ce bine suuuuna! Tare curioasa m-ai facut. Imi doresc sa le incerc. ❤

Răspunde
Camelia 27 decembrie 2015 - 3:56 PM

Am si eu cateva de la ei, chiar recent mi-am luat varianta pen (8 ml) pentru Hypnose de la Lancome, seamana destul de bine.

Răspunde
Georgia 27 decembrie 2015 - 5:52 PM

Preturile sunt super bune. Eu am un singur parfum de la ei, nu stiu pentru ce anume e replica, insa imi place mult! 🙂

Răspunde
Unknown 27 decembrie 2015 - 7:11 PM

Multumim,o sa le incerc si eu

Răspunde
Alina Canura - Anghel 27 decembrie 2015 - 8:09 PM

Merita incercate 🙂 Uite, zice Camelia mai jos ca au si varianta pen de 8 ml, probabil in magazine.

Răspunde
Alina Canura - Anghel 27 decembrie 2015 - 8:11 PM

Bun daca au si varianta pen, presupun ca in magazine. E de luat in considerare, mai ales ca sunt unele parfumuri pe care le-as folosi foarte rar 🙂

Răspunde
Alina Canura - Anghel 27 decembrie 2015 - 8:12 PM

Poti sa cauti codul pe site si iti arata. Sunt curioasa, ce este?

Răspunde
Alina Canura - Anghel 27 decembrie 2015 - 8:14 PM

Ce aroma alegi?

Răspunde
DanaMakeup 28 decembrie 2015 - 11:31 PM

Le-am incercat si eu si sunt de acord cu tine… calitate buna pentru un pret bun 😉

Răspunde
hapi 29 decembrie 2015 - 9:02 PM

Nu le-am încercat, mă bucur că plutesc în juru-ți până ajunge la tine alegerea mea 🙂
Preferatele mele: Ange ou Demon de la Givenchy primit de Moș c-altfel nu mi-l permiteam înainte de călătorie, Million la fel a venit cu renii iar când il gasesc mereu cumpar singura Naomi Campbel varianta prima, originala, iubesc parfumul acela!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 03 ianuarie 2016 - 11:22 AM

Ma bucur ca iti plac si tie, Dana 🙂

Răspunde
Alina Canura - Anghel 03 ianuarie 2016 - 11:33 AM

Iti plac parfumurile tari, nu gluma 🙂 Sa te inconjoare mereu cu aroma lor, draga mea!

Răspunde
hapi 01 februarie 2016 - 3:08 PM

Te-am nimerit cred!

Răspunde
Anonim 19 februarie 2018 - 5:40 PM

Slabe replici (doar aduc cu originalele) si putin persistente. Siaj slab. Nu stiu cum sunt cele de dama, dar cele barbatesti asa sunt. Aaa, ba stiu de replica lui Chanel 5, care are performante medii, dar pute, efectiv, comparativ cu Chanel 5. Dar, e drept, la banii pe care-i dai nu poti avea pretentii, desi exista destule parfumuri „de firma” accesibile la doar cateva zeci de lei mai scumpe. De axemplu pentru sub 100 de lei iau Joop! Homme, care e la mii de ani lumina departare de orice amestec de la Infinite Love. Sau Salvador Dali, Jacques Bogart, Ted Lapidus, Giorgio Beverly Hills, Boucheron, chiar Zara. Sunt convins ca si pentru dama exista alternative mai bune decat turcismele astea slab-sintetice.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult