Doar o zi de vineri … obisnuita

de către Alina Anghel
Am plecat la prima ora catre Centrul de Transfuzie Sanguina, n-am mai donat sange din 2011 si era cazul sa ajung si acolo. Lucrurile s-au desfasurat asa cum le stiam deja (gasesti toate detaliile aici), parca a durat mai mult ca de obicei toata procedura (am plecat de acolo in jur de ora 11), dar sunt multumita stiind ca sangele meu ajunge la o persoana care are nevoie de el.
Pentru ca eram destul de aproape, mi-am luat iubitul si am dat o fuga pana in AFI. Langa mall s-au construit 3 cladiri de birouri si au intrarile amenajate super fain, se pot face niste fotografii de tinute superbe. Pentru ca nu aveam nici tinuta de fotografiat, dar nici aparat foto cu mine, am tras repede 2-3 fotografii cu telefonul (Samsung Galaxy Core Prime, il testez gratuit cu net 4G de la Vodafone si BuzzStore – sunt multumita de relatia noastra).

Am ajuns la Kiehl`s, unde am avut parte de o consultatie personalizata a tenului, am constatat nu foarte uimita ca tenul meu a ajuns normal spre uscat (da semne de ceva vreme) de la mixt cu zona T grasa si are un grad de hidratare destul de bun – 56 % (cea care mi-a facut consultatia a zis ca nu a mai intalnit un grad asa de ridicat de hidratare de cand sunt in Romania, adica 4 luni – nu pot decat sa ma bucur ca tenul meu este multumit cu ce il hranesc). Am primit mostre pentru produsele care mi se potrivesc (mai putin masca Rare Earth, care mi-a atras atentia din prima si as fi cumparat-o daca nu mai aveam o tona de produse asemanatoare acasa). La final am facut o fotografie cu Mr. Bones, pentru a participa la concursurile Kiehl`s din blogosfera – este unul la Katynel si unul la Jules.
Am trecut si pe la C&A, unde pana maine au reduceri de 50% la produsele deja reduse si aveau o gramada de hainute faine, chiar daca multe nu erau genul meu. Ce m-a surprins este faptul ca am gasit marimi de la XS la XL, de obicei la reduceri nu se intampla lucrul asta. Eu am plecat cu un sutien superb si o pereche de pantaloni de in, iubitul si-a gasit multe chestii.
Pentru ca in AFI au si Auchan iar eu n-am mai fost de ceva vreme printr-unul, am intrat si acolo. O groaza de reduceri si acolo, am gasit ghiduri din seria Traveler de la National Geographic cu 5 ron/bucata sau pulovere de barbati cu 10 ron (din bumbac 100%).
Daca n-ai ce face acasa, mergi la cumparaturi, din cate am vazut sunt reduceri cam peste tot, sigur gasesti ceva pe placul tau. 
Tu cum ti-ai petrecut ziua de vineri? Stiu ca probabil vei zice ca la munca, acolo as fi fost si eu in mod obisnuit …
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

1 comentariu

ilda76 03 august 2015 - 9:19 PM

Mvaaaii, sutienul acela e o deliciosenie! 😀 Sa il porti cu mare-mare drag!
Face poze faine Samsungul acesta…
M-as fi pozat si eu cu Mr Bones daca eram la Bucuresti! Nu-l trimiteti o tura si la Calarasi? :))
Felicitari pentru faptul ca ai donat sange! Bra-vo!!!

Pup, draga mea Alina!
Ilda
Lavender Thoughts

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult