Am plecat de la Bookfest si ne-am oprit in Herastrau, sa tragem niste poze. Tocmai primisem comenzile de pe shein si cndirect, ambele la posta vamala. De ce nu m-as plimba jumatate de Bucuresti pentru niste amarate de haine, mi-am zis? Am avut o adevarata conversatie cu doamnele foarte „dragute” de acolo – evident, m-au intrebat de costuri si le-am spus ca nu am platit nimic, sunt haine primite ca si colaborare pentru blog. Replica uneia dintre ele este de notat: Nu scrie nicaieri in lege ca bloggerii nu trebuie sa plateasca. Replica mea: Bun, dar daca eu nu am platit nimic pentru produsul in sine, de ce as plati taxe vamale? Este legala treaba asta sau trebuie sa fac vreo reclamatie undeva sa aflu? Vazand ca nu o scot la cap cu mine, mi-au pus coletele in brate si mi-au spus ca pot sa plec. In acelasi timp aveam de ridicat si coletul de pe strawberrynet (pe care mi l-au tinut blocat peste zece zile!!!) si chiar ma asteptam sa imi ceara taxe, dar am plecat fara sa platesc un leu.

Jacheta din imitatie de piele am luat-o de pe shein si mi s-a parut interesanta, imi plac hainele asimetrice. Din cate am vazut este out of stock si nu stiu daca mai revine, insa am gasit alta care pare si mai de calitate.

Bluza cu stelute mi-a placut de la prima vedere, am luat-o pe de cndirect. Este cam transparenta pentru gusturile mele si mi-ar fi placut ca manecile sa fie un pic mai largi, stau prea fixe pe mana mea. Edy  a fost un dragut si mi-a zis ca arata ca o bluza de pijama. In rest, este moale si usoara, se calca foarte rapid si este perfecta pentru o zi calduroasa.

Cam asa arata o tinuta de plimbare, mai ales cand stiu ca e mult de mers pe jos. Blugii sunt din colectia Yessica by C&A, pantofii sunt preferatii mei din ultima vreme. Ochelarii de soare sunt Polaroid. Nu putea sa lipseasca inelul meu preferat Pandora, chiar daca degetul alocat lui este ocupat acum cu verigheta. Nici ceasul Fossil nu ramane prea des acasa.

Nu stiu cum reusim noi sa alegem numai zile aglomerate pentru poze, dar incep sa ma obisnuiesc cu oamenii care se uita socati la noi.

Cum arata opentru tine o tinuta de plimbare in parc?

Cu drag,

Alina

Foto by Marius Eduard Canura

S-ar putea să-ți mai placă

9 comentarii

Lola's Box 16 iunie 2016 - 6:50 AM

Mie imi place bluza! Sa ii spui lui Edy ca il trag de urechi! :))

Răspunde
Oana 16 iunie 2016 - 8:27 AM

Awww pantofiiiii, ce frumosi, pupicei <3

Răspunde
Mihaela Pojogu 16 iunie 2016 - 11:57 AM

Da, nu scrie nicaieri in lege ca bloggerii nu trebuie sa plateasca, dar la fel nu scrie ca trebuie. Of-of…
Foarte frumosi pantofii!
pupici

Răspunde
Alina Canura - Anghel 17 iunie 2016 - 8:27 PM

A citit si singur :)) Cica nu este de acord 😛

Răspunde
Alina Canura - Anghel 17 iunie 2016 - 8:28 PM

Da, frumosi si comozi 😀 Te pup!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 17 iunie 2016 - 8:29 PM

Asa am zis si eu … Merci, Mihule, te pup!

Răspunde
Victoria West 18 iunie 2016 - 4:52 PM

Dragut outfitul. 🙂
Pacat ca trebuie sa intampini aceleasi probleme cu doamnele "dragute" de fiecare data cand mergi sa-ti ridici coletele.
Sa ai un weekend frumos!
Xoxo, Victoria

http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

Răspunde
Unknown 19 iunie 2016 - 1:17 PM

Frumoasa tinuta

Răspunde
o femeie 20 iunie 2016 - 2:43 PM

Imi place place outfit-ul 🙂

Cu doamnele dragute, cred ca e musai sa cautam o lege ceva, unde cadourile nu platesc tva +taxe vamale, si sa le-o dam cu darnicie. Si sa le repetam cu oamenii draguti primesc cadouri pt articolele de pe bloguri 🙂

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult